Sari la conținut
    • Trecut și pe la gagica asta mișto 🫣 Locația Adora Gagica?...ca in poze...ce vezi aici aia găsești și la locație Am vizitato de câteva ori și revin mereu pentru atitudine...pentru simplu fapt că e acolo pentru tine de când ți-a deschis ușa..e faina tare 👌 Serviciile sunt clasice...dar pentru cine nu știe... simplitatea e cel mai de efect lucru in 2024 🤗 OP...NP...ma simt super cu ea in pat De revenit??...mereu cu mare drag ❤️ 
    • După nenumărate vizite la Sabrina pe parcursul acestui an, m-am decis să văd dacă însfârșit îmi pot îndeplini fantezia de threesome cu două blonde, așa ca am decis să merg și la prietena ei, separat mai întâi, pentru a mă simți mai în largul meu atunci când le voi avea pe amândouă.  Programat cu o zi înainte, pe Whatsapp. Locația top, deja o știam foarte bine, ba chiar cred ca am legat deja și un fel de prietenie cu paznicii 🤣🤣. Apartament superb, în nuanțe de auriu și albastru, plin de oglinzi în toate direcțiile pe unde mă uitam, parfum îmbietor prin încăperi, lumânărele așezate pe rafturi, ce mai, foarte mișto atmosfera.  Am avut o surpriză foarte plăcută când mi-a deschis Miky ușa. O fată tânără cu atitudine girlish, zambareata, prietenoasă. Ma așteptat într-un costumaș din poze, la cererea mea, care îi puneau în evidență noile implanturi care apropo, arată demențial. ( recunosc am o pasiune pentru sânii mari ) M-a servit cu o apă plată, am stat cu ea puțin de vorbă cat a fumat o țigară și apoi am intrat la duș.  Ca și acțiune totul a decurs într-un mod placut. Nu este grăbită și nu face figuri la lucrurile pe care i le propui. Eu zic ca am reușit să bifez tot ce mi-am propus cu ea. Se descurcă bine la oral și am schimbat diverse poziții și la anal, în fața oglinzilor. Fata este jucăușă și geme pe ritm. Eu unul, nu am ce să-i reproșez, poate doar ca obosește destul de repede dacă este pusă să stea deasupra, dar nu am fost așa deranjat de acest aspect pentru ca oricum sunt genul căruia îi place să aibe el inițiativa. Un alt mic minus ar fi ca nu accepta COF, dar are destule alternative in meniu. A fost o singură finalizare mai lungă. Nu îmi place să epuizez domnișoarele ca vreau să îmi răspundă repede atunci când le scriu 🤣🤣.  Per total mie mi-a plăcut și sper să reușesc să le sincronizez pe amândouă pentru acel threesome la care visez de foarte mult timp. 😍  
    • Disponibilitate pachetul 2h sau deplasare ❤️
    • Oare vii cu capra anul asta la Alba ?🤣🤣 😘😘😘😘🥰🥰🥰😼😼
    • Buna seara !  Sunt bine multumesc pt grija 😊 Am avut o pauza destul de lunga si acum pot incepe in “forta “  Seara frumoasa te astept sa ne cunoastem sa mi spui tu singur daca sunt mai bine sau nu ! ✌️ Abea astept sa aud povesti despre Marea Neagra😂 in timp ce fac un oral 😂 glumesc  Voi anunta maine cand ajung disp locatie si poze !  Abea astept sa va cunosc 😘
    • Ce fata frumoasa🥰🥰🥰
    • Ahaa, păi eu am vrut-o pe @sweetkati de Moș Nicolae, dar nu a apărut în ghetele mele. 😢😢
    • Totul ok, inafara de antinevralgic,acolo trebuia sa fie aspirina ………”saracului”😂😂
    • Vroiam sa te întreb dacă "depresia ți a trecut"?Ultimele tale recenzii de pe București nu prea îți sunt favorabile ...problemele personale le poți rezolva in timpul tau liber , îți aloci timp pentru x probleme ...
  • Archive Utilizatorul Lunii

• Felicitari la Nicolle27 , cel mai nou utilizator al lunii pentru decembrie - 2024. Nicolle27 s-a inregistrat pe forum la 20.05.2024, 199 in urma. Mai mult decat atat, Nicolle27 a scris de 308 ori cu o medie de 1.55 comentarii zilnic. Cel mai nou utilizator al lunii a acumulat 35480 de vizualizari la profil. Nicolle27 deasemenea a primit 459 puncte de reputatie si a strans acum 93 urmaritori. Right now Nicolle27 appears online.

• The Staff

• Creează nouă...