Sari la conținut
    • Ce-ți mai place sa fii alergata prin spate,ca să ai spor ....la curățenie.😂
    • Eu încep pe dos.😅sufragerie,dormitor,baie,bucătărie 😅😅
    • Nu este agent rus în sensul de spion. Dacă era, trebuiau demise conducerile SRI și SIE, dar: Repetă propaganda rusească aproape cuvânt cu cuvânt (apropo, Rusia este stat fascist acum) de fiecare dată când are ocazia. A fost ajutat de rețelele de propagandă rusești. A fost lăudat de canalele oficiale rusești. Zice că Putin este un patriot și își iubește țara (și tot repetă asta la fiecare interviu) în condițiile în Rusia a invadat mai multe state vecine (Ucraina 2014, 2022, Georgia 2008) și a trimis mii de tineri la moarte. În același timp, în cazul României spune că un lider patriot trebuie să fie neutru și să nu intre în războaie. Zice că războiul din Ucraina a fost provocat de SUA pentru profit (ca să vândă arme) deși Rusia a invadat Ucraina, și nu invers (SUA nu avea cum să facă bani dacă Rusia nu invada). Îl critică pe Zelensky deși insistă cu neutralitatea (față de el nu este neutru). Îl lăuda pe Dughin, care este un susținător al expansiunii rusești în Europa (și fostul ideolog al lui Putin). Mai nou nu îl mai laudă, dar nici nu îl critică. A fost la Moscova în 2016 și nu mai știe de ce (el și Geoană care stau prost cu memoria). A stat în Austria, țară care este renumită pentru prezența spionilor din multe state (ca urmare a legislației din domeniu), inclusiv Rusia. Nu se știe din ce trăia acolo, că nu figura ca angajat undeva. Poziția de raportor ONU nu este remunerată și a fost doar 3 ani. Laudă la greu și Ungaria, aliatul Rusiei din UE și NATO. Cumva pare controlat de Kremlin, dar nu direct. Ori printr-un contact indirect ori prin ideologie. Simion sigur nu este agent rus, aia a fost o tâmpenie (la asta sunt de acord cu tine).   Exact, cum este om anti-sistem? Și dacă este din sistem, cine din sistem îl susține? Că singur nu a făcut tot ce are în CV. La ce engleză vorbește nu ajungea raportor ONU fără serioase presiuni din partea statul român, dar culmea, s-au pierdut documentele care atestă propunerea sa.  Cum a ajuns consilierul lui Geoană sau șef în MAE (a fost doar un an) naiba știe (ca să poți lucra la MAE trebuie să știi bine două limbi străine, el știe doar engleză foarte prost; nici germană nu a învățat de când stă în Austria). Că să nu vorbim că tot de la PSD ar fi numit premier, că nu avea de ales. În aceste condiții, ce s-ar teme sistemul corupt de el? Nu crezi că există altă explicație?   Da, CCR s-a comportat execrabil, dar asta este o discuție separată ce începe odată cu scoaterea lui Șoșo din cursă. Nu schimă nimic legat de Georgescu. Cred că mai degrabă CCR l-a ajutat (involuntar, desigur) până să anuleze alegerile.   În primul rând, te cam dai de gol. Nu putea face și pretenul nostru Georgescu la fel, în condițiile în care noi avem trupe rusești lângă noi în Transnistia și un război la graniță. Ar fi absolut abject să abandonăm moldovenii acum, după ce ei au ales calea europeană. Ar fi stupid să abandonăm UA în condițiile în care un armistițiu ar putea veni foarte curând. Și, să-mi fie cu iertare, Orban nu vorbește de oameni ce trăiau 200 de ani și de nanochipuri din pepsi „care intră în tine ca în laptop”. Nimeni nu va vrea să vorbească cu nebunul, că nu sunt spălați pe creier să zică că este un geniu neînțeles (cum fac susținătorii lui).   A lăsat urme. Candidatura lui a fost clar pregătită mult timp și a venit la pachet cu încercare de a-l face erou național (deși nu este) din prima zi de când preia puterea. Eu chiar cred că CG se aștepta să câștige din primul tur și a fost surprins că a luat numai ~20%. A fost ascuns în sondaje (cele nealterate de partide în dădeau la 5-10% dar nu se explică discrepanța față de rezultate decât dacă susținătorii lui au mințit sau au evitat să răspundă cu cine votează) A evitat să se asocieze cu orice partid sau staff de campanie, deși i s-a făcut clar campanie și a fost susținut de mai multe partide (POT, AAR, PPR). A insistat că a fost ales de români spontan (de parcă l-au visat toți odată) și că victoria lui este un fel de trezire spirituală deși a avut o mașină de propagandă uriașă în spate (mii de conturi false și rețele ascunse de susținere, sute de clipuri cu el sau despre el editate și răspândite pe tiktok și FB). O bună parte din campania sa nu a fost marcată ca propagandă electorală (ceva ce este ilegal). S-au împărțit pliante cu el prin biserici, s-a vorbit despre el la predici și campania vestită de pe tiktok, cu #echilibrusiverticalitate, l-a promovat pe ascuns în tandem cu boții. Mai mult, a țintit anumite categorii de persoane. Eu nu am văzut măcar un clip cu el pe tiktok (și nu sunt singurul) în timp ce alții vedeau 2-3 pe zi (înainte de primul tur, că după a explodat și la mine). A fost susținut de „tineretul fascist” (neolegionari) și chiar păzit de aceștia. Nu s-a asociat financiar cu campania sa deși a costat sigur foarte mult. A ascuns cine îl susține cu adevărat și a lăsat impresia că s-a ridicat fără să dea un leu. Nu a apărut brusc ca soluția morală (cum vrea el să pară), a fost propulsat de anumite grupuri de interese. Nu sunt sigur exact ce grupuri de interese, dar numai independent nu a fost. Pot remarca doar că a fost promovat prin biserici și pe structurile de propagandă rusești. De asemenea, pot remarca că a divizat societatea, ceva ce Rusia caută să facă de mult.
    • Eu imi fac planurile de curățenie pe mâine 🤣 
    • Nu este...doar animat.. filmul nu.. l-ai scos de mult.. poate îl baga în apoi! Acum ma uit la complotul bonelor! 
    • 3fix -eu mănânc o ridiche neagra cu sare 😂😅
    • DISPONIBILA   din aceasta dimineata 9.12.24
    • M-ai pierdut de la *papa * 🥺😂😂 în final cel aler era trans? Sau doar pe invers! Asta am înțeles... 
  • Archive Utilizatorul Lunii

• Felicitari la Nicolle27 , cel mai nou utilizator al lunii pentru decembrie - 2024. Nicolle27 s-a inregistrat pe forum la 20.05.2024, 202 in urma. Mai mult decat atat, Nicolle27 a scris de 313 ori cu o medie de 1.55 comentarii zilnic. Cel mai nou utilizator al lunii a acumulat 36372 de vizualizari la profil. Nicolle27 deasemenea a primit 489 puncte de reputatie si a strans acum 98 urmaritori. Right now Nicolle27 appears offline, but was last logged in around .

• The Staff

• Creează nouă...