Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Asa zici tu ma papitoiule  , dand cu limba in cur la toti pensionarii cu rozeul de 12 lei in brate 

De fapt , si ala e mai bogat , ca bea de 12 lei , tu sigur un plapumar care fute la cel mai jos nivel ,  70 de lei , ai abonament la o pufoaica de 5 lei   ...visand dupa aceea ca o sa iei si tu loc la o masa ,  la un restaurant  cu stelute Michelin  .

Bine , cred ca mai repede o confunzi cu masa luata pe un cauciuc resapat SH din service , aceeasi marca .  :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Miky Maxi Taxi are nervi. Stai linistit, bulangiule, toata lumea stie cine esti. Nu mai merge vrajeala cu patronul de hoteluri, smecher international. Esti un cacat bolnav care traieste din ajutor social.

Nu mai vorbi de femei. 0 recenzii, asa ca taci in pula mea din gura, saracule.

• Like 2
Link spre comentariu

Ti-am spus ma ca asa e , pe "ajutor social"  stau  , doar ca este multiplu de X ori fata de salariul tau de atarnator  pe la usa curvelor de 50-70 de lei

Doar un prost ca tine plange dupa un clasor de Recenzii  , ca de altfel nu l-ar fute nici dracu' pe de-a moca. Da-i pedala ...poate ma ajungi  in viata asta , cu toate ca iti spun de pe acum , slabe sanse natafleata .

PS: Apropo te-am mirosit de cand te amuzai zilnic , cu aceleasi glume de ingramadit ,   pe topicul Lorenei Ce naiba...am mirosu' fin la asemenea dihanii de bipezi :)

Link spre comentariu

"O poza"..."nu ni-l pui"...Ba da, maimuta agramata si curentata, acusi v-o si vi-l pun.

Vezi, ca mintenas iti iau astia din puncte si iar schelalai p-acilea.

Oooooo un ospatar cu simtul gramaticii !

Azi ce servesti la meniu peste 100 euro ?

Deja mi-e pofta....

Vezi ca editez....

Ai de pula mea

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Baaa, pe bune daca esti sanatos la cap, pai si cu bosketarul asta curist, rect.e dmx iti pierzi viata pe aici si iti pui mintea, una din clonele de scandal a lu' admin mafoame-n glanda, tiganie, circ si handel pe paine, care de imbcecil ce-a fost si-a banat-o singur din greseala, ori pe langa picon, pipilic, muion, prostiution, alex-balamuc care posteaza banii clientilor din banci, xoxo si dolores alte clone de scandal si trafic, la fel, clonele de **spam editat**i, boshorogi impotenti limbisto-curisti, slcaceti nascuti fututi in cur si gat inca din stadiul intrauterin, ori tigani boratzi, shoferi, paznici si alti dorei branziti la puli, opariti si cacati la cur ??? ...pacat de mintea ta, daca ajungi la modul asta disperat de comunicare, apreciere si a fi bagat in seama, de handelul, mizeriea si pielea pulii a societatii, asa nu pari departe deloc de ei, gravitand/bazaind cu totii, acelasi handel, proaspat-aburind.

Ca nu uit: miki maxi-taxi si cu avocatul de seral-sandel balabuc-analfabet, ati avea ceva impotriva sa-mi sugeti si voi doi pula, ca la cat circ si mascareala faceti acilea, va simt in coiul stang ca o sugeti pe rosu-psd si cu curul si cu gura ?

Mai are vreun rost sa enumar si alti tigani, garizi, labagii, curisti si handicapati clonati, pe care i-am tot pomenit ?

Mai are rost sa pun print-screenuri cu utilizatorii zilnici, care de juma de an pe lista aia amarata nu mai au loc nici handicapatii de baza ai siteului, lista formata exclusiv din clone, puls vrajeala la fel formata din clone si buti ce duc numarul la 2500 de vizitatori cu totul useri/clone si nelogati, cand forumul este praf pilaf de la un cap la altul, in afara de 4-5 imbecili care traiesc exclusiv aici si zecile lor de clone care produc flame si scandal intre ele, fazan si muzica, in rest content pula, ca sa incerc a explica disperarea si ce pula lunga, groasa si noduroasa se afla la curu lu admin foame-n gland sarmale, pe care nu-l va prinde craciunu, nici in libertate si nici cu site-ul deschis ?

Mai rau si dramatic este ca pe langa proxeneti care oricum formeaza majoritatea userilor, pe locul doi urmeaza **spam editat**ii si dealerii de droguri, in rest pula oameni normali si de caracter p-acilea.

https://www.youtube.com/watch?v=wiAouD0yYd4&list=RDN2_tultQIBw&index=6

https://www.youtube.com/watch?v=2dhoddPnC5c

Din nou nu pot citi ce ai scris (macar pe miskin il citesc) in primul rand pentru ca e lung in al doilea rand pt ca aberezi de cand ai intrat pe forum

Dar asta nu inseamna ca nu o fut in continuare pe ma-ta in gura

:))))))

Ps.Ca in reclama :”pentru ca meriti” proxenet jegos ce esti

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Baaa, pe bune daca esti sanatos la cap, pai si cu bosketarul asta curist, rect.e dmx iti pierzi viata pe aici si iti pui mintea, una din clonele de scandal a lu' admin mafoame-n glanda, tiganie, circ si handel pe paine, care de imbcecil ce-a fost si-a banat-o singur din greseala, ori pe langa picon, pipilic, muion, prostiution, alex-balamuc care posteaza banii clientilor din banci, xoxo si dolores alte....

Ave, Caesar, morituri te salutant!

:)

Sa stii, ca, pentru mine, fiecare replica adresata amarastenilor astora este un esec personal, pe care il atribui plictiselii efemere si mimetismului.

Gogule, ai dreptate in anumite privinte.

Cum ar fi, de exemplu, faptul ca e pretty much lame sa le raspunzi unor curentati, gen @pipilica, @prostitution(plus cele peste 100 de clone active) sau @dmx.Asta din urma eu nu cred, ca e vreo clona de-a lui admin sarmala, probabil l-a debanat, dupa ce i s-a plans pe email si i-a promis, posibil, ca ii va ataca pe userii, cu care el nu are curaj sa intre in dispute verbale.

Iar acum ajungem la o alta chestiune, la care inclin sa fiu de acord cu tine, anume, si eu sunt convins ca sarmalagiul are zeci de clone menite doar pentru a comenta la adresa unor useri, cu care stie ca nu se poate masura.Nu mentionez aici miile de useri din burta, pe care ii are, doar sa dea bine la numarul de utilizatori.Dar asta e alta discutie.

Adminsarmala, daca nu era la butoane, ar fi fost unul din izmanari.

Fomist si curentat.

De picon nu mai zic nimic.Asta deja pregateste apa din bazinul, unde se va scalda cu @avpop, atat de jos a ajuns.

In rest, nu am nimic cu cruciada ta impotriva proxenetilor, pentru ca eu nu am incercat niciodata sa salvez vreo baragladina.

Doamne ajuta si ai de :) mea.

Link spre comentariu
  • Oras:T O K Y O
  • Oras:T O K Y O

Ave, Caesar, morituri te salutant!

Sa stii, ca, pentru mine, fiecare replica adresata amarastenilor astora este un esec personal, pe care il atribui plictiselii efemere si mimetismului.

Gogule, ai dreptate in anumite privinte.

Cum ar fi, de exemplu, faptul ca e pretty much lame sa le raspunzi unor curentati, gen @pipilica, @prostitution(plus cele peste 100 de clone active) sau @dmx.Asta din urma eu nu cred, ca e vreo clona de-a lui admin sarmala, probabil l-a debanat, dupa ce i s-a plans pe email si i-a promis, posibil, ca ii va ataca pe userii, cu care el nu are curaj sa intre in dispute verbale.

Iar acum ajungem la o alta chestiune, la care inclin sa fiu de acord cu tine, anume, si eu sunt convins ca sarmalagiul are zeci de clone menite doar pentru a comenta la adresa unor useri, cu care stie ca nu se poate masura.Nu mentionez aici miile de useri din burta, pe care ii are, doar sa dea bine la numarul de utilizatori.Dar asta e alta discutie.

Adminsarmala, daca nu era la butoane, ar fi fost unul din izmanari.

Fomist si curentat.

De picon nu mai zic nimic.Asta deja pregateste apa din bazinul, unde se va scalda cu @avpop, atat de jos a ajuns.

In rest, nu am nimic cu cruciada ta impotriva proxenetilor, pentru ca eu nu am incercat niciodata sa salvez vreo baragladina.

Doamne ajuta si ai de :) mea.

Ai de :) ta. Cand vin in Bangkok sper sa nu te ascunzi. Ai de :) mea
  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Hidrant
  • Oras:Hidrant

Asa zici tu ma papitoiule  , dand cu limba in cur la toti pensionarii cu rozeul de 12 lei in brate 

De fapt , si ala e mai bogat , ca bea de 12 lei , tu sigur un plapumar care fute la cel mai jos nivel ,  70 de lei , ai abonament la o pufoaica de 5 lei   ...visand dupa aceea ca o sa iei si tu loc la o masa ,  la un restaurant  cu stelute Michelin  .

Bine , cred ca mai repede o confunzi cu masa luata pe un cauciuc resapat SH din service , aceeasi marca .  :)

Labus ce tot ce certi pe aici ?!?

Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

>4nicator<    pune la pachet si de la mine una ....ne intelegem noi la imparteala  ,

asta fiindca Marinarul se pricepe la unele , dar nu la toate ...proportia e inca juma' - juma'  . :)

Bai V-Ship  sigur nu-i dadeam pedala de pe Maxi-Taxi . M-ai confundat  baiatu'  , dar nu fac ca altii sa ma apuc sa te injur/jignesc , datorita faptului ca te-a batut prea mult soarele in cap

Ai-de PLM,am ras cu lacrimi..Miky Taxi-Maxi.Chiar și distrusul de marinar și-a dat seama că erai in Maxi Taxi

• Like 4
Link spre comentariu

miskin si v-ships.

Doi MEGA ratati pe care tot forumul i-a depistat din prima zi cand au aparut .

Unul un sarac ce fotografiaza mesele clientilor dupa ce aia pleaca din local si celalalt un sarac cu duhul ce are crize de nebunie severa in care se taraste pe jos in timp ce scrie si scuipa icoana de pe perete.

Ai de pula mea :))))))

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:In your nightmares
  • Oras:In your nightmares

Ai-de PLM,am ras cu lacrimi..Miky Taxi-Maxi.Chiar și distrusul de marinar și-a dat seama că erai in Maxi Taxi

Bonjour, Mos Izmana! Comment allez-vous? Ce ne poti spune despre tentativele de asasinat asupra ta, intreprinse de agenturile straine si dusmanii de pe forum?

PS Pun pariu ca lacrimile alea sunt de tristete si singuratate.

• Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...