playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2021 ...dar daca era eliminata Anglia intr-un astfel de mod ???? ...ce iures iesea !! PS: ...toate meciurile acasa, Wembley etc etc. Trebuie cumva sa o faca sa intre inapoi in UE, nu??? Ca sunt morti fara ea. 1 1 2
picon Reputație: 1045 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 8, 2021 Acum 2 ore, tendoi a spus: Ma bag si eu putin. Asta cu doua mingi pe teren era pentru vechiul regulament. Cand erau in atac adversarii, erau chibiti care aruncau mingea in teren si se oprea meciul, implicit atacul. Acum spune ca doar daca se lovesc mingile intre ele. 😀 Referitor la VAR. El, VAR ul, s-a inventat pentru situatia in care "a fost" si " nu s-a dat". Atunci vine VAR ul, deabia dupa ce mingea va fi scoasa din joc, chiar si in cazul in care cealalta echipa marcheaza, si spune ca "a fost si n-ai dat". Nu pentru situatia in care arbitrul acorda o sanctiune si de fapt nu a fost. Ai dreptate. Italia joaca acum cum nu au mai jucat niciodata. PS. Finala este deschisa. Italia va fi favorita la casele de pariuri, dar meciul va fi greu pentru ambele. Eu vad, si asa voi paria, pe un 0-0 in 90 min. Atunci, de ce a fost oprit meciul și s-a făcut analiza VAR? E făcut pentru a corecta erorile de arbitraj în careu (fie și erori umane), sau din alte zone, chestii grave care au scăpat arbitrilor din teren. Acum 9 minute, cincistele a spus: N-au cântat cu patos, au urlat din toți rărunchii, cu terribilitta cum zic ei. Putere, furie, determinare... Cum joacă fotbal acum ? În '82 la mondialul spaniol, după 3 egaluri în grupă, au bătut pe rând : Argentina, Brazilia și Germania în finală. Eram mult prea mic să mă uit la fotbal, dar am citit Espana '82 a lui Ioan Chirilă și peste ani am putut să văd meciurile pă YouTube... să văd aievea doar ce- mi închipuiam când citeam 😜 Plm, Italia când ajunge la mondial, e mereu periculoasă, nu contează cum joacă sau ce jucători are, tocmai datorită acestei terribilitta 😉 Așa și? Au cantat cu terribilitta ... care e treaba? Mai e și puțin joc de scenă, că vorbim doar de broscari! Eu nu ziceam de rezultate, ci de joc. Au făcut rezultate, dar cu un joc meschin, urât. Acum, au jucat fotbal, frate, mai puțin cu Spania, cum am mai zis. 3 8
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 8, 2021 Acum 9 minute, playmaker a spus: ...dar daca era eliminata Anglia intr-un astfel de mod ???? ...ce iures iesea !! PS: ...toate meciurile acasa, Wembley etc etc. Trebuie cumva sa o faca sa intre inapoi in UE, nu??? Ca sunt morti fara ea. Nu-i plâng nici pă nordici, mereu ne-au "făcut" cu arbitrii pe unde ne-au prins. L-ai uitat pe Urs Meyer ? Cu fix aceeași Danemarca ? Sau meciul ăla cu Norvegia, când a făcut henț Carew la noi în careu și le-a dat tot lor penalty ? Sau arbitrul ăla danez care i-a anulat golul lui Dorinel Munteanu la Euro, cu bulgarii parcă...intrase mingea un metru în poartă...Mikkelsen cre'că îl chema... Le-a venit și lor rândul... 3 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 8, 2021 Acum 5 minute, picon a spus: Atunci, de ce a fost oprit meciul și s-a făcut analiza VAR? E făcut pentru a corecta erorile de arbitraj în careu (fie și erori umane), sau din alte zone, chestii grave care au scăpat arbitrilor din teren. Așa și? Au cantat cu terribilitta ... care e treaba? Mai e și puțin joc de scenă, că vorbim doar de broscari! Eu nu ziceam de rezultate, ci de joc. Au făcut rezultate, dar cu un joc meschin, urât. Acum, au jucat fotbal, frate, mai puțin cu Spania, cum am mai zis. Fotbalul e ca un "război", joci ce poți, cu ce ai... în anii '90 mă uitam cu plăcere la un 0-0 în serie A ...trebuia să fii șmecher să dai gol în vremurile alea ... țin minte că erau diferențe de 1 punct între locul 1 și locul 5, ori locul 12 și 18... Acum audiența cere goluri multe și regulile s-au schimbat în sensul ăsta...plm, cam se duce către enterteinment, să o exagerez un pic : din box în wrestling. 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 9, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 9, 2021 Acum 22 ore, tendoi a spus: Ma bag si eu putin. Asta cu doua mingi pe teren era pentru vechiul regulament. Cand erau in atac adversarii, erau chibiti care aruncau mingea in teren si se oprea meciul, implicit atacul. Acum spune ca doar daca se lovesc mingile intre ele. 😀 Referitor la VAR. El, VAR ul, s-a inventat pentru situatia in care "a fost" si " nu s-a dat". Atunci vine VAR ul, deabia dupa ce mingea va fi scoasa din joc, chiar si in cazul in care cealalta echipa marcheaza, si spune ca "a fost si n-ai dat". Nu pentru situatia in care arbitrul acorda o sanctiune si de fapt nu a fost. Ai dreptate. Italia joaca acum cum nu au mai jucat niciodata. PS. Finala este deschisa. Italia va fi favorita la casele de pariuri, dar meciul va fi greu pentru ambele. Eu vad, si asa voi paria, pe un 0-0 in 90 min. Poate va fi meci egal, dar e puțin probabil să nu se dea gol sau goluri, dacă nu mă înșel, a fost un singur meci de 0-0. Anglia cu Scoția. Nu e imposibil să se termine 0-0, da' mira-m-aș să nu să dea măcar un gol. Sunt mulți jucători de atac, buni. Aș merge pă Italia. Nu neapărat în 90 de minute, da' dacă ajung la penalty-uri, Donnarumma mi se pare peste Pickford. 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Iulie 9, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Iulie 9, 2021 Și Ciro peste Harry 😎 Andiamo ragazzi!! 🇮🇹 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 10, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 10, 2021 Arhentina sau Brajil ? Plm, mai e o oră pân' la meci, da' cre'că mă bag la somn... că afară e muine deja ! 🤦 1
picon Reputație: 1045 Postat Iulie 11, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 11, 2021 La 30.06.2021 la 16:21, cincistele a spus: Da. Da' poți să zici că și acum au scris istorie, că din '66 și până acum, i-au cam ars nemții pă unde i-au prins. Din câte știu eu, au analizat faza pă computer și a reieșit că n-a fost. Bahramov ăla, i-a făcut campioni mondiali pă englezoi. O pulă știi! Specialiștii în biomecanică din Oxford (asta e în Anglia. parcă) au calculat că ,ai trebuiau 7,6 cm ca mingea să intre cu toată circumferința. Evident că "pă comuter" au analizat! Cetește GSP.ro, cunoscătorule! Eu citisem mai demult chestia asta, dar nu-mi mai aminteam exact ce și cum. Acum, au scria ăștia și mi-am amintit, de aceea am spus că nu știe nici azi, nu eram sigur. Dar, tu, atoatecunoscător ... 2 1 8
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 11, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 11, 2021 " Instrucțiuni pt azi, Majestate ? Să pară un penalty, Bond ! " 😎 1
svyper Reputație: 261 Postat Iulie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2021 In sfarsit.
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Iulie 11, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Iulie 11, 2021 Campioni d'Europa 1 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Iulie 12, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iulie 12, 2021 It didn't go Home It went to Rome ! 😎 1 1
eturit Reputație: 3520 Postat Iulie 12, 2021 Oras:București Oras:București Postat Iulie 12, 2021 https://twitter.com/john0peace/status/1414272617394098184 sursa: https://twitter.com/skldnxo/status/1414235352936632320
onfsgrow Reputație: -9 Postat Iulie 12, 2021 Oras:Șoseaua Nordului Oras:Șoseaua Nordului Postat Iulie 12, 2021 Am prins biletu de 116 mil, italians do it better 👌🏻 2 1 1
1234569 Reputație: 3 Postat Iulie 12, 2021 Oras:Pe La Noi Oras:Pe La Noi Postat Iulie 12, 2021 4 hours ago, onfsgrow said: Am prins biletu de 116 mil, italians do it better 👌🏻
gogu182 Reputație: 132 Postat Iulie 16, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 16, 2021 On 7/12/2021 at 11:57 AM, onfsgrow said: Am prins biletu de 116 mil, italians do it better 👌🏻 Felicitări
MacArthur Reputație: 4237 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Iunie 26, 2022 Tovarase @Beton_Armat, nu era mai bine daca acum ne uitam la Campionatul Mondial decat in decembrie? Cine plm va avea timp de asa ceva cand craciunul bate la usa? Cine bea bere in decembrie (inafara de cei care locuiesc in tari calde)? Cei care intentiioneaza sa mearga la macar un meci, o va face un functie de succesul tarii sale, deci doar in ultimele sute de metri va putea cumpara bilot de avion (care in luna decembrie e cel mai scump). Eu cred ca acest campionat va intra in istorie ca un adevarat fiasco. Hai ca mai intelegeam daca se tinea undeva in septembrie, dar sa se termine cu vreo 3 zile inainte de craciun...😕 1
Vizitator Un_Nimeni Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2022 Postat Iunie 26, 2022 2 minutes ago, MacArthur said: Tovarase @Beton_Armat, nu era mai bine daca acum ne uitam la Campionatul Mondial decat in decembrie? Cine plm va avea timp de asa ceva cand craciunul bate la usa? Cine bea bere in decembrie (inafara de cei care locuiesc in tari calde)? Cei care intentiioneaza sa mearga la macar un meci, o va face un functie de succesul tarii sale, deci doar in ultimele sute de metri va putea cumpara bilot de avion (care in luna decembrie e cel mai scump). Eu cred ca acest campionat va intra in istorie ca un adevarat fiasco. Hai ca mai intelegeam daca se tinea undeva in septembrie, dar sa se termine cu vreo 3 zile inainte de craciun...😕 Mon cher, uite ce temperatura este acum la Doha: 44 C !!! Care echipa intreaga la cap ar juca fotbal acolo in lunile iulie-nov. !!??? La sf. de nov. e cat de cat mai acceptabil, dar acum e practic imposbil sa joci fotbal acolo !!! https://www.accuweather.com/en/qa/doha/271669/weather-forecast/271669
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iunie 26, 2022 Acum 8 ore, MacArthur a spus: Tovarase @Beton_Armat, nu era mai bine daca acum ne uitam la Campionatul Mondial decat in decembrie? Cine plm va avea timp de asa ceva cand craciunul bate la usa? Cine bea bere in decembrie (inafara de cei care locuiesc in tari calde)? Cei care intentiioneaza sa mearga la macar un meci, o va face un functie de succesul tarii sale, deci doar in ultimele sute de metri va putea cumpara bilot de avion (care in luna decembrie e cel mai scump). Eu cred ca acest campionat va intra in istorie ca un adevarat fiasco. Hai ca mai intelegeam daca se tinea undeva in septembrie, dar sa se termine cu vreo 3 zile inainte de craciun...😕 E ca un cadou dă Crăciun ! 😄 Îți dai seama cum o să fie să te uiți la un meci la gura sobei ? 😄 Fotbalul e pt toți, cel mai probabil e un experiment și în funcție de cum va ieși...va continua sau nu. Cum ar fi un Mundialito dincolo dă Cercul Polar ? 😁 Plm, dacă nu e România... țin cu Spania 😎 ( cre'că e una dîn puținele naționale puternice care joacă chiar cu boștinoși în componență ) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum