Sari la conținut
    • Spor la recenzii, ca de spam e lumea satula !! 🤡
    • Tu citesti topicele?? De unde si pana unde intrebarea?? 🙃🫠🥸
    • Apropo de fază din film...simțeam nevoia să mă masturbez "nițel"🫣https://wa.me/40768986622
    • Cred ca o sa ma risc maine
    • Salutare Tuturor. Recenzia 34. O întâlnire cu peripeții și cu final fericit 🤣🤣🤣. Sâmbătă aceasta 7-12-2024 am luat legătura cu Amira pe la ora 11 pentru o întâlnire de 2 ore însă nu avea loc decât pentru 1 ora sau duminică pentru 2 ore. Tot sâmbătă la ora 19 am spus să mai încerc încă 1 dată și am reușit să fac o programare la ea dar Duminică după ora 19. Programare 9-10. 9 pentru că este cam încurcată, în sensul bun al cuvântului, 10 pentru felul de a comunica și a stabili întâlnirea.  Comunicarea 10. Programarea a avut loc Sâmbătă pentru Duminică la ora 19, însă sa cam încurcat un pic în agendă 🤣🤣🤣, și-a cerut scuze și am căzut de comun acord să ne întâlnim la ora 19:30. Locația 10. Zona foarte bună, punct de reper sunt 3 , depinde de unde veniți și anume Splaiul Unirii, Bulevardul Mărăști și Bulevardul Dimitrie Cantemir, pentru că acest complex rezidential se află chiar în aceste triunghi, de parcă este triunghiul bermude-lor 🤣🤣🤣, dar primiți toate indicațiile necesare pentru a ajunge la locație. Locuri de parcare se găsesc, chiar și pe străduțele laterale din zona Complexului sau pe Bulevardele și Splaiul Unirii, dacă aveți noroc chiar și în fața Complexului. Eu am folosit STB mai ușor și mai convenabil pentru mine. Bloc nou, apartament 1 cameră, curat și utilat cu tot ce trebuie. Amira 10. 1,60-62 înălțime, 55-57 kilograme, sâni mici naturali foarte frumoși plăcuți la atingere, fund bombat, talie subțire, frumoasă la față, brunetă, păr lung, pentru vârsta și înălțimea ei arată foarte bine. Aveți poze și videoclipuri pertru a vă face o idee despre cum arată. Cui nu îi place să ia de la Băsescu 🤣🤣🤣. Acțiunea 10. Am continuat cu ea și am confirmat programarea, și eu și ea, după ce am plecat spre locație. Era cât pe ce să întârzii la întâlnire, am anunțat că este posibil să întârzii 5 minute, ea mi-a spus că este OK. Am ajuns cu 5 minute mai devreme, și am anunțat că o aștept. Am primit ultimele indicați și am intrat în coplex pe la poarta, după aceea în scara de bloc, am nimerit scara greșită, însă nu a fost problemă că am coborât și am intrat pe scara corectă. Amira ma întâmpinat cu zâmbetul pe buze, îmbrăcată sexy, un body și ciorapi 3 sferturi, pe tocuri. După ce am făcut cunoștință am fost invitat la bar, mă întrebat ce doresc să beau, am ales suc, și am stat de vorbă la 1 țigară. Am râs și am glumit, am stabilit regurile jocului, după care am trecut la treabă. Runda 1. Am făcut duș, ea era deja pregătită. La baie prosop curat și uscat, apă de gură, gel de duș, tot ce este necesar pentru igienizare. Am revenit în camera de acțiune, ea era întinsă în pat încă îmbrăcată, am apreciat acest lucru și ne-am apucat de treabă. Am început cu preludiu, sărutări, FK, DFK, susținut, mângâieri, am despachetat-o, de parcă era cumpărată 🤣🤣🤣, și a trecut ea la sex oral neprotejat pentru mine, bun, susținut, Deep throat complet, foarte bun, la momentul potrivit am trecut la sex normal protejat, LOT pe vine, am menținut ritmul și am ejaculat în prezervativ. Runda 2. După pauza de rigoare, am făcut duș și eu și ea, după aceea am început la fel, după aceea am trecut la 69 , Misionarul, Umeri Craci și Pe La Spate, Capră din Popor, am menținut ritmul și am terminat în prezervativ. Atitudinea 10. No Coment. Igienă 10. No Coment. GFE 10. Este atentă la tine și prezentă pe tot parcursul întâlniri, lipicioasă, FK și DFK foarte bun, inițiat și susținut. A fost prezentă cu mine acolo, m-am simțit ca și cu iubita. Tarif 750, 120 de minute, meritați 100%. Pentru prima întâlnire cu Amira a fost foarte bine, este o femeie care oferă ceea ce primește și se implică 100%, deci fiți Gentelmeni și veți avea numai de câștigat. P.S. De fiecare dată m-am prezentat aranjat, bărbierit, ras la zona intimă și la sub braț, fără miros neplăcut de respirație, duș făcut acasă și încă o dată duș înainte de acțiune ( runda 1 și runda 2 ) ceea ce recomand tuturor să facă. Respect reciproc pentru o întâlnire reușită și o revenire cu plăcere.  Îți mulțumesc Amira pentru fiecare moment acordat în timpul întâlnirii noastre ( specială și romantică ) și ne vedem data viitoare.
  • Archive Utilizatorul Lunii

• Felicitari la Nicolle27 , cel mai nou utilizator al lunii pentru decembrie - 2024. Nicolle27 s-a inregistrat pe forum la 20.05.2024, 202 in urma. Mai mult decat atat, Nicolle27 a scris de 313 ori cu o medie de 1.55 comentarii zilnic. Cel mai nou utilizator al lunii a acumulat 36353 de vizualizari la profil. Nicolle27 deasemenea a primit 489 puncte de reputatie si a strans acum 98 urmaritori. Right now Nicolle27 appears offline, but was last logged in around .

• The Staff

• Creează nouă...