cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 30, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 30, 2021 Acum 27 minute, picon a spus: Rectific:a fost 4-2. Și, iar o dai de gard! Dacă au trebuit atâția ani de analize ale fazei inclusiv pe computer, cum plm vrei să vadă rusul ăla atunci? N-o dau bre de gard, pur și simplu așa au stat lucrurile. Nu-l acuz p-ăla de nimic, era greu să vadă. Aia a fost. Au pățit-o și englezoii, cu "la mano de Dios" 🙆 Y todo el pueblo cantó: "Maradó, Maradó" Nació la mano de Dios "Maradó, Maradó" Sembró alegría en el pueblo Regó de gloria este suelo... 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 30, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 30, 2021 Acum 4 ore, cincistele a spus: N-o dau bre de gard, pur și simplu așa au stat lucrurile. Nu-l acuz p-ăla de nimic, era greu să vadă. Aia a fost. Au pățit-o și englezoii, cu "la mano de Dios" 🙆 Y todo el pueblo cantó: "Maradó, Maradó" Nació la mano de Dios "Maradó, Maradó" Sembró alegría en el pueblo Regó de gloria este suelo... Când spui că rusnacul i -a făcut campioni mondiali, se înțelege că i-a "lucrat ". Mai atent la exprimare! 1 4
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 1, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 1, 2021 Acum 18 ore, picon a spus: Când spui că rusnacul i -a făcut campioni mondiali, se înțelege că i-a "lucrat ". Mai atent la exprimare! E în regulă exprimarea și perfect adevărată. El "i-a făcut" campioni mondiali, chiar dacă a fost dintr-o greșeală neintenționată. 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 2, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 2, 2021 Elveția - Spania 1-1 și urmează prelungiri... îmi era antipatică echipa asta a Elveției...dar jos pălăria pt ea... băieții au o determinare formidabilă și o încredere fantastică și în plus stau și foarte bine fizic. Sper să meargă mai departe 😁 Sunt tare curios la Belgia cu Italia...belgienii par să fie mai puternici, dar italienii au ceva de mascalzoni în ei, oricând pot să dea fatala 😅 Parcă aș merge pă Italia la calificare și X pauză, X final. 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Iulie 2, 2021 Postat Iulie 2, 2021 Daca reusesc sa bata Spania cu un om in minus iti dai seama ce delir o sa fie in Elevetia !
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 2, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 2, 2021 La 01.07.2021 la 19:05, cincistele a spus: E în regulă exprimarea și perfect adevărată. El "i-a făcut" campioni mondiali, chiar dacă a fost dintr-o greșeală neintenționată. Băi nea, acceptă că mai și greșești! De fapt, mai mereu greșești. Bine, sunt chestii un pic mai subtile, pe care nu ești capabil să le înțelegi! Tot încerci să o scalzi de fiecare dată când cineva te contrazice, o aburești, o mermelești ... 1 1 4
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Iulie 2, 2021 Postat Iulie 2, 2021 N-a fost sa fie, pentru Elvetieni. Emotiile si-au spus cuvantul. Probabil si rosul ala pentru Freuler, pentru un fault total inutil a contat. Per total Elvetia arata ca o echipa care s-ar putea sa puna probleme granzilor din fotbal in urmatoarea perioada ! 1
-yorick- Reputație: 1356 Postat Iulie 2, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Iulie 2, 2021 Fiecare se identifică cu ceea ce posedă în cantitate mai mare, "5 nebuloase" se identifică cu masa striată a fotbaliștilor iar ăia care au studiat ceva la viața lor se identifică cu oamenii cu masă cerebrală.
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 2, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 2, 2021 Acum 1 oră, horny_gooner a spus: N-a fost sa fie, pentru Elvetieni. Emotiile si-au spus cuvantul. Probabil si rosul ala pentru Freuler, pentru un fault total inutil a contat. Per total Elvetia arata ca o echipa care s-ar putea sa puna probleme granzilor din fotbal in urmatoarea perioada ! Nu știu în ce măsură emoțiile, dar clar oboseala fizică și psihică, de după meciul cu Franța. Bașca drumurile, s-au "plimbat" mui de km 😅 1
Cuckold_ Reputație: 65 Postat Iulie 3, 2021 Postat Iulie 3, 2021 Acum 9 ore, picon a spus: Băi nea, acceptă că mai și greșești! De fapt, mai mereu greșești. Bine, sunt chestii un pic mai subtile, pe care nu ești capabil să le înțelegi! Tot încerci să o scalzi de fiecare dată când cineva te contrazice, o aburești, o mermelești ... "Trăiți-ar", ești bine? 2 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 3, 2021 Cehia - Danemarca 🤔 Parcă aș merge pă Cehia la calificare, dar danezii pare că s-a deșteptat tarîța în ei...nu pariez pă meciul ăsta. Ucraina - Anglia Cre'că bat englezoii în 90 de minute. Mi se pare cel mai disproporționat sfert. 1
MorningStar4 Reputație: 2 Postat Iulie 3, 2021 Oras:Dej Oras:Dej Postat Iulie 3, 2021 49 minutes ago, cincistele said: Cehia - Danemarca 🤔 Parcă aș merge pă Cehia la calificare, dar danezii pare că s-a deșteptat tarîța în ei...nu pariez pă meciul ăsta. Ucraina - Anglia Cre'că bat englezoii în 90 de minute. Mi se pare cel mai disproporționat sfert. ce zici de biletele astea ? https://i.postimg.cc/nLqYHbXv/20210703-120610-2.png https://i.postimg.cc/B6Q8RdHZ/20210703-115424-2.png
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 3, 2021 Acum 4 ore, MorningStar4 a spus: ce zici de biletele astea ? https://i.postimg.cc/nLqYHbXv/20210703-120610-2.png https://i.postimg.cc/B6Q8RdHZ/20210703-115424-2.png Arată bine ! Baftă ! Ia-le banii 😎 1
MorningStar4 Reputație: 2 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Dej Oras:Dej Postat Iulie 5, 2021 On 7/3/2021 at 6:03 PM, cincistele said: Arată bine ! Baftă ! Ia-le banii 😎 Am luat mui$ de la Sorana Cârstea 🤬 Am mers all in pe o calificare a Italiei https://i.postimg.cc/FzRkMcDR/20210705-221127-2.png
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 5, 2021 Acum 9 minute, MorningStar4 a spus: Am luat mui$ de la Sorana Cârstea 🤬 Am mers all in pe o calificare a Italiei https://i.postimg.cc/FzRkMcDR/20210705-221127-2.png Mda, m-am ferit dă meciul Soranei. Azi m-a scos Iga Swiatek. După ce a luat primul set a făcut figurație. Nu știu dacă a mai pus 10 mingii în teren, nu zic să le câștige, doar să le dea în teren. A fost prea greu pt o câștigătoare de GȘ . 🙄🤬 Asta e, la tenis e cel mai ușor să blătuiești un meci. 🤷 Nu ai pariat rău. Italienii sunt mai tăioși decât spaniolii, și eu îi văd că merg mai departe. Și ar fi timpul să ia și Anglia gol 😁 Baftă ! 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 6, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 6, 2021 Italia - Spania Aș lua că merge mai departe Italia. Sunt mai "bagabonți" dăcît spanioloii. La italieni am înțeles că Spinazzola a terminat cu Euro, ceea ce e o pierdere importantă, iar la spanioloi s-ar părea că nu joacă Sarabia. După părerea mea, Sarabia ăsta, a cam fost scînteia care a aprins echipa Spaniei. Dacă nu-l recuperează, nu-i văd bine. 1
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Postat Iulie 6, 2021 9 hours ago, cincistele said: Italia - Spania Aș lua că merge mai departe Italia. Sunt mai "bagabonți" dăcît spanioloii. La italieni am înțeles că Spinazzola a terminat cu Euro, ceea ce e o pierdere importantă, iar la spanioloi s-ar părea că nu joacă Sarabia. După părerea mea, Sarabia ăsta, a cam fost scînteia care a aprins echipa Spaniei. Dacă nu-l recuperează, nu-i văd bine. Bate spaniolii boss. Pakat ka nam băgat la pariuri.
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Iulie 6, 2021 Postat Iulie 6, 2021 1 hour ago, Cocalar21 said: Bate spaniolii boss. Pakat ka nam băgat la pariuri. Adica, bine ca n-ai bagat ! 🙂 Acum, la ce fel au tras spaniolii penalty-urile ales, ori nu se asteptau sa ajunga la 11 metri si nu au exersat executarea loviturilor, ori s-a acumulat oboseala mare, ori emotiile, dar vorbim totusi de echipa Spaniei ! 1
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Postat Iulie 6, 2021 3 minutes ago, horny_gooner said: Adica, bine ca n-ai bagat ! 🙂 Acum, la ce fel au tras spaniolii penalty-urile ales, ori nu se asteptau sa ajunga la 11 metri si nu au exersat executarea loviturilor, ori s-a acumulat oboseala mare, ori emotiile, dar vorbim totusi de echipa Spaniei ! Bah ori am ambatranit eu ori sa dus pa pwla și fotbalul european. Singura echipa care mi-a plăcut la campionat a fost Anglia și culmea ca nu îmi plăceau deloc in trecut dar an plm dacă mai văd o partida între doua echipe latine care o freacă in 6 pe 2m pătrați ami bag pwla și ma uit la FCSB cu Voluntari ca e cam același cacat🤨
playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 6, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2021 Respect, Italia !! Forzza Danemarca !! 1 2
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2021 Postat Iulie 6, 2021 Acum 11 minute, Cocalar21 a spus: Bah ori am ambatranit eu ori sa dus pa pwla și fotbalul european. Singura echipa care mi-a plăcut la campionat a fost Anglia și culmea ca nu îmi plăceau deloc in trecut dar an plm dacă mai văd o partida între doua echipe latine care o freacă in 6 pe 2m pătrați ami bag pwla și ma uit la FCSB cu Voluntari ca e cam același cacat🤨 ,,Perfidul" Albion, chiar ar merita sa ia titlul! Au cea mai buna generatie a lor si eu sper sa castige acest titlu 😉 Precum ai spus si tu, au fost singurii care au ,,sedus"
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Iulie 6, 2021 Postat Iulie 6, 2021 29 minutes ago, Cocalar21 said: Bah ori am ambatranit eu ori sa dus pa pwla și fotbalul european. Singura echipa care mi-a plăcut la campionat a fost Anglia și culmea ca nu îmi plăceau deloc in trecut dar an plm dacă mai văd o partida între doua echipe latine care o freacă in 6 pe 2m pătrați ami bag pwla și ma uit la FCSB cu Voluntari ca e cam același cacat🤨 Pot spune ca mi-a placut, mai mult decat Anglia, Elvetia. Pacat insa ca au fost ghinionisti. Oare ce fel ar fi fost o finala Italia - Elvetia sau Anglia - Elvetia ? Oare cum ar fi o finala Italia - Danemarca ? 😂
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 6, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 6, 2021 Acum 1 oră, Cocalar21 a spus: Bate spaniolii boss. Pakat ka nam băgat la pariuri. Ce ziceai ? 🙆 Las' că am luat eu Italia, că se califică. Al dracului Morata, voia să-mi strice beletu' 🤬, m-a ținut până la ora asta la bar...noroc că și-a revenit la penalty-uri 😅 Acum 44 minute, horny_gooner a spus: Adica, bine ca n-ai bagat ! 🙂 Acum, la ce fel au tras spaniolii penalty-urile ales, ori nu se asteptau sa ajunga la 11 metri si nu au exersat executarea loviturilor, ori s-a acumulat oboseala mare, ori emotiile, dar vorbim totusi de echipa Spaniei ! Cel mai sigur meci că se termină la penalty-uri, ăsta era ! 😂😂😂 Nu e de oboseală, emoții... încrederea e cheia. Ai coaiele în pantaloni, te duci și rupi poarta, nu le ai...o fîsîiești. Acum 29 minute, juanstein a spus: ,,Perfidul" Albion, chiar ar merita sa ia titlul! Au cea mai buna generatie a lor si eu sper sa castige acest titlu 😉 Precum ai spus si tu, au fost singurii care au ,,sedus" Mult timp am ținut cu englezoii, mai ales cât a jucat Shearer, dar acum vreau să câștige borfașii ăștia de italieni...i-ai văzut la imn ? Cântau toți de se rupeau hainele dă pă ei... jucători, antrenori, staff, suporteri...urlau dîn toți rărunchii : Fratelli d'Italia ! Eram sigur că dacă-i duc pă spanioloi la penalty-uri, îi "fac" italienii chiar și după ce au ratat primul penalty, când l-am văzut pă Dani Olmo că bate...am zis c-o dă în crăci... ăsta e riscul când dai tare, sus. 🤷 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 7, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 7, 2021 Nu știu cum va fi vremea în UK, dar dacă plouă...bate Anglia sigur. 😁 Dacă nu plouă și se ajunge la penalty-uri... cre'că bat danezii, Kasper Schmeichel e "mai portar" dăcît ce-au englezoii. Ar merge un Psf X, poate chiar X/X. Să curgă Carlsbergu' ! 🍺 2
playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 7, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2021 Danemarca se va califica in finala !! 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum