mangleala Reputație: 4 Postat Septembrie 29, 2020 Postat Septembrie 29, 2020 Tu vrei sa zici e fata asta e frumoasa la față? Vrei sa spui ca face oral de 10? Abia scoți 2 vorbe de la ea.. Recenzii prea înflorite și când ajungi surpriza.. Fiți mai realiști va rog!e clar se fute pe recenzii fake.
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2020 Postat Septembrie 29, 2020 Am vrut sa nu intervin deloc.........insa pur si simplu vad doar aberatii!Eu personal in proportie de 99,99% probabil nu voi mai ajunge pe la ea. De ce? Probabil stie ea......probabil eu.......sau poate doar soarta stie!Insa ce pot spune este ca fata merita.......poate pt unii nu este frumoasa.......poate pt altii nu este ce trebuie......insa spun eu ca daca au fost atatia care au lasat recenzii mai mult decat bune nu toti au fost niste idioti sau din cei care fac recenzii falseEa stie foarte bine am apreciat intalnirile cu ea..........deci am fost unul dintre cei multumiti.......... PS: Ati facut o mare mizerie din topicul fetei, precum s-a mai intamplat si pe alte topice,..............si ma bucur ca m-ati ajutat sa i-au o decizie definitiva in anumite privinte!Mie scarba de ce a devenit acest loc si a ajuns sa imi fie scarba si de mine citind aceste ineptii.........eu avand anumite standarde si asteptari!Succes tuturor!
seflatiganci Reputație: -5 Postat Septembrie 29, 2020 Postat Septembrie 29, 2020 E bine ca profesorii tai nu au avut asteptari de la nivelul tau de gramatica. 2 1
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2020 Postat Septembrie 29, 2020 E bine ca profesorii tai nu au avut asteptari de la nivelul tau de gramatica.E bine ca nu sunt atat de prost ca tine!Un singur lucru vreau sa mai spun si poate intelegi si tu cu acel creier minuscul.......De astazi de dimineata stau si urmaresc rahaturile voastre scrise aici.........atunci poate intelegi de ce la nervi posibil am facut greseli!Daca nu..........imi pasa fix in cot de tine........maa5fu1!
seflatiganci Reputație: -5 Postat Septembrie 29, 2020 Postat Septembrie 29, 2020 Pai vezi, noi suntem idolii tai, ne urmaresti din sculare in culcare. Si ce e ma5fu1? Cod de gta? 1
baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Postat Septembrie 29, 2020 Esti bine roamare? =))) 7 3
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2020 Postat Septembrie 29, 2020 Pai vezi, noi suntem idolii tai, ne urmaresti din sculare in culcare.Si ce e ma5fu1? Cod de gta?Prietene poti spune despre mine ca sunt urat, batrancum ai spus despre Kasparian sau ce mai vrei tu.........Dar nu imi jigni inteligenta, pana si un copil de clasa 1 isi poate da seama ca esti unul si acelas cu cel pomenit de mine!Si sigur nu vrei si alte dovezi.......Insa eu ma opresc aici pt ca ati stricat destul altii topicul fetei.......
seflatiganci Reputație: -5 Postat Septembrie 29, 2020 Postat Septembrie 29, 2020 Nu stiu ce aberezi acolo, dar zic sa inveti sa scrii. 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 29, 2020 Să revenim la recenzii! 1 2
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2020 Postat Septembrie 30, 2020 Bună, băieți astăzi sunt disponibilă incall pana la ora 00:00 va pup și va aștept cu drag :couple 11
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2020 Postat Septembrie 30, 2020 Nu stiu ce aberezi acolo, dar zic sa inveti sa scrii.Bună, te rog sa părăsești acest topic și sa nu îl mai accesezi. Acest topic este deschis pentru recenzii, nu pentru afirmatii false nefondate, nu pentru calomnii și denigrari aiurea fa circ în alta parte nu pe topicul meu! 2
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2020 Postat Septembrie 30, 2020 Disponibilă incall ♥ ✔sex oral(protejat/neprotejat infunctie de igiena)✔sex normal(protejat)✔69✔GFE✔Cunilingus✔Anilingus✔Diferite fantezii.✔Fk(în funcție de compatibilitate și igiena) ✔Cim(50ron extra) în funcție de igiena❗✔Finalizare faciala în funcție de igiena❗(50 RON extra) Cadoul:30min- 150ron1h-200Ron Pentru mai multe detalii va astept la telefon 0763065109! 7
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2020 Postat Septembrie 30, 2020 Disponibilă incall ♥ Role play în costumaș... Deja mă gândesc să vin să te ajut "să ștergem praful" de pe mobilă
dereseu Reputație: 18 Postat Septembrie 30, 2020 Postat Septembrie 30, 2020 Bravo ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘👠?clonaaaă nu mai zici nimic!
eturit Reputație: 3397 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 30, 2020 ...alea postate acum 6 luni906, 909, acum 800... În fine, să revenim... @sexymaria, cont creat pe 17 Iunie (acum 3 luni juma'). Arată-ne postările cu poze de acum șase luni. 3
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61411 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Septembrie 30, 2020 906, 909, acum 800... În fine, să revenim... @sexymaria, cont creat pe 17 Iunie (acum 3 luni juma'). Arată-ne postările cu poze de acum șase luni.S-a ajuns rău de tot, trebuie ales de acum încolo neghina de bob. Maria are cont de 3 luni, i rest my case!PS: Clotilde Armand: Matematic, am învins! 8 1
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2020 Postat Septembrie 30, 2020 Băiatul ăsta cu 800 de neuroni se pare că este abandonat de fete prin cameră. A mai postat mizerii similare cu "abandon" și la alte fete. @Maria, don't take it personally 😘🤣
witcher Reputație: 16377 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2020 Băiatul ăsta cu 800 de neuroni se pare că este abandonat de fete prin cameră. A mai postat mizerii similare cu "abandon" și la alte fete.@Maria, don't take it personally Exagerezi :D 2
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2020 Postat Septembrie 30, 2020 Exagerezi :DAi dreptate, probabil trebuia să scriu 8,00 neuroni
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2020 Postat Octombrie 1, 2020 Disponibilă incall pana la ora 00:00 va pup și va aștept cu drag :couple 3
laury Reputație: 24072 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 1, 2020 Maria vreau sa te fut again in costumul de menajera exact ca in poza de sus, tocuri, ciorapi, costum...🥂Aduc si o sampanie. 1
ballone Reputație: -5 Postat Octombrie 1, 2020 Postat Octombrie 1, 2020 Adevar zici colegu',cont deschis.pe 19 iunie 2020.alta clona ! 1
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Octombrie 1, 2020 A cui colegu'? Fa o afirmatie cap coada daca tot sustii ineptii. Oare postari de genul asta care nu au legatura cu topicul nu inseamna trolling?
ballone Reputație: -5 Postat Octombrie 1, 2020 Postat Octombrie 1, 2020 Nu ,informație. Si sti bine ce zic Pa! 1
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Octombrie 1, 2020 Ok, m-am speriat. Pentru o secunda am crezut ca tu chiar vorbesti serios. Spor sa ai si pune mana sa citesti niste almanahe, "sti" ce zic.Maria scuza-ma,ðŸ™, eu nu mai postez aberatii, nu vreau sa iti stric topicul. Poti sterge postarile mele ðŸ‘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum