Sari la conținut

Melania, cea mai frumoasa chubby 0728488232

Postări Recomandate

• Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

Mori

sigur e un bot ceva, ca nu sta nimeni intreg la minte sa scrie pe 50 de topice ore in sir

• Like 7
Vizitator picard91
Reputație: 0
Postat

sigur e un bot ceva, ca nu sta nimeni intreg la minte sa scrie pe 50 de topice ore in sir

E un obosit care a facut un script de spam/phishing/scamm. Pe romaneste: un fel de excroc esuat si obosit, care nu are ce face toata ziua. Problema e pentru cei care dau click pe link, pentru ca-s mancati la portofel.

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu sincer nu inteleg de ce nu e banat inca. Pe bune.

• Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

Eu sincer nu inteleg de ce nu e banat inca. Pe bune.

Tot banează, dar îşi face alte conturi.

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Postat

Avand in vedere ca Melania nu are anunturi si nici cont aici, o sa intreb pe cei ce au fost recent:

ce tarife mai are ?

si cam in ce intervale de timp poate fi gasita ?

N-a mai fost nimeni recent ??  :( 

Postat

Am fost pe la ea săptămâna trecută, am stabilit întâlnirea pe whatsapp, cadoul 100 finalizarea 200 h în general începe programul cam după ora 12.

• Like 2
  • Oras:Fara
  • Oras:Fara
Postat

Am fost și eu acum 2 saptamani și la fel de perfectă a ramas. Mai încearcă fiindcă sigur o prinzi la tel

• Oras:bucuresti
Postat
s au aliniat astrele si ptr mine si am reusit sa i fac 2 vizite. una vineri si celalta luni, acum 2 sap.

mod de contact a fost whatsapp, cu cateva zile inainte. mi a fost frica ca insist prea mult si o sa ma resping. dar a inteles. prima vizita a fost de cunoastere. m a primit intr un capotel de matase neagra si in pielicica goala. m a servit cu un paharel de apa si am stat in bucatarie la un pahar de vorba. nu stiu daca are obiceiul sa citesca ce scriem noi, dar mintea mea si privirea zbura la sanii ei. discutia in bucatarie a fost captivanta si m am mai linisti. dupa o lunga perioada de discuti a venit momentul sa ma duc la dusi si sa purced spre dormitor. s a dus si ea la dusi, iar eu am asteptat o cumintel pe patut in cucu gol. cand a ajuns in dormitor si si a dat jos ce avea pe ea, efectiv am sarit pe ea. luat tzatza n gura, FK, iar tzatza si tot asa. am bagat un 69, dar nu prea cred ca i a placut, de nu am experienta, dar m am straduit sa nu i inghit lindicu. a urmat un sex scut, cu mine deasupra. a dosu vizita a fost ceva mai scurta, dar in linii mari, tot ca prima vizita. ce note sa dau....clar ca mi a placut mult, de cum a vazut o. are tot ce ti trebuie si ai putea sa stai toata ziua cu ea si sa nu observi ca trece timpul. are o privire de inocenta, o perece de sanii superbi, un fundulet tare si numai buna de muscat, o piele fina placuta la atingere, manute frumoase si ingrijite, o dantura de exceptie. de revenit o sa revin cu drag.

• Like 7
Postat

s au aliniat astrele si ptr mine si am reusit sa i fac 2 vizite. una vineri si celalta luni, acum 2 sap.

mod de contact a fost whatsapp, cu cateva zile inainte. mi a fost frica ca insist prea mult si o sa ma resping. dar a inteles. prima vizita a fost de cunoastere. m a primit intr un capotel de matase neagra si in pielicica goala. m a servit cu un paharel de apa si am stat in bucatarie la un pahar de vorba. nu stiu daca are obiceiul sa citesca ce scriem noi, dar mintea mea si privirea zbura la sanii ei. discutia in bucatarie a fost captivanta si m am mai linisti. dupa o lunga perioada de discuti a venit momentul sa ma duc la dusi si sa purced spre dormitor. s a dus si ea la dusi, iar eu am asteptat o cumintel pe patut in cucu gol. cand a ajuns in dormitor si si a dat jos ce avea pe ea, efectiv am sarit pe ea. luat tzatza n gura, FK, iar tzatza si tot asa. am bagat un 69, dar nu prea cred ca i a placut, de nu am experienta, dar m am straduit sa nu i inghit lindicu. a urmat un sex scut, cu mine deasupra. a dosu vizita a fost ceva mai scurta, dar in linii mari, tot ca prima vizita. ce note sa dau....clar ca mi a placut mult, de cum a vazut o. are tot ce ti trebuie si ai putea sa stai toata ziua cu ea si sa nu observi ca trece timpul. are o privire de inocenta, o perece de sanii superbi, un fundulet tare si numai buna de muscat, o piele fina placuta la atingere, manute frumoase si ingrijite, o dantura de exceptie. de revenit o sa revin cu drag.

Ce e ala dusi?

• Like 1
Postat

Nu ti spun, plm mai si gresim. Nu i asa flagrant. Dar cam proasta ironia ta.

• Telefon: allyrox@mail.com
  • Oras:nimfomanesburg
  • Telefon: allyrox@mail.com
  • Oras:nimfomanesburg
Postat

Nu ti spun, plm mai si gresim. Nu i asa flagrant. Dar cam proasta ironia ta.

Prost esti tu! Nicio ironie. A fost direct.  :laugh2

• Like 1
  • Oras:prin Romanica
  • Oras:prin Romanica
Postat

O recenzie scurta dupa vizita la Melania:

Locatie 9
Aspect 9,5
Igiena 10
Oral 9,5
Normal 9,5

Anal nu ne-am sincronizat :)
Gfe 9,5
Cadou 250/h

• Like 1
Postat

Pe caldurile astea insuportabile am reusit sa ajung la Melania.

Programare facuta usor (sms cu o zi inainte) si ajung la usa ei - unde imi deschide, in halat si cu zambetul pe buze.

Pot sa confirm ce scrie si in titlul topicului si in recenziile colegilor: chiar e frumoasa ! Are trasaturi foarte placute !

A urmat o lunga conversatie (un sfert de ora cred) - nici un strop de graba, desi am platit doar o finalizare.

Teme diverse, de parca ma stia de ani de zile.

Am facut apoi rapid un dus (facusem si acasa, dar e canicula totusi) si ajungem in dormitor.

Aici mi-a explicat ca a avut o serie de experiente nereusite cu unii clienti si si-a restrans mult gama de servicii

(nu mai accepta cunni, FK, 69 etc - desi ii placeau).

DAR chiar si cu servicii limitate, tot a fost bine: are un entuziasm cum n-am vazut la nimeni.

Si la oral si la normal (vreo 3 pozitii, ultima fiind pe la spate cu picioarele stranse, mi-a zis ca e favorita ei)

Ne-am despartit cu pupaturi si imbratisari ! O atitudine care mi-a placut mult !

• Like 5
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Not even close. Adică seamănă numai în sensul că-s ambele chubby.

In ce sens nu se compara , care e mai faina ?

• Membru Premium
Postat

In ce sens nu se compara , care e mai faina ?

Păi e subiectiv, dar aş zice că Melania. A pus petrolafgan poza ei de pe wtsapp, care e blurry, dar ea e.

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Postat

Sa inteleg ca scorurile sunt 100/200 si anal e +50 ? 

Analul nu mai e

• Membru Premium
Postat

Analul nu mai e

Mother-fucker era unul din principalele motive de vizită, sunt cur-ios dacă face excepţii pt clienţii cunoscuţi.

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

Păi e subiectiv, dar aş zice că Melania. A pus petrolafgan poza ei de pe wtsapp, care e blurry, dar ea e.

Eu am inteles ca nu e ea nici in poza aia de la whatsapp

• Membru Premium
Postat

Eu am inteles ca nu e ea nici in poza aia de la whatsapp

Se poate, dar seamănă bine.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...