Sari la conținut
    • Mai gaseste cineva anuntul?
    • Vizitat cand a fost in Timisoara, acu vreo 3 luni... Raspunde ft greu la telefon (trebuie sa o suni, ca la mesaje nu rapsunde deloc). Stabilit ora cu o zi inainte si cu o ora inainte de ora stabilita (ca sa confirm) a trebuit sa sun de vreo 6-7 ori (fara exagerare). Ajuns la locatie a trebuit sa astept 30-40 de minute in fata blocului si nu rapsundea la telefon. Pe cand sa ma dau batut a raspuns intr-un final... Actiunea per total cat de cat ok, pt ca nu a stat la anal (nu a motivat de ce), pt ca curat am fost 100%. Facut dus inainte si proaspat epilat cu lama, fara pic de par. Nici macar oral nu mi-a facut..si nu-s mare in scula. Aspectul este exact ca in poze. Igiena ei fara repros. Doar ca na...trei minusuri mari sus mentionate. Per total as mai incerca, poate s-a mai schimbat. Ah da, am luat o ora..daca tin bine minte a fost 400.
    • Eu leșin de râs! 🤣🤣🤣🤣🥳 Îți mulțumesc frumos atât pentru recenzie, cât și pentru vizită. 🫶🏽😘 Te aștept cu drag oricând ai nevoie de mine! 🤙🏽🫶🏽🫶🏽
    • Se poate un update de prețuri și servicii ?
    • Imi scri in privat daca nu vrei sa postezi 
    • Daca ai labii mari la tine sunt 🥰🥰🥰🥰
    • Eu te vreau imi place sa fi larga ca si eu am cucu mai maricel 🥰
    • Înainte să plece Nicoleta din Oradea am trecut din nou pe la ea pentru o oră, programare făcută rapid pe whatsapp, Nico mi-a răspuns foarte repede, locația a fost tot în West Residence, ajuns acolo cu vreo 3 minute mai repede îi scriu și îmi spune să sun la interfon, sun, îmi deschide, intru în bloc, ajung la ușă, bat, si îmi deschide ușa îmbrăcată la fel de sexi ca de obicei, pe tocuri și mă poftește înăuntru, mergem în sufragerie unde ma servit cu apă, ma întrebat dacă fumez și am stat puțin cu ea pe canapea, având o oră la dispoziție nu ne-am grăbit, vorbind vreo 10 minute, cu ea te poți simți în largul tău, față de alte fete la care cum ajungi te bagă direct la acțiune și încerca să te termine cât mai repede și după să pleci rapid să vină următoru. Am mers la duș în cele din urmă, timp în care ea a fumat o țigară și pe când eu am ieșit ea mă aștepta în camera cu pricina pregătită de acțiune. Mă pun lângă ea în pat și începem cu un preludiu, ne-am sărutat reciproc preț de 2 3 minute după care Nico trece la oralul neprotejat executat foarte bine dar de data asta din păcate fără deep, a durat minute bune, după care montează protecția și trecem la o treabă mai serioasă, unde prima dată sa pus ea pe spate și eu deasupra, mă strângea în brațe în timp ce ne sărutam, după am mai schimbat 2 3 poziții și am finalizat în lot, unde Nico se lasa pe mine constant să mă pot bucura de sânii ei frumoși și buzele ei cărnoase divine.Merg la duș pentru reîmprospătare și mă întorc în cameră după, unde am stat puțin pe pat împreună cu ea și cu Rea companioana ei. Când mai erau vreo 17 minute începem numărul doi, și mă întreabă după ce am început dacă îmi ajunge timpul, la care puțin sceptic zic să încercăm, ea îmi sugerează să îmi facă un masaj cu ulei și accept fără să stau prea mult pe gânduri, masajul fiind cu happy end înainte cu câteva minute să se termine ora. Mă îmbrac și ca data trecută înainte să plec îmi da câteva săruturi și o îmbrățișare.  Notele: Nicoleta 10/10- pentu atitudinea ei pro client și faptul ca este o tipă care se face foarte ușor plăcută, aspectul este de 9/10 are pielea foarte fină, cu un ușor iz de parfum, are niște buze de invidiat, cărnoase și senzuale, sânii și fundul medii, și puțină burtică care pe mine nu mă deranjează, dar compensează foarte mult cu atitudinea. Locatia 10/10- ușor de găsit, apartament nou dotat cu tot ce ai nevoie, baia curata, dotată cu geluri de duș, apă de gură. Igena 10/10- nu există ceva ce ai putea reproșa la igena, Nico este foarte curată. ON 9/10- bun, lung, cu priviri perverse pe parcursul lui, dar din păcate fără deep. NP 10/10- accepta orice poziție, se implică, geme, și deși am vizitat-o târziu și era obosită a a dat ce a putut pentru a ne simți bine. GFE 10/10- cu nici o altă fată la care am fost nu m-am mai simțit atât de bine, fiind foarte plăcută, tot aici voi menționa ca întâlnire cu ea sun pline de FK inițiat de ea de la început până la finalul acțiunii, în timpul acțiunii te strânge în brațe, se comportă la fel ca o iubită. DTD- 1 oră am juns la far câteva minute și am plecat tot la fără câteva minute, puțin grăbit pentru ca de la fix mai avea pe cineva, un sfat pentru Nico mai bine ai lăsa măcar 15 minute între clienți să nu se simtă grăbiți. De revenit-DA, când mai vine în Oradea o voi vizita din nou cu siguranță.
  • Archive Utilizatorul Lunii

• Felicitari la Nicolle27 , cel mai nou utilizator al lunii pentru decembrie - 2024. Nicolle27 s-a inregistrat pe forum la 20.05.2024, 202 in urma. Mai mult decat atat, Nicolle27 a scris de 313 ori cu o medie de 1.55 comentarii zilnic. Cel mai nou utilizator al lunii a acumulat 36366 de vizualizari la profil. Nicolle27 deasemenea a primit 489 puncte de reputatie si a strans acum 98 urmaritori. Right now Nicolle27 appears offline, but was last logged in around .

• The Staff

• Creează nouă...