Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Fara suparare, dar "stimata doamna" e o formula de respect... sunt satula de idioti care se adreseaza unei femei mature cu "papusa, iuby" s.a.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla

Fara suparare, dar "stimata doamna" e o formula de respect... sunt satula de idioti care se adreseaza unei femei mature cu "papusa, iuby" s.a.

Mosu asta senil e mai parsiv decat 100 de femei de aici la un loc

Cat avea sustinere din partea altora ca el facea spume la gura peste tot acum se da lovit o da in politeturi vezi domne ce om e el si noi ceilalti i-am sarit in glanda degeaba :-j 

Link spre comentariu
Vizitator olʎ
Reputație: 0

Felicitari, stimata doamna, luna aceasta ar trebui sa luati pwla'n gura cu mai mult respect   :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Mosu asta senil e mai parsiv decat 100 de femei de aici la un loc

Cat avea sustinere din partea altora ca el facea spume la gura peste tot acum se da lovit o da in politeturi vezi domne ce om e el si noi ceilalti i-am sarit in glanda degeaba :-j

Nu ma intereseaza deloc cine si ce are de impartit pe-aici. Nu-l cunosc personal pe @picon, dar cu mine s-a comportat corect in micile discutii pe care le-am avut pe forum. Asa ca n-am de ce sa ma raliez la o tabara sau alta. Ce am spus este valabil pentru toti userii cu care am mai avut discutii, atata timp cat exista respect reciproc, ne putem "certa" amical pe orice tema.
  • Like 3
Link spre comentariu

Nu ma intereseaza deloc cine si ce are de impartit pe-aici. Nu-l cunosc personal pe @picon, dar cu mine s-a comportat corect in micile discutii pe care le-am avut pe forum. Asa ca n-am de ce sa ma raliez la o tabara sau alta. Ce am spus este valabil pentru toti userii cu care am mai avut discutii, atata timp cat exista respect reciproc, ne putem "certa" amical pe orice tema.

Miash ... n comportamentu lui corect =)) 

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Felicitari, stimata doamna, luna aceasta ar trebui sa luati pwla'n gura cu mai mult respect :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ai dreptate, same to you😀
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...