daniel2012 Reputație: 614 Postat August 11, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 11, 2020 Cum se ajunge mai usor la tine, de pe Iuliu Maniu pe la McDonalds sau venind prin Uverturii/Rezervelor ?Un punct de reper apropiat se poate, pentru cine nu cunoaste zona ?Incearca Waze.
71laciport Reputație: 4211 Postat August 11, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat August 11, 2020 Cum se ajunge mai usor la tine, de pe Iuliu Maniu pe la McDonalds sau venind prin Uverturii/Rezervelor ?Un punct de reper apropiat se poate, pentru cine nu cunoaste zona ?iuliu maniu la semafor mc donald virezi dreapta ,mergi inainte strada sens unic de la un moment dat, pana la complex strada cu parcare. sau inainte de strada care este este pe dreapta,te inscri stg este o parcare prin care treci si intri pe aleea care are imobile pe partea dr.asta pentru ca daca nu te mai tin picioarele dupa actiune sa ai vehiculul p aproape...de acolo te preia cu detalii, Maria..mergi, ca i o bomboana de fata
domnul_zeu Reputație: 374 Postat August 11, 2020 Postat August 11, 2020 Cum se ajunge mai usor la tine, de pe Iuliu Maniu pe la McDonalds sau venind prin Uverturii/Rezervelor ?Un punct de reper apropiat se poate, pentru cine nu cunoaste zona ?daca e pe timp de zi, e trafic si oricum ai da-o e nasol ca punct de reper LIDL,
aronaghi Reputație: 543 Postat August 11, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat August 11, 2020 iuliu maniu la semafor mc donald virezi dreapta ,mergi inainte strada sens unic de la un moment dat, pana la complex strada cu parcare. sau inainte de strada care este este pe dreapta,te inscri stg este o parcare prin care treci si intri pe aleea care are imobile pe partea dr.asta pentru ca daca nu te mai tin picioarele dupa actiune sa ai vehiculul p aproape...de acolo te preia cu detalii, Maria..mergi, ca i o bomboana de fataPe dreapta sau pe stanga, nu am inteles unde virez masina.
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat August 11, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat August 11, 2020 Tropicale, eu am fost, dar sa mor daca am inteles descrierea ta, fara suparare. Pe strada cu sens unic cum vii de la mc donalds sau metro militari, spre finalul strazii partea drapta e lidl si cred ca si un auchan mic, iar pe partea stanga blocurile, intr-unul dintre ele sta Maria. Te ghideaza ea telefonic din fata de la LIDL. Pe jos faci 2 minute din Lidl.
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat August 11, 2020 Postat August 11, 2020 Cum se ajunge mai usor la tine, de pe Iuliu Maniu pe la McDonalds sau venind prin Uverturii/Rezervelor ?Un punct de reper apropiat se poate, pentru cine nu cunoaste zona ?Bună, ușor se ajunge din ambele părți... Iar ca și punct de reper complex comercial "LaStrada" pupici
domnul_zeu Reputație: 374 Postat August 11, 2020 Postat August 11, 2020 Bună, ușor se ajunge din ambele părți... Iar ca și punct de reper complex comercial "LaStrada" pupicila strada, e defapt un MyAuchan, pe harta,si tot nu ai raspuns la asta.... tipa asta nu este cumva fosta colega a Sofiei (roscata cu tatuaje), si au prestat impreuna in aceeasi zona? zi clar da sau nu.
aronaghi Reputație: 543 Postat August 12, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat August 12, 2020 Ai whatsapp, ca nu te gasesc...Iar la telefon nu raspunzi, cel putin aseara am incercat de mai multe ori intre orele 20-22.Stai cam rau la comunicare....
calin04 Reputație: 817 Postat August 12, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 12, 2020 Ai whatsapp, ca nu te gasesc...Iar la telefon nu raspunzi, cel putin aseara am incercat de mai multe ori intre orele 20-22.Stai cam rau la comunicare....Daca e ocupata nu raspunde. Da mesaj pe watsap si specifica cand poate sa raspunda
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat August 12, 2020 Postat August 12, 2020 Bună, dragilor astăzi ma găsiți la birou pana la ora 00:00 va pup și va aștept cu drag 💋😘 ✔ï¸sex oral(protejat/neprotejat infunctie de igiena)✔ï¸sex normal(protejat)✔ï¸69✔ï¸GFE✔ï¸Cunilingus✔ï¸Anilingus✔ï¸Diferite fantezii.✔ï¸Fk(în funcție de compatibilitate și igiena) ✔ï¸Cim(50ron extra) în funcție de igienaâ—✔ï¸Finalizare faciala în funcție de igienaâ—(50 RON extra) ðŸŽCadoul:30min- 150ron1h-200Ron Pentru mai multe detalii va astept la telefon 0763065109!😘 2
danielm96 Reputație: 190 Postat August 12, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 12, 2020 Cum se ajunge mai usor la tine, de pe Iuliu Maniu pe la McDonalds sau venind prin Uverturii/Rezervelor ?Un punct de reper apropiat se poate, pentru cine nu cunoaste zona ?Baga pe waze jerry's pizza sau trenta pizza și te lasă fix vizavi de blocul ei.Mai departe vorbești cu Maria de acolo Bafta la futai!
calin04 Reputație: 817 Postat August 12, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 12, 2020 Bună, dragilor astăzi ma găsiți la birou pana la ora 00:00 va pup și va aștept cu drag ✔sex oral(protejat/neprotejat infunctie de igiena)✔sex normal(protejat)✔69✔GFE✔Cunilingus✔Anilingus✔Diferite fantezii.✔Fk(în funcție de compatibilitate și igiena) ✔Cim(50ron extra) în funcție de igiena❗✔Finalizare faciala în funcție de igiena❗(50 RON extra) Cadoul:30min- 150ron1h-200Ron Pentru mai multe detalii va astept la telefon 0763065109!Maria mai ai vreo colega sau est singurica?
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat August 12, 2020 Postat August 12, 2020 Maria mai ai vreo colega sau est singurica?Bună, nu am colega sunt singura în locatie pupici
calin04 Reputație: 817 Postat August 12, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 12, 2020 Bună, nu am colega sunt singura în locatie pupiciMultumesc frumos
domnul_zeu Reputație: 374 Postat August 12, 2020 Postat August 12, 2020 Bună, nu am colega sunt singura în locatie pupici ok, nu ai colega. dar ai avut in trecut... pe Sophia roscata, asa e ?
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat August 12, 2020 Postat August 12, 2020 ok, nu ai colega. dar ai avut in trecut... pe Sophia roscata, asa e ?Bună, nu am avut colega niciodată sunt pentru prima data în acest domeniu... Pupici
calin04 Reputație: 817 Postat August 12, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 12, 2020 Frumoasa para :)
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat August 13, 2020 Postat August 13, 2020 Bună astăzi sunt disponibila pana la ora 00:00 va pup dulce 😘😘 7
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat August 13, 2020 Postat August 13, 2020 Disponibilă â™¥ï¸ âœ”ï¸sex oral(protejat/neprotejat infunctie de igiena)✔ï¸sex normal(protejat)✔ï¸69✔ï¸GFE✔ï¸Cunilingus✔ï¸Anilingus✔ï¸Diferite fantezii.✔ï¸Fk(în funcție de compatibilitate și igiena) ✔ï¸Cim(50ron extra) în funcție de igienaâ—✔ï¸Finalizare faciala în funcție de igienaâ—(50 RON extra) ðŸŽCadoul:30min- 150ron1h-200Ron Pentru mai multe detalii va astept la telefon 0763065109!😘 9
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2020 Disponibilă â™¥ï¸ âœ”ï¸sex oral(protejat/neprotejat infunctie de igiena)✔ï¸sex normal(protejat)✔ï¸69✔ï¸GFE✔ï¸Cunilingus✔ï¸Anilingus✔ï¸Diferite fantezii.✔ï¸Fk(în funcție de compatibilitate și igiena) ✔ï¸Cim(50ron extra) în funcție de igienaâ—✔ï¸Finalizare faciala în funcție de igienaâ—(50 RON extra) ðŸŽCadoul:30min- 150ron1h-200Ron Pentru mai multe detalii va astept la telefon 0763065109!😘Păcat ca nu ești maine😒 1
reluaur Reputație: 7 Postat August 13, 2020 Oras:Nu Contează Oras:Nu Contează Postat August 13, 2020 Te-aș vizita și eu mâine.
bcr1a Reputație: 14 Postat August 13, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 13, 2020 Azi am fost la Maria!Senzatie,am fost întâmpinat cu un fk de vis,am dezbracat-o dupa care am facut 69.Mi sa parut ca am facut click clar,ca prea a fost bine totul.Apartamentul super curat,baie mare.Aspect 9Oral-9Normal-9Gfe-10+Igiena-10+ De-abia astept sa revin! 1
miki87 Reputație: 6 Postat August 13, 2020 Oras:bucurestu Oras:bucurestu Postat August 13, 2020 am fost si eu in jur de ora 18 30 astazi si a fost a 2 a intalnire spre si mai bine, parca mai avem putin si o mancam cu totul pe Maria. :D este super ok fata o sa mai revin cand pot. multumesc . 1
rob3rt96 Reputație: 61 Postat August 13, 2020 Oras:Pe undeva prin Bucuresti Oras:Pe undeva prin Bucuresti Postat August 13, 2020 Am avut parte de una dintre cele mai memorabile intalniri cu o fata de pana acum. Povestea: M-am programat cu cateva ore inainte, prin whatsapp. Am ajuns la locatie indrumat de ea, ca nu nimeream blocul 2, care ar fi fost mai degraba un bloc 3, dar nu mai conteaza. Odata intrat am fost primit de Maria intr-un costum sexy, pe tocuri. Pe mine nu prea m-a interesat asta, dar a fost bine venita. Ei ii vine bine orice, pe corpul ala de vulpita.Am intrebat daca sa las banii acum sau la final, si i-am lasat la inceput, iar apoi m-am dus la un dus. Actiunea a deputat cu ea in pat, unde am discutat ce sa facem la fiecare finalizare, si apoi s-a dezbracat. Am ales sa fac FK si cu saruturi pe corp. Ne-am incins bine :hug1 si dupa mi-a aplicat un ON de vis. Problema este ca ne mai avand parte de actiune de mult timp, am avut problema sa finalizez in primele minute, cam jenant :slap2 :blushing2 . Apoi am stat putin de vorba pana a trecut perioada de refacere, si am cerut un 69 :69 in principal. Dupa 5 minute am trecut in Cowgirl si apoi in Reverse cowgirl, cu picioarele ei pe sub picioarele mele si m-am tot uitat cum da Maria cu fesele alea in mine vreo 10 minute. Apoi am Incercat un Doggy :doggystyleinca 5 minute si alte 5 un misionar, unde am obosit si am cerut iar un :69 . Aici am chinuit-o vreo 20-25 de minute, unde eu as fi cedat si plecat fericit acasa, dar ea nu a prea vrut sa ma lase neterminat. Intr-un final a terminat cu :blowj0b . Ce mi-a placut e ca nu sare imediat, ci mai sta cu ea in gura vreo 30-50 de secunde si tot mai misca. Asta e de apreciat. Am dat 300 de lei pentru 2 CIM-uri si timpul petrecut 60-70 de minute. As mai reveni, dar doar 30 de minute, ca nu vreau sa o mai chinui la fel si data viitoare. Note: Locatie: 9 - Aproape de mine, in Militari si nu dau 10 pt ca mi s-a parut putin dubios sa fie la parter fix in fata usii de la intrare. Dar in rest, baie mare si curata, pat confortabil si muzica de fundal.Aspect: 9.5 - Arata pefrect Maria. Forme de zeita si sani cu cupa B sau C. Ea ar fi vrut mai mari, dar sunt perfecti. Iar la fata e o draguta, cu buze carnoase si mi-ar fi placut sa nu fi avut gene false, dar na.Oral: 10+ - Daca a reusit din prima sa ma termine in maxim 2 minute, cu viteza a 5-a, nu am ce zice. Dupa a tot rezistat 20+ minute, cu accent pe imprejurimi, batai pe limbuta si deep.Normal: 9.9 - Nu stiu de ce ziceau unii ca nu da contre, dar la mine aproape ca ea a facut toata treaba. Eu oboseam si ea tot sarea in mine cu minutele, fara sa oboseasca.Anal: - Nu cred ca face si nu am intrebat. Dar are o gaurica superba :yummyGFE: 9 - E foarte deschisa si puteti vorbi orice cu ea. M-a sarutat cum am vrut si pe unde am vrut, si mi-e cam mila de ea ca face meseria asta cand putea fi o inginera de succes.Igiena: 10 - Nu am simtit nimic dubios, doar ca era dulce peste tot (la propriu). Mirosea finut a parfum si era proaspat dusata. De revenit? Da 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum