christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iulie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2019 Are un cont pe acest site web:Mori Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 16, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Iulie 16, 2019 Morisigur e un bot ceva, ca nu sta nimeni intreg la minte sa scrie pe 50 de topice ore in sir 7 Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 sigur e un bot ceva, ca nu sta nimeni intreg la minte sa scrie pe 50 de topice ore in sirE un obosit care a facut un script de spam/phishing/scamm. Pe romaneste: un fel de excroc esuat si obosit, care nu are ce face toata ziua. Problema e pentru cei care dau click pe link, pentru ca-s mancati la portofel. Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22455 Postat Iulie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 16, 2019 Eu sincer nu inteleg de ce nu e banat inca. Pe bune. Link spre comentariu
fakeaccount Reputație: 2160 Postat Iulie 16, 2019 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Partajează Postat Iulie 16, 2019 Eu sincer nu inteleg de ce nu e banat inca. Pe bune.Tot banează, dar îşi face alte conturi. Link spre comentariu
ewan Reputație: 95 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Avand in vedere ca Melania nu are anunturi si nici cont aici, o sa intreb pe cei ce au fost recent:ce tarife mai are ?si cam in ce intervale de timp poate fi gasita ? N-a mai fost nimeni recent ?? :( Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4308 Postat Iulie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2019 Am fost pe la ea săptămâna trecută, am stabilit întâlnirea pe whatsapp, cadoul 100 finalizarea 200 h în general începe programul cam după ora 12. 2 Link spre comentariu
fabianus Reputație: 49 Postat Iulie 16, 2019 Oras:Fara Oras:Fara Partajează Postat Iulie 16, 2019 Am fost și eu acum 2 saptamani și la fel de perfectă a ramas. Mai încearcă fiindcă sigur o prinzi la tel Link spre comentariu
petrolafgan Reputație: 101 Postat Iulie 17, 2019 Oras:127.0.0.1 Oras:127.0.0.1 Partajează Postat Iulie 17, 2019 Poza de pe whatsapp în care se spune ca e ea 1 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1661 Postat Iulie 17, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Iulie 17, 2019 Nu bag mana'n foc dar nu mi se pare a fi ea! 1 Link spre comentariu
cornel77 Reputație: 203 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 s au aliniat astrele si ptr mine si am reusit sa i fac 2 vizite. una vineri si celalta luni, acum 2 sap. mod de contact a fost whatsapp, cu cateva zile inainte. mi a fost frica ca insist prea mult si o sa ma resping. dar a inteles. prima vizita a fost de cunoastere. m a primit intr un capotel de matase neagra si in pielicica goala. m a servit cu un paharel de apa si am stat in bucatarie la un pahar de vorba. nu stiu daca are obiceiul sa citesca ce scriem noi, dar mintea mea si privirea zbura la sanii ei. discutia in bucatarie a fost captivanta si m am mai linisti. dupa o lunga perioada de discuti a venit momentul sa ma duc la dusi si sa purced spre dormitor. s a dus si ea la dusi, iar eu am asteptat o cumintel pe patut in cucu gol. cand a ajuns in dormitor si si a dat jos ce avea pe ea, efectiv am sarit pe ea. luat tzatza n gura, FK, iar tzatza si tot asa. am bagat un 69, dar nu prea cred ca i a placut, de nu am experienta, dar m am straduit sa nu i inghit lindicu. a urmat un sex scut, cu mine deasupra. a dosu vizita a fost ceva mai scurta, dar in linii mari, tot ca prima vizita. ce note sa dau....clar ca mi a placut mult, de cum a vazut o. are tot ce ti trebuie si ai putea sa stai toata ziua cu ea si sa nu observi ca trece timpul. are o privire de inocenta, o perece de sanii superbi, un fundulet tare si numai buna de muscat, o piele fina placuta la atingere, manute frumoase si ingrijite, o dantura de exceptie. de revenit o sa revin cu drag. 7 Link spre comentariu
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Iulie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 s au aliniat astrele si ptr mine si am reusit sa i fac 2 vizite. una vineri si celalta luni, acum 2 sap.mod de contact a fost whatsapp, cu cateva zile inainte. mi a fost frica ca insist prea mult si o sa ma resping. dar a inteles. prima vizita a fost de cunoastere. m a primit intr un capotel de matase neagra si in pielicica goala. m a servit cu un paharel de apa si am stat in bucatarie la un pahar de vorba. nu stiu daca are obiceiul sa citesca ce scriem noi, dar mintea mea si privirea zbura la sanii ei. discutia in bucatarie a fost captivanta si m am mai linisti. dupa o lunga perioada de discuti a venit momentul sa ma duc la dusi si sa purced spre dormitor. s a dus si ea la dusi, iar eu am asteptat o cumintel pe patut in cucu gol. cand a ajuns in dormitor si si a dat jos ce avea pe ea, efectiv am sarit pe ea. luat tzatza n gura, FK, iar tzatza si tot asa. am bagat un 69, dar nu prea cred ca i a placut, de nu am experienta, dar m am straduit sa nu i inghit lindicu. a urmat un sex scut, cu mine deasupra. a dosu vizita a fost ceva mai scurta, dar in linii mari, tot ca prima vizita. ce note sa dau....clar ca mi a placut mult, de cum a vazut o. are tot ce ti trebuie si ai putea sa stai toata ziua cu ea si sa nu observi ca trece timpul. are o privire de inocenta, o perece de sanii superbi, un fundulet tare si numai buna de muscat, o piele fina placuta la atingere, manute frumoase si ingrijite, o dantura de exceptie. de revenit o sa revin cu drag.Ce e ala dusi? 1 Link spre comentariu
cornel77 Reputație: 203 Postat Iulie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2019 Nu ti spun, plm mai si gresim. Nu i asa flagrant. Dar cam proasta ironia ta. Link spre comentariu
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Iulie 18, 2019 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Partajează Postat Iulie 18, 2019 Nu ti spun, plm mai si gresim. Nu i asa flagrant. Dar cam proasta ironia ta. Prost esti tu! Nicio ironie. A fost direct. :laugh2 1 Link spre comentariu
tartor99 Reputație: 9 Postat Iulie 24, 2019 Oras:prin Romanica Oras:prin Romanica Partajează Postat Iulie 24, 2019 O recenzie scurta dupa vizita la Melania:Locatie 9Aspect 9,5Igiena 10Oral 9,5Normal 9,5Anal nu ne-am sincronizat :)Gfe 9,5Cadou 250/h 1 Link spre comentariu
ewan Reputație: 95 Postat Iulie 24, 2019 Partajează Postat Iulie 24, 2019 Pe caldurile astea insuportabile am reusit sa ajung la Melania.Programare facuta usor (sms cu o zi inainte) si ajung la usa ei - unde imi deschide, in halat si cu zambetul pe buze.Pot sa confirm ce scrie si in titlul topicului si in recenziile colegilor: chiar e frumoasa ! Are trasaturi foarte placute ! A urmat o lunga conversatie (un sfert de ora cred) - nici un strop de graba, desi am platit doar o finalizare.Teme diverse, de parca ma stia de ani de zile. Am facut apoi rapid un dus (facusem si acasa, dar e canicula totusi) si ajungem in dormitor.Aici mi-a explicat ca a avut o serie de experiente nereusite cu unii clienti si si-a restrans mult gama de servicii(nu mai accepta cunni, FK, 69 etc - desi ii placeau).DAR chiar si cu servicii limitate, tot a fost bine: are un entuziasm cum n-am vazut la nimeni.Si la oral si la normal (vreo 3 pozitii, ultima fiind pe la spate cu picioarele stranse, mi-a zis ca e favorita ei) Ne-am despartit cu pupaturi si imbratisari ! O atitudine care mi-a placut mult ! 5 Link spre comentariu
visulafemei Reputație: 22 Postat Iulie 24, 2019 Partajează Postat Iulie 24, 2019 Sa inteleg ca scorurile sunt 100/200 si anal e +50 ? Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 25, 2019 Not even close. Adică seamănă numai în sensul că-s ambele chubby.In ce sens nu se compara , care e mai faina ? Link spre comentariu
fakeaccount Reputație: 2160 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Partajează Postat Iulie 25, 2019 In ce sens nu se compara , care e mai faina ?Păi e subiectiv, dar aş zice că Melania. A pus petrolafgan poza ei de pe wtsapp, care e blurry, dar ea e. Link spre comentariu
cobert21 Reputație: 313 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2019 Sa inteleg ca scorurile sunt 100/200 si anal e +50 ? Analul nu mai e Link spre comentariu
fakeaccount Reputație: 2160 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Partajează Postat Iulie 25, 2019 Analul nu mai eMother-fucker era unul din principalele motive de vizită, sunt cur-ios dacă face excepţii pt clienţii cunoscuţi. Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Iulie 25, 2019 Păi e subiectiv, dar aş zice că Melania. A pus petrolafgan poza ei de pe wtsapp, care e blurry, dar ea e.Eu am inteles ca nu e ea nici in poza aia de la whatsapp Link spre comentariu
fakeaccount Reputație: 2160 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Partajează Postat Iulie 25, 2019 Eu am inteles ca nu e ea nici in poza aia de la whatsappSe poate, dar seamănă bine. Link spre comentariu
stil_masaj Reputație: 37 Postat August 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 4, 2019 Pe ce tel pentru whatsapp ? 0728488232 imi apare ca n-are whatsapp Link spre comentariu
mateyyy Reputație: 80 Postat August 4, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 4, 2019 Poate esti blocat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum