Sari la conținut
    • Buna . Iti multumesc frumos pentru vizita si recenzie . Imi cer scuze daca ceva nu a fost ok la intalnire . Sunt noua in acest domeniu si mai am multe de invatat legat de interactiunea cu oamenii dar , depinde si de chimie . Legat de mirosul de transpiratie ,imi pare rau ca poate suna rautacios .. dar eu chiar nu am probleme cu igiena sau cu mirosurile.(Dar nu contest simtul tau , nu stiu de unde a venit mirosul )! Eu am incercat sa te fac sa te simti ok si sa pleci multumit, ma bucur daca ramai cu o amintire placuta. Te pup !
    • Te asteptam VINERI (06.12.2024) sa te relaxezi într-un mediu erotic în compania noastră unde poți avea parte de momente pe care doar le-ai visat. ZI: ALEXANDRA (masaj relaxare intens+masaj erotic senzual+masaj erotic intens) §  1 H -250 RON (PERMISIV) ADELA (masaj relaxare intens+masaj erotic senzual+masaj erotic intens) §  1 H -250 RON (PERMISIV) ANA (masaj relaxare intens+masaj erotic senzual+masaj erotic intens) §  1 H -250 RON (PERMISIV) ADELINA (masaj relaxare intens+masaj erotic senzual+masaj erotic intens) §  1 H -250 RON (PERMISIV) LEXY (masaj relaxare intens+masaj erotic senzual+masaj erotic intens) §  1 H -250 RON (PERMISIV)   NOAPTE:   RALUCA (masaj relaxare intens+masaj erotic intens+masaj erotic senzual) §  1 H -250 RON (PERMISIV) ALEXANDRA(masaj relaxare intens+masaj erotic intens+masaj erotic senzual) §  1 H -250 RON (PERMISIV) ANA(masaj relaxare intens+masaj erotic intens+masaj erotic senzual) §  1 H -250 RON (PERMISIV) MAYA(masaj relaxare intens+masaj erotic intens+masaj erotic senzual) §  1 H -250 RON (PERMISIV) ANTONIA(masaj relaxare intens+masaj erotic intens+masaj erotic senzual) §  1 H -250 RON (PERMISIV) EVELIN(masaj relaxare intens+masaj erotic intens+masaj erotic senzual) §  1 H -250 RON (PERMISIV) ANDRA(masaj relaxare intens+masaj erotic intens+masaj erotic senzual) §  1 H -250 RON (PERMISIV) LEXY(masaj relaxare intens+masaj erotic intens+masaj erotic senzual) § 1 H -250 RON (PERMISIV) LAURA(masaj relaxare intens+masaj erotic intens+masaj erotic senzual) §  1 H -250 RON (PERMISIV)
    • Salutare tuturor! Revin cu o recenzie întârziată. Dupa o vreme in care am urmărit un pic acest topic, am fost si eu la titulară. Am discutat pe whatsapp, mi-a răspuns rapid și m-a ghidat către locație. Aspect: nota 9, milf direct, are un abdomen tonifiat, un fund foarte frumos și puțin moale, la față e drăguță, are silicoane, eu unul nu sunt fan, dar are o pereche de sâni ok. Acțiunea: m-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze, într-o ținută sexy, am vorbit puțin,  apoi  am mers la duș unde am găsit tot ce trebuia. La întoarcere, m-a luat în brațe și a început sa se frece de mine într-un mod incitant. ON: 9.5 >Mi-a spus sa ma întind pe spate și a luat-o direct în gura, ce vorbesti frate că mi s-a întărit în 10 secunde, lingea și bijuteriile, o sugea cu o așa poftă.(dacă avea și CIM era de 10 clar) NP: 9.5 >A montat prezervativul cu gurița, apoi i-am cerut sa se pună căpriță, fapt la care s-a conformat, am intrat mai greu în ea, femeia e foarte strâmtă (foloseste lubrifinat), lucru ce m-a uimit sincer. Bucile foarte mișto și mai ales senzația aia ca intră pana la cotor, combinată cu gemete subtile, am dat asa cu putere vreo 10 minute pana am finalizat în balon. Cadou: 300 pt 30 min, înmanati la începutul întâlnirii. Concluzie: Clar e de revizitat, mai ales pentru amatorii de milf. Singurul inconvenient ar fi faptul  are in camera semi întuneric și nu prea poți sa o admiri în adevăratul sens, având în vedere ca  femeia arată beton pentru vârsta ei.
    • Am un Delonghi de la 1900 toamna , cu un service prins la limită că ....na nu l-am detrartarat și apa-i dură 😅😅😅, apoi luat din asta modern cu presiune și spumă și mai mare însă a ajuns de decor ,...tot ăla vechi face treabă bună  , cel mai bun exemplu.... fantezia lui Lavy , cafeaua sigur a fost bună și ....nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă mai aveam și frișcă 😇😅😅😅
    • 3 locuri libere 🤍 18:30-19:00❤ 20:00-21:00❤ 21:30-22:30🔞
    • ciao, italiano lo so, ho cambiato posizione, ti aspetto nella nuova posizione.. e non c'era oscurità nella stanza😅😅❤️grazie per la recensione ☺️
    • I-am făcut Avei o vizită acum o oră. Programare ușoară, pe WhatsApp, locația e pe Rebreanu. Mi-a deschis ușa o domnișoară tinerică, într-un body fishnet care-i punea fundul în evidență. Sub 1,7m, slabă, nu skinny, cu părul vopsit blond, buzițe botoxate, ochi căprui, aparat dentar care dă o notă drăguță când râde. După părerea mea, e frumoasă la față. În sufragerie era și Corina, încântat de cunoștință. Apă, socializere, n-am vrut să fumez, duș dotat cu necesare. Intrați în dormitor a îndepărtat textila ca să dezvelească o pereche de sâni mici, drăguței. Atingeri, vorbe tandre și trecut la treabă. Oral protejat din picioare, pe pat. Mi-aș fi dorit ON, avea tehnică bunicică. Plusul mare vine de la umezeală, plin de salivă, dar a fost alegerea mea P. După 4-5 minute mi-a dat de înțeles din limbajul corpului să trecem la normal, la vorbă a rămas dulce până la capăt chiar dacă am ... fructificat fiecare bănuț. Misionarul: priveliște frumoasă, labiile se învelesc în jurul instrumentului, contact vizual permanent, gemete permanent. I-am cerut să mă zgârie tandru pe abdomen, are unghii albe și lungi. Partea senzorială audio a fost din plin satisfăcută de gemete + o boxă mare JBL cu muzică pentru sportul ăsta. Pe burtică: din păcate fundulețul nu rămâne bombat dar am folosit în avantajul meu lipsa unei senzații incredibile ca să pot să o țin într-un fast-fuck continuu în poziția asta. A rezistat cu brio. Tot la poziția asta am simțit, din păcate și un ușor miros de transpirație, dar acest detaliu se rezolvă pe viitor. După acest episod i-am cerut Avei un alt oral. De data aceasta mai mecanic, ușoare semne de grabă s-au simțit dar le-a mascat bine. Ea spune că e începătoare dar eu am văzut ceva experiență în toată suita comportamentală. Am finalizat în picioare, cu dat la buci viguros. Din picioare bucile sunt bombate. Mi-a plăcut foarte mult finalizarea, mi-a ascultat toate indicațiile de pe parcursul întâlnirii. Banii: 250 pentru o finalizare. Puțin sub 30 min DTD. Eu unul am scos tot ce-am vrut de la prima întâlnire și nu cred că mă întorc. Tocmai pentru că e o amintire frumoasă, vreau s-o păstrez așa. De recomandat? Da, am plecat mulțmit.
  • Archive Utilizatorul Lunii

• Felicitari la Nicolle27 , cel mai nou utilizator al lunii pentru decembrie - 2024. Nicolle27 s-a inregistrat pe forum la 20.05.2024, 199 in urma. Mai mult decat atat, Nicolle27 a scris de 307 ori cu o medie de 1.54 comentarii zilnic. Cel mai nou utilizator al lunii a acumulat 35419 de vizualizari la profil. Nicolle27 deasemenea a primit 459 puncte de reputatie si a strans acum 93 urmaritori. Right now Nicolle27 appears online.

• The Staff

• Creează nouă...