Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 22, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 22, 2021 Buna dragii mei , sunt Zeya o tanara domnisoara bruneta,ochi albaștri , socibila de 1 ,60si 45de kg , ❤️ Incepand de maine voi fi disponibila in frumosul vostru oras pentru prima oara . Servicile mele sunt: 🌸 normal protejat 🌸oral protejat/neprotejat (in functie de igiena) 🌸 69 ( si multe alte poziti cat sa ne simtim bine reciproc) 🌸fk ( in functie de igiena si chimia dintre noi ) 🌸masaj normal /erotic 🌸 girlfrend experience 🌸 footfetish 🌸 sex intre sanii 🌸 mici fantezii (in limita bunului simt) 🌸finalizare corporală 🌸sex in diferite poziții 🌸sex in diferite poziții Preturile sunt : 150 lei 30 min și 300 lei ora 🌸🌸🌸 Recenzii puteți găsi la topicul din Craiova 📌 cim, anal, cof ( nu accept indiferent de suma oferita ) 7 7 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 22, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 22, 2021 Acum 2 minute, Zeyaaa a spus: Buna dragii mei , sunt Zeya o tanara domnisoara bruneta,ochi albaștri , socibila de 1 ,60si 45de kg , ❤️ Incepand de maine voi fi disponibila in frumosul vostru oras pentru prima oara . Servicile mele sunt: 🌸 normal protejat 🌸oral protejat/neprotejat (in functie de igiena) 🌸 69 ( si multe alte poziti cat sa ne simtim bine reciproc) 🌸fk ( in functie de igiena si chimia dintre noi ) 🌸masaj normal /erotic 🌸 girlfrend experience 🌸 footfetish 🌸 sex intre sanii 🌸 mici fantezii (in limita bunului simt) 🌸finalizare corporală 🌸sex in diferite poziții 🌸sex in diferite poziții Preturile sunt : 150 lei 30 min și 300 lei ora 🌸🌸🌸 Recenzii puteți găsi la topicul din Craiova 📌 cim, anal, cof ( nu accept indiferent de suma oferita ) 0737 647 072 Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Nu e rau ce se vede, dar aici e ca icebergul putin se vede si restul... raname de vazut. 1 Link spre comentariu
ozgean Reputație: -104 Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 ce ochi are doamne :))) presimt o vizita maine 1 Link spre comentariu
Vizitator bircof Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Frumoasa prezentare, bine ai venit! Spor. Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 22, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 22, 2021 Acum 18 minute, bircof a spus: Frumoasa prezentare, bine ai venit! Spor. Mulțumesc frumos 😚😚 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 22, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 22, 2021 Acum 25 minute, ozgean a spus: ce ochi are doamne :))) presimt o vizita maine ❤️❤️❤️ Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 22, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Februarie 22, 2021 Acum 1 oră, Zeyaaa a spus: 0737 647 072 asa nr 0737647072 fara spati!! PS Topicul de pe Craiova 3 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 22, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Februarie 22, 2021 Pe unde ai locatia Zeyaaa? daca iti place sexul...atunci te vizitez 💋💋💋 Link spre comentariu
cocsat Reputație: 133 Postat Februarie 22, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 22, 2021 Și orele de funcționare 1 minute ago, laury said: Pe unde ai locatia Zeyaaa? daca iti place sexul...atunci te vizitez 💋💋💋 Și orele de funcționare Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 22, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 22, 2021 Acum 28 minute, laury a spus: Pe unde ai locatia Zeyaaa? daca iti place sexul...atunci te vizitez 💋💋💋 Maine dupa Ora 14:00 am Locatie maine iti pot spune mai exact Link spre comentariu
gman2000 Reputație: 83 Postat Februarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2021 O sa ai colega sau singurica? Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 22, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 22, 2021 1 oră în urmă, gman2000 a spus: O sa ai colega sau singurica? Buna ! Singura 1 Link spre comentariu
inconfundabil Reputație: 240 Postat Februarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2021 Bună FK accepti? 1 Link spre comentariu
pascuale Reputație: 53 Postat Februarie 23, 2021 Oras:rm.vâlcea Oras:rm.vâlcea Partajează Postat Februarie 23, 2021 Super apariție,esti extraordinar de finuța, sunt convins ca si atitudinea ta este minunata,abia aștept să te stabilești sa ne puteam cunoaște. Baftă! Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4731 Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 11 ore, Zeyaaa a spus: Maine dupa Ora 14:00 am Locatie maine iti pot spune mai exact Bine ai venit. Asteptam detalii si să vedem dacă la capitolul comunicare stai la fel cum arăți. Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 23, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 2 ore, pascuale a spus: Super apariție,esti extraordinar de finuța, sunt convins ca si atitudinea ta este minunata,abia aștept să te stabilești sa ne puteam cunoaște. Baftă! Buna! Mulțumesc frumos 😘 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 23, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 2 minute, 7uuupp a spus: Bine ai venit. Asteptam detalii si să vedem dacă la capitolul comunicare stai la fel cum arăți. buna! Bine V-am găsit 🤗 1 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 23, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Buna dragii mei o sa am locația după ora 14:00 in Piata universități calea Moșilor 💎💎💎Va aștept pentru programări 🌸🌸🌸 4 2 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4731 Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Chiar acum, Zeyaaa a spus: Buna dragii mei o sa am locația după ora 14:00 in Piata universități calea Moșilor 💎💎💎Va aștept pentru programări 🌸🌸🌸 Personal nu îmi dau seama unde poate fi: la universitate nu prea ar fi si calea moșilor. Poate mai afli ceva detalii. Link spre comentariu
allisalie Reputație: 238 Postat Februarie 23, 2021 Oras:One day here, the next day at church Oras:One day here, the next day at church Partajează Postat Februarie 23, 2021 Citeam pe alt topic de aparat dentar, il mai ai sau ai scapat de el?? 16 minutes ago, 7uuupp said: Personal nu îmi dau seama unde poate fi: la universitate nu prea ar fi si calea moșilor. Poate mai afli ceva detalii. O fi prelungirea Calea Mosilor, care duce pana la biserica unde intoarce 21, care e app de spitalul Coltea deci se poate considera Universitate, cine stie ea sa clarifice asta..... Pe mine ma intereseaza daca mai are sau nu aparat dentar si daca fk e sustinut sau superficial Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60344 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Februarie 23, 2021 😁 13 8 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Februarie 23, 2021 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 53 minute, allisalie a spus: Citeam pe alt topic de aparat dentar, il mai ai sau ai scapat de el?? O fi prelungirea Calea Mosilor, care duce pana la biserica unde intoarce 21, care e app de spitalul Coltea deci se poate considera Universitate, cine stie ea sa clarifice asta..... Pe mine ma intereseaza daca mai are sau nu aparat dentar si daca fk e sustinut sau superficial Când o sa ajung la locație va dau mai multe detalii da mai am aparat dentar Link spre comentariu
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Februarie 23, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 52 minute, allisalie a spus: Citeam pe alt topic de aparat dentar, il mai ai sau ai scapat de el?? O fi prelungirea Calea Mosilor, care duce pana la biserica unde intoarce 21, care e app de spitalul Coltea deci se poate considera Universitate, cine stie ea sa clarifice asta..... Pe mine ma intereseaza daca mai are sau nu aparat dentar si daca fk e sustinut sau superficial Ati disperat fata cu atatea intrebari de fk. Face si ea cu cine vrea probabil. Nu mai fiti milogi 😂 2 2 Link spre comentariu
pupu99 Reputație: 17 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 30 minute, Zeyaaa a spus: Când o sa ajung la locație va dau mai multe detalii da mai am aparat dentar Duminica te mai gasesc in Bucuresti?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum