Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Acum 23 minute, 71laciport a spus: Scapi usor, da i un tramadol retard si pune i putin diclofenac gel...si te ai revansat.....sauuuuuu??? Tramadolul e opioid, merge pentru mine dar cu un shot de votca inainte. Just kidding! Sauuuu??? Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4031 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Sau.....te pupa pana ti trece💀 deopotriva, durerea cat si supararea...just kidding Link spre comentariu
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Acum 10 minute, 71laciport a spus: Sau.....te pupa pana ti trece💀 deopotriva, durerea cat si supararea...just kidding Hehe, macar sa ma pupe,suparat nu sunt deloc, cat despre durere,ce nu fac eu pentru o fata frumoasa si isteata? Link spre comentariu
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Am revizitat-o pe Aida. Si bine am facut. Pot sa spun ca am avut parte de o Aida la fel de frumoasa, draguta,atenta dar cu o dispozitie de zile mari. Nu intru in alte detalii dar pot sa spun ca m-am bucurat de tot ce fata asta frumoasa a avut de oferit ca servicii. Fata de prima mea recenzie notez NP cu 9,5 si daca am spus ca o recomand acum pot spune cu siguranta ca o voi revizita. Din punctul meu de vedere este ceea ce trebuie. Seara faina! Link spre comentariu
maa5-fu1 Reputație: 158 Postat Decembrie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2020 1 hour ago, nimfomanul6969 said: Am revizitat-o pe Aida. Si bine am facut. Pot sa spun ca am avut parte de o Aida la fel de frumoasa, draguta,atenta dar cu o dispozitie de zile mari. Nu intru in alte detalii dar pot sa spun ca m-am bucurat de tot ce fata asta frumoasa a avut de oferit ca servicii. Fata de prima mea recenzie notez NP cu 9,5 si daca am spus ca o recomand acum pot spune cu siguranta ca o voi revizita. Din punctul meu de vedere este ceea ce trebuie. Seara faina! Acu te-a pupat? 🤣 Link spre comentariu
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Acum 1 minut, maa5-fu1 a spus: Acu te-a pupat? 🤣 Daaaaa! Link spre comentariu
piticu_ Reputație: 275 Postat Decembrie 10, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 10, 2020 N-a apărut încă oferta „specială”, nu? Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Decembrie 10, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat Decembrie 10, 2020 E bine cand o fata isi recunoaste zilele proaste, se intampla tuturor si cand stiu sa se recompenseze. Bravo Aida, am incredere in colegul nimfoman, sigur intri si in vizorul meu. Pentru colegu, sa ne-o lasi si noua, sa nu iei numai tu crema. Link spre comentariu
aida200 Reputație: 863 Postat Decembrie 11, 2020 Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2020 Buna dimineața dragilor! Disponibila începând cu ora 9. Pupici cu sclipici! 😘 1 Link spre comentariu
aida200 Reputație: 863 Postat Decembrie 11, 2020 Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2020 Acum 8 ore, dogeatkitkat a spus: E bine cand o fata isi recunoaste zilele proaste, se intampla tuturor si cand stiu sa se recompenseze. Bravo Aida, am incredere in colegul nimfoman, sigur intri si in vizorul meu. Pentru colegu, sa ne-o lasi si noua, sa nu iei numai tu crema. Neata ! Cu toții mai am avem zile proaste, zile în care pur și simplu nu avem chef nici de noi, cu toate ca ar fi trebuit sa fiu acasă( având starea asta ), aveam programari ce trebuie respectate. Zi frumoasa! Te aștept la mine 🙊🙊 Link spre comentariu
aida200 Reputație: 863 Postat Decembrie 12, 2020 Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2020 Buna dimineata dragilor! Disponibila pentru programari. 😇🙊 pupici cu sclipici 😘 Link spre comentariu
aida200 Reputație: 863 Postat Decembrie 12, 2020 Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2020 Hello guys! Disponibila pana la ora 16 😘 Link spre comentariu
fanyyy Reputație: 95 Postat Decembrie 13, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2020 Salutare, pana la urma face annilingus sau nu?? Link spre comentariu
aida200 Reputație: 863 Postat Decembrie 14, 2020 Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Buna dimineata dragilor! Va astept sa ne începem saptamana frumos. Pupici cu sclipici Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4031 Postat Decembrie 14, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Nu incepi saptamana prin a anunta oferta de care mentionai intr o postare anterioara?? We stayed "tuned" long enough, didn t we? Link spre comentariu
aida200 Reputație: 863 Postat Decembrie 14, 2020 Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Acum 46 minute, 71laciport a spus: Nu incepi saptamana prin a anunta oferta de care mentionai intr o postare anterioara?? We stayed "tuned" long enough, didn t we? Buna, diseara o voi posta 1 Link spre comentariu
aida200 Reputație: 863 Postat Decembrie 14, 2020 Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Disponibila pana la ora 18 Link spre comentariu
aida200 Reputație: 863 Postat Decembrie 14, 2020 Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Buna seara dragilor, de la Mos Crăciun avem următoarele: - pentru varianta de 60 min ( 2 finalizari ) - 250 lei (cadou o finalizare orala) - pentru vara asta e 90 min ( 2 finalizari +masaj de relaxare) ---- oferă este 300 lei Pupici și va astept ♡♡♡ Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Decembrie 15, 2020 30 de minute petrecute in compania aidei intr-o zi haina de iarna cu ploaie britanica , m-au facut sa uit unde ma aflu , intr-un oras zgomotos ,aglomerat cu oameni grabiti, trafic infernal , gunoaie pe trotuar, cersetori la fiecare doi pasi , balti si gropi , dughene inchise , tristete pe chipurile oamenilor si cladiri gri . m-am programat din timp de pe un nr de tel cu prefix european , neavind inca incarcata cartela vodafone 07 , am ajuns cu 10 minute in avans la adresa de pe o straduta laterala a unui bulevard care duce dinspre mosilor spre obor , am trimis mesaj ca am ajuns , de pe cartela cu 07 vodafone, si mi-a raspuns ca are programare la ora respectiva , pe altcineva . am lamurit-o ca eu sint cel programat si ca o sunasem in prelabil de pe un alt numar . m-a invitat sus si am facut cunostinta dupa ce mi-am spalat bine miinile cu apa si sapun . nu am avut atentia necesara de a inspecta budoirul , nimic de remarcat spectacular, un pat , cam subred e drept , caldura si curatenie, am achitat deranjul , nu am socializat prea mult, desi ne-am spus multe , nu ma asteptam ca va urma ceva memorabil dar fiind atras de aura pozitiva si blinda a acestei domnisoare pe care sincer vorbind nu o pot incadra in categoria vinzatoarelor de placeri , m-am dezbracat dezinvolt in fata ei , oarecum excitat de naturaletea pe care o emana , am ajutat-o sa isi dea jos lenjeria , am descoperit un trup tinar si imbietor , frumos proportionat , cu micile sale imperfectiuni care o fac si mai atragatoare , sinii micuti si moi atit de placuti la atigere , coapsele infiorate , o pasarica cu labii superbe ,un fundulet numai bun de framintat intre doua palme si un zimbet inocent care mi-a amintit de prima mea ucenica initiata in arta sexulala . aproape de mine in pat , putin stingace , a ramas putin nehotarita , nestiind de unde sa inceapa , i-am luat minuta si i-am pus-o pe netrebnicul meu madular care spontan a reactionat incepind sa dospeasca , i-am spus doar ca imi doresc sa joace un rol in filmul meu care inca nu se derula si nu imi doresc sex pe banda rulanta sau orgasm prin ejaculare . mi-a ghicit gindul , s-a ridicat in picioare in pat si s-a asezat in genunchi cu labiile peste fata mea sprijinita cu miinile de perete iar dupa primele 5 secunde de contact intre buze le mele si labiile ei , a inceput discret sa se exteriorizeze prin gemete timide , s-a frecat usor ,ritmic de limba mea care patrundea usor inauntru acolo unde se simtea fierbinteala ,i-am cuprins soldurile si am apasat-o , i-am agresat ciucureii titisoarelor delicate frecindu-i in timp ce limba ii penetra intimitatea , i-am luat din nou mina si i-am pus-o pe falnicul meu care se facuse cit un dovlecel , am intors-o apoi in doggy si am continuat cunnilingusul , am trecut la 69 , unde i-am simtit fiebinteala din gurita , a fost necesar sa o opresc la timp inainte de a ejacula prematur , ne-am sarutat , ne-am imbratisat , ne-am mingiiat si am reusit sa imi controlez animalul din mine care voia sa iasa , am trecut la sex , um impins-o usor inauntru si am tinut-o acolo zvicnind , grijuliu sa nu imi dau drumul ,mi-am regasit suflul in citeva minute si apoi ne-am facut de cap in pozitiile clasice , cu tandrete si erotism din ambele parti . din punctul meu de vedere , aida a fost peste orice asteptare , nu am simtit ca am avut o partenera platita , m-a rasfatat si mi-a oferit ce a avut mai bun , m-a tratat ca pe un iubit , nicidecum ca pe un client , s-a purtat ca o amanta si a reusit sa imi intre la inima , m-a cucerit . la plecare a fost putin contrariata de faptul ca nu am preferat sa ejaculez, dar i-am explicat ca ceea ce s-a petrecut intre noi este echivalentul a zeci de ejaculari in serie , un orgasm multiplu si greu de definit , mi-a declarat ca placerea a fost si de partea ei , mi-a oferit bonus privilegiul de a ma zgii ca un labagiu la frumoasele ei labioare care m-au fascinat , am primit un french kiss godbye si m-am intors in realitatea gri a bucurestiului umed. mi-a facut o placere deosebita sa o cunosc, sper sa am sansa de a reveni vreodata , nu stiu daca va mai fi la fel , mi-e frica sa apreciez daca isi va pastra inocenta si naturaletea din prezent , este o fata deosebita , cu mult bun simt si partenera de sex pe care multi barbati o viseaza in imaginatia lor. aida , te pupa tati si iti multumeste mult pentru amabilitate si tandrete .iti doresc din plin sa ti se implineasca visul cit mai curind si sper sa ai numai clienti de calitate . 7 1 Link spre comentariu
aida200 Reputație: 863 Postat Decembrie 15, 2020 Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2020 Buna dimineata dragilor! Disponibila pentru programari:) Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4031 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Decembrie 15, 2020 Cam "goala" tolba cu bonusuri a lu' mos Craciun, a uitat cumva sa ti dea de la fundul sacului oferta cu 2 finalizari intr o ora, 200 lei??? Io" zic sa l suni si 💣sa l intrebi...... 1 Link spre comentariu
aida200 Reputație: 863 Postat Decembrie 15, 2020 Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2020 Acum 17 minute, 71laciport a spus: Cam "goala" tolba cu bonusuri a lu' mos Craciun, a uitat cumva sa ti dea de la fundul sacului oferta cu 2 finalizari intr o ora, 200 lei??? Io" zic sa l suni si 💣sa l intrebi...... A introdus la varianta de ora cu 2 finalizari-250 o finalizare orala Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4031 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Decembrie 15, 2020 2 hours ago, aida200 said: A introdus la varianta de ora cu 2 finalizari-250 o finalizare orala P aia am vazut o, dar nu ma intereseaza neaparat CIM...fii mai fexibila, ca da bine, pt ca nu toata lumea duce 2 fin intr o ora... Bafta, cam uracios mosu' asta 1 Link spre comentariu
aida200 Reputație: 863 Postat Decembrie 16, 2020 Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2020 Buna dimineata dragilor! Disponibila pentru programari:* Link spre comentariu
aida200 Reputație: 863 Postat Decembrie 17, 2020 Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Telefon: 0731597005 Oras:Bucuresti - calea mosilor Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2020 Buna dimineata dragilor ! Astazi voi fi la birou începând cu ora 13, pana la ora 20.30. Astept mesajele voastre pentru programari :*. Pupici cu sclipici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum