Sari la conținut
    • Pai colega ei zice ca face și tot asa nu avea trecut la servicii, poate face și ea dacă e buna treaba aia cu compatibilitatea
    • Din capitolul "Aventuri de pe Publi24" Descrierea de pe Publi24 spune asa:  Esti un domn generos căruia îi place sa fie învăluit de pasiune , senzualitate ,elegantă și rafinament, ce pune accent pe discreție și seriozitate ? Atunci Eu pot fi compania potrivită pentru tine . Atenta la dorintele tale , te astept intr-un cadru intim și calduros pentru a-ți îndeplini dorintele..Optez pentru plăcerea reciproca și tot odată sa te port pe culmile amorului dorit. Daca esti un adevărat gentleman , totul vine de la sine iar întâlnirea noastră va fi una încărcată de momente frumoase.Garantez revenirea , deoarece îmi cunosc valoarea iar calitatea și rafinamentul ma reprezintă! Kissss POZE REALE !! NU ACCEPT PERSOANE IN STARE DE EBRIETATE DOTATI CU BILE SAU ALTE ACCESORII  Iar pe Whatsapp spune asa:  Bună Sex normal doar (protejat), oral nep in functie de igena, fiecarei persoane masaj sarutari mangaieri pozitia 69 se accepta si limbute , Finalizare doar pe corp,   (150 Ron o fin)  (300 Ron   ora)  😘 Am optat pentru 60 de minute - 300 de lei (era sa fie 400 sau bataie)  Comunicare: Initial mi-a spus ca sta pe Calea Dorobantilor nr 134 -138. Am contactat-o urmatoare zi si a spus ca a facut "chek out" si acum e la Soseaua Nicolae Titulescu 155 (lucru care ar fi trebuit sa traga un semnal de alarma pentru mine dar...) Am stabilit programarea la o ora, a trebuit sa aman din motive personale dar am revenit la ea peste o ora si a fost mai mult decat incantata sa ma primeasca. Locatia/Igiena: O camera mica dintr-un bloc semi-decent. Pe langa pat, camera are un dulap, o noptiera si un birou cu scaun de birou. Cealalta camera este a colegei. Fata insasi este curata, nimic de reprosat. Atitudine: Foarte zambareata. Se vede ca este o fata timida dar incearca sa faca conversatie si se muleaza bine daca sti tu sa vi cu subiecte de discutie. GFE ridicat, sta cu tine in pat, initiaza pupici (fara FK), te atinge dar nu se uita in ochii tai (probabil fiindca e timida). Mai mult decat acceptabil. 8/10. Aspect: Este o fata micuta, slabuta, sani mici, sfarcuri erectile, 19 ani zice ea si nu am motiv sa ma indoiesc fiindca chiar arata tanara, mica de intaltime, fund micut dar nu e nici schelet. 7-8/10  Actiunea:  Preludiu: Pupici, te lasa sa o atingi, te atinge, mangaie, se joaca cu sfarcurile tale. 9/10 ON: Foarte de calitate. Nici nu te-ai astepta cat de bine stapaneste oralul pentru cat de micuta e. Deepthroat, saliva, atentie la "oo" (ti le ia si in gura). Nu se uita in ochii tai. 9/10 NP: Si aici urma sa aflu de ce se pricepe asa bine la oral. Pentru ca numai asta face. Desi in teorie ofera normal in practica "o aveam prea mare pentru ea". Desi am fost flatat de complimentul ei eu nu sunt decat "average"- mediu. Nu am de unde sa stiu daca o baga pe asta cu marimea la toata lumea dar in opinia mea ar trebui sa schimbe partea din anunt cu "Nu accept persoane doatate" in "Nu accept decat marimi mici". Am inteles fata ca nu vrea sa faca normal si nu sunt genul sa insist pentru ca consintamantul in sex trebuie sa fie si entuziastic. Ne-am intors la oral, ma termina pe servetel (nu pe corp cum scrie pe Whatsapp). Nu s-a intamplat/10 Dus impreuna: Acum vine partea interesanta. Fiindca m-am terminat doar odata si mai aveam 15 minute am sugerat sa intram impreuna la dus, ceea ce fata a acceptat. Dupa ce se spala pe dinti intram in cada, pupici, ne dam cu sapun toate frumoase si la un moment dat aud un batut la usa, semnal ca am ramas fara timp. Fata iese repede din baie si raman sa termin de dat sapunul jos de pe mine. Dintr-o data aud un raget nervos "MAI BAGA-I 100 IN P*LA MEA" de barbat, urmat de sunetul usii de la intrare fiind trantita. Aici am intrat in "fight-or-flight" cu raspunsul fiind sa fug, m-am sters de 2-3 ori si am iesit in mare parte ud. M-am dus in camera unde aveam hainele si fata mi-a zis iritata sa "mai dau 100 de lei". Acum, eu am facut alegerea de a-mi scoate banii din portofel inainte sa plec si am luat la mine doar 300 de lei (lucru pe care nu il regret acum pentru ca nu mi-am luat bataie dar puteam sa imi iau fiindca nu aveam banii sa platesc "suprataxa"). I-am oferit plata cu card/telefonul din frica dar a zis ca nu are cont bancar asa ca m-a lasat sa plec zicand "Data viitoare e 400/h" - dar se mai intoarce P*lea acolo. Ies din bloc panicat, ma uit stanga-dreapta sa nu fiu urmarit, imi gasesc o zona mai aglomerata si comand un BOLT. Nota generala: Daca fac abstractie de lipsa de NP si de faptul ca era sa mor eu zic ca fata e ok pentru un oral de 30 de minute daca esti in zona si iti plac fetele tinere si "slabute". Daca incluzi faptul ca pestele e acolo controlor si aplica "suprataxe" atunci... 7/10 fara peste, Era sa mor/10 cu peste.  Are si colega in locatie, nu ii stiu detaliile dar aveti grija.    
    • Am deschis eu un topic pe mehedinti, Carina. Poti incerca acolo.
    • Eu primesc cadouri ,nu fac! 😋😁😁. 
    • Vă urez noapte bună și somn liniștit 😇 Maine revin cu o surpriză pentru voi 😙 Maine schimb și locația 😜
    • Chiar pe unde mai e Lucas? 
    • Salutare colegii am vizitat-o pe domnișoara sâmbătă seara programare făcută pe whatapp! 150/300 ,oral de 11 ,normal la fel! Într-un cuvânt de vizitat și revizitat! 
    • Știam și eu una: dimineața când mă scol, dau o labă de control 😁
  • Archive Utilizatorul Lunii

• Felicitari la Nicolle27 , cel mai nou utilizator al lunii pentru decembrie - 2024. Nicolle27 s-a inregistrat pe forum la 20.05.2024, 203 in urma. Mai mult decat atat, Nicolle27 a scris de 320 ori cu o medie de 1.58 comentarii zilnic. Cel mai nou utilizator al lunii a acumulat 36702 de vizualizari la profil. Nicolle27 deasemenea a primit 496 puncte de reputatie si a strans acum 100 urmaritori. Right now Nicolle27 appears online.

• The Staff

• Creează nouă...