Sari la conținut
    • Va salut.  Pentru ca Emma mi-a plăcut foarte mult,  ieri după amiaza am vrut s-o revăd.   A fost o revedere chiar mai pasionala decât cea de săptămâna trecută,  cu un FK mai bun , mai adânc,  dar din păcate scurt , trecand la limbi în pizda care efectiv mi-au produs o foarte mare placere,  nu ma saturam s-o ling tacticos,  pula întărită beton,  a urmat apoi un oral bineînțeles necauciucat excelent pentru gustul meu,  lent, deep frumos,  lins de câteva ori și oo-le.  Montat cauciuc pe pula beton și desi sunt fan poziția misionar,  efectiv imaginea curului alaiua bombat, perfect rotund și beton armat de tare , care m-a fermecat efectiv , m-a determinat sa aleg tot poziția caprita.  Ce sa zic a fost fut de zile mari , am dat , și am dat , și am dat + contre incredibil de bune , pana când am finalizat mult prea rapid în cauciuc decat as fi vrut.  Singurul regret a fost faptul ca Emma nu a avut la dispoziție timp decat pentru 1 finalizare,  m-am încadrat perfect în timpul de 25 minute care efectiv au zburat. Cadoul- 200 RON,  1 finalizare inclusa.  Notele le mentin neschimbate.  Personal,  ma simt excelent cu Emma, am o conexiune super , îmi da un vibe superb.  Te pup dulce Emma și abia aștept să ne revedem cand te întorci în București.  O seara frumoasa va doresc ! 
    • Boss fiecare cu plăcerea lui, suntem oameni diferiți, mi-e spre exemplu îmi place să i-o bag toată pe gât, o mare plăcere de-a mea. Asta e! Cheers!!!🍻
    • Da chiar și asa! Pe fotograf,nu îl bagi la înaintare? Poate are succes și pusti doi iepuri,dintr-o lovitura! 😇
    • Asta nu înțeleg pro europenii ăștia de carton, deciziile lor aberante au dus oamenii la exasperare, aș vota cu oricine nu e în șleahta asta progresistă. Radicalizarea e o consecință a politicilor lor idioate. Dacă-l torpilează pă CG vor crea o frustrare uriașă care până la urmă va răbufni puternic. 
    • Hei dragilor mai am doar câteva locuri disponibile până la ora 00:00 😌 Pentru programări mesaj pe whatsapp : 0732516411 🥰🙈
    • Sa scape de recenziile proaste🤦🏻‍♂️😂
    • Pentru astăzi nu am nimic disponibil. Mâine mă găsiți cu program 10:00-20:00. O seară frumoasă vă doresc!
    • Bună dragilor de mâine voi fii disponibilă în orașul vostru începând cu ora 15:00  pentru câteva zile.     Pentru programări puteți sa îmi scrieți pe whatsapp la nr👉 0730431075👈 💖Servicii: ❤️Oral protejat/ neprotejat (în funcție de igienă); 💖Normal DOAR protejat; ❤️Finalizare corporală; 💖Finalizare orală ( în funcție de igienă); extra  50 lei ❤️Sex între sâni ; 💖Masaj de relaxare ❤️Masaj prostatic); extra 50 lei 💖Sex în diferite poziții; ❤️Finalizare facială (extra 100 lei); ❤️French kiss (în funcție de igienă) (extra 50 lei); ❤️Fac și uro activ extra 50 lei 💖Prețuri:  ❤️30 de minute - 200 de lei ; ❤️60 de minute - 300 de lei ; Programările vă rog să fie confirmate cu 30 de minute înainte , în caz contrar le voi anula automat. 👉0730431075👈 vă pup si va astept la mine ! 💋💋💋
    • Pentru că nu vreau să m-ai ajut pe nimeni,am stiut de ani buni si stiu tot ce curve au fost pe aici,multi ani am vorbit da stop.   Testati si ca sa stiti ca eu nu mai ajut toti parazitii ce merg la sigur doar la fetele cunoscute,mai ales ca unii dintre voi profitati si va programati cu tablița de aici . Va cunosc pe majoritatea dintre voi.stiu care suntenteti lepre.
  • Archive Utilizatorul Lunii

• Felicitari la Nicolle27 , cel mai nou utilizator al lunii pentru decembrie - 2024. Nicolle27 s-a inregistrat pe forum la 20.05.2024, 199 in urma. Mai mult decat atat, Nicolle27 a scris de 307 ori cu o medie de 1.54 comentarii zilnic. Cel mai nou utilizator al lunii a acumulat 35445 de vizualizari la profil. Nicolle27 deasemenea a primit 459 puncte de reputatie si a strans acum 93 urmaritori. Right now Nicolle27 appears offline, but was last logged in around .

• The Staff

• Creează nouă...