futbine31 Reputație: 762 Postat Martie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2018 La Multi Ani! Link spre comentariu
Membru Premium castellano Reputație: 10451 Postat Martie 20, 2018 Oras:... Oras:... Membru Premium Partajează Postat Martie 20, 2018 De curând am revizitat-o pe Cristina in locatia de pe Calea Calarasilor. Isi mentine oralul neprotejat printre cele mai bune de pe piata: full deep, sustinut pana la gagging, umed, anillingus soft dar binevenit, futai la cote inalte (muschi vaginali ce lucreaza fff bine). N-am reusit sa finalizez CIM, fiind prea incins la normal. Pacat ca nu accepta FK si nu mai accepta swallow. Recomand! 35 min - 100 lei, discretie, curatenie si o pizda super epilata! Sfat: fiți diplomați cu ea si veți fi tratați ca atare! Citez din bunicul_tau: ”NU pentru cei ce cauta trupuri de manechine”. 25 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4732 Postat Martie 20, 2018 Partajează Postat Martie 20, 2018 Pb e ca nu Răspunde la apeluri! Link spre comentariu
alexxander36 Reputație: 89 Postat Martie 26, 2018 Oras:Militari Oras:Militari Partajează Postat Martie 26, 2018 Pb e ca nu Răspunde la apeluri!Cand este ocupata nu raspunde ,logic Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Martie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 26, 2018 Cand este ocupata nu raspunde ,logic Gresit . Cristina raspunde numai cand vrea, cum vrea si nu oricui :) . 1 Link spre comentariu
tudor1 Reputație: 55 Postat Martie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 27, 2018 poate-ti mai faci loc si pentru altii in programul tau. Prospatura cum s-ar spune :)) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 27, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 27, 2018 Gresit . Cristina raspunde numai cand vrea, cum vrea si nu oricui :) . de cand s-a facut rea inghite sperma numai fidelilor Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 27, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 27, 2018 de cand s-a facut rea inghite sperma numai fidelilorba, esti prost?? 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 27, 2018 de cand s-a facut rea inghite sperma numai fidelilor ba, esti prost??Bă, sunteți proști! :laugh2 1 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 27, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 27, 2018 ba, esti prost?? panaramicule, tu esti intotdeauna ultimul care aflasi o maimuta e mai inteligenta ca tine 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 28, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 28, 2018 panaramicule, tu esti intotdeauna ultimul care aflasi o maimuta e mai inteligenta ca tineRâde ciob de oală spartă! 'ai de poola mea! 1 1 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 28, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Martie 28, 2018 ba, esti prost?? Nu ti-am zis bă, băga-ți-ai pula-n sor-ta, să nu-mi mai trimiți mesaje, că altfel s-ar putea s-o fut pe mă-ta? Lua-te-aș în pulă de violator ratat 😂😂 1 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 28, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Martie 28, 2018 Nu ti-am zis bă, băga-ți-ai pula-n sor-ta, să nu-mi mai trimiți mesaje, că altfel s-ar putea s-o fut pe mă-ta? Lua-te-aș în pulă de violator ratat Breeee, trezeste-te! Mai bine pe sora-sa ca nu te cred gerontofil! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 28, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 28, 2018 Nu ti-am zis bă, băga-ți-ai pula-n sor-ta, să nu-mi mai trimiți mesaje, că altfel s-ar putea s-o fut pe mă-ta?Lua-te-aș în pulă de violator ratat Omul e dement. Începuse să mă frece la icre și pe mine, mai demult. De unde plm apar toți necăjiții ăștia, frate! 2 1 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 28, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Martie 28, 2018 Omul e dement. ÃŽncepuse să mă frece la icre și pe mine, mai demult. De unde plm apar toți necăjiții ăștia, frate! Ä‚sta de la Săpoca, băga-mi-aș pula-n rasa lui😂😂 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 28, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 28, 2018 Ăsta de la Săpoca, băga-mi-aș pula-n rasa luiNu fii egoist, te rog! 1 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 28, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Martie 28, 2018 Nu fii egoist, te rog! N-am vrut să te jignesc. Nu stiam ca te bagi. 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 28, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 28, 2018 Râdeciob de oală spartă!'ai de poola mea! picon=atarnache Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 28, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 28, 2018 picon=atarnacheTu vorbești bă, atârnache pe toate topicelr fetelor! Ai mai și deschis topicul ăla, să te faci de râs și să nu-ți dea nimeni dreptate! Hai să discutăm acolo, să lăsăm topicul fetei curat, nătărăule! 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 Ce ipocrit :)Care pula mea user mai este prezent pe toate topicele ?El are războaie cu toată lumea și tot el vorbește de ,, sa lăsăm topicul fetei curat " Ai dă bătrânețea ta =)) 4 Link spre comentariu
best_star Reputație: 360 Postat Martie 30, 2018 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Partajează Postat Martie 30, 2018 Ce ipocrit :)Care pula mea user mai este prezent pe toate topicele ?El are războaie cu toată lumea și tot el vorbește de ,, sa lăsăm topicul fetei curat " Ai dă bătrânețea ta =)) =)) 1 Link spre comentariu
futbine31 Reputație: 762 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Paste Fericit! Link spre comentariu
men 1. Reputație: 4 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Buna. Ai revenit? Link spre comentariu
ionelsimanco Reputație: 2841 Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 am revenit, dupa o pauza mare, sa ma bucur de oralul senzational al acestei fete.telefon cu programare si indicatii clare, la adresa deja cunoscuta, punctuala, draguta, amabila, proclient.dupa dus, a dat jos usor rochia de vara albastra, scurta si sexy si a ramas goala, lipindu-se de mine, mangaindu-ma si pupandu-ma peste tot pana a ajuns la gogu. l-a lins, supt, inghitit (da, deep complet), s-a jucat cu limba pe cap, a alternat presiunea si viteza, a fost pe la coite si le-a facut si pe ele fericite... eu in picioare contemplam ce imi facea ea in vine, apoi in genunchi, din cand in cand tragand cate o privire catre mine cu gura plina, am rezistat cateva minute si am explodat in gurita ei, cim ! dupa care s-a mai jucat cu el, l-a mai supt inca vreo 2 minute, ceea ce a facut placerea extrema!!! s-a dus apoi la baie, apoi eu, am mai vorbit cateva minutele si fuga...locatia 9ea 9ON cu cim 10+++++++o placere intensa pt care voi reveni de cate ori voi putea si ma va primi.merci!halat 100 ron / 1 finf bun pret! 8 Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat August 8, 2018 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat August 8, 2018 Cum ai dat de ea ?Are nr tau salvat ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum