vitceibo Reputație: 4073 Postat August 28, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 28, 2021 publi 24
doncta Reputație: 2473 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Septembrie 10, 2021 0725834984 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/roscata-high-class-proape-20-de-ani-foarte-frumoasa-vip-experience/736g24eei0d8784913ei88eig81463dh.html
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Postat Septembrie 10, 2021 250 cu 500 nu acceptă anal sau dacă ai bile ori alte accesorii. Mai bine-mi trag palme de banii ăstia și-mi rămâne portofelul mai gras. 1 3
cheludmx Reputație: 1236 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 10, 2021 Am sunat-o la 17:40 nu a raspuns .... dupa care ma unat ea la 18:30 WTFFF Pt asta o fut moca ca eram cu nevasta langa mine pln .. BAG PULA'N ELE DE CURVE PROASTE 2 3
Pandishpan Reputație: 896 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 10, 2021 Acum 37 minute, cheludmx a spus: Am sunat-o la 17:40 nu a raspuns .... dupa care ma unat ea la 18:30 WTFFF Pt asta o fut moca ca eram cu nevasta langa mine pln .. BAG PULA'N ELE DE CURVE PROASTE De ce nu le blochezi numarul dupa ce nu esti liber...daca ai sunat si nu a raspuns..mai sunt si de astea...care le doare n pzd.. 1
cabrones Reputație: -242 Postat Septembrie 10, 2021 Postat Septembrie 10, 2021 Acum 57 minute, cheludmx a spus: Am sunat-o la 17:40 nu a raspuns .... dupa care ma unat ea la 18:30 WTFFF Pt asta o fut moca ca eram cu nevasta langa mine pln .. BAG PULA'N ELE DE CURVE PROASTE chelule asa e cand folosesti nr personal ptr curve. ai 300 de lei sa futi dar nai 30 de lei sa iti iei un sim dedicat pizdei 2
sorinu Reputație: 3230 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Septembrie 10, 2021 Acum 3 minute, cabrones a spus: chelule asa e cand folosesti nr personal ptr curve. ai 300 de lei sa futi dar nai 30 de lei sa iti iei un sim dedicat pizdei Amice imi e mila de tine, esti un frustrat mic , ai 9 posturi fratele meu si TOATE sunt numai cu hate si toate sunt in sens negativ, ai nevoie de un prieten ...esti singur in viata, ti-a gresit viata cu ceva ? Va stiu, va cunosc pe voi, in spatele monitorului sunteti niste incordati la 50 de kg si vreti sa fiti si voi un superman in viata reala dar a ti dat cu chix maxim, tu si amicul tau care stiti totul ce futem pe cine futem ,stati la coaiele noastre poate prindeti si voi o poanta o duma ceva poate... POATE gasiti sa futeti ceva moca dar tati slabe sanse sportul asta nu e pt oricine sunteti niste stalkeri mici dar cum ziceam si iti zic sincer chiar imi este mila de tine, sper sa iti faci un amic ceva chiar si virtual daca nu unul real sau hey si cu ala imaginar eu zic ca ti-ar sta bine decat deloc. Numai bine sanatate varu 1 4
lilcock Reputație: 50 Postat Septembrie 10, 2021 Postat Septembrie 10, 2021 52 minutes ago, cabrones said: chelule asa e cand folosesti nr personal ptr curve. ai 300 de lei sa futi dar nai 30 de lei sa iti iei un sim dedicat pizdei cu toate că dezaprob modul agresiv in care te ai adresat, am ras la "sim dedicat pizdei". simul dedicat te scapa de foarte mult stres. recomand tuturor 👌 propun sa ii luam cadou, un sim, lui chelu. la cate a recenzat pe aici, merita macar atata lucru drept multumire din partea comunitatii👏😎 1
cabrones Reputație: -242 Postat Septembrie 10, 2021 Postat Septembrie 10, 2021 Acum 43 minute, sorinu a spus: Amice imi e mila de tine, esti un frustrat mic , ai 9 posturi fratele meu si TOATE sunt numai cu hate si toate sunt in sens negativ, ai nevoie de un prieten ...esti singur in viata, ti-a gresit viata cu ceva ? Va stiu, va cunosc pe voi, in spatele monitorului sunteti niste incordati la 50 de kg si vreti sa fiti si voi un superman in viata reala dar a ti dat cu chix maxim, tu si amicul tau care stiti totul ce futem pe cine futem ,stati la coaiele noastre poate prindeti si voi o poanta o duma ceva poate... POATE gasiti sa futeti ceva moca dar tati slabe sanse sportul asta nu e pt oricine sunteti niste stalkeri mici dar cum ziceam si iti zic sincer chiar imi este mila de tine, sper sa iti faci un amic ceva chiar si virtual daca nu unul real sau hey si cu ala imaginar eu zic ca ti-ar sta bine decat deloc. Numai bine sanatate varu sorine care e treaba cu frustratul? daca esti prost esti prost dar unii din voi o mai si afisati. e si cazul tau apoi veniti si va plangeti aici ca v-au sunat curvele cand erati cu nevasta sau prietena. pai prostia se plateste mai beleuzule. de cand s-a retras sexy girl ai devenit cam naravas iti recomand sa faci o laba ca sa te mai calmezi oricum pe la pizde nu mergi ca altfel nu ai avea timp sa iti arati idiotenia pe aici. 3
trolea Reputație: 223 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:niuyorg ,unde vreau,cand vreau,cum vreau! Oras:niuyorg ,unde vreau,cand vreau,cum vreau! Postat Septembrie 10, 2021 6 minutes ago, lilcock said: cu toate că dezaprob modul agresiv in care te ai adresat, am ras la "sim dedicat pizdei". simul dedicat te scapa de foarte mult stres. recomand tuturor 👌 propun sa ii luam cadou, un sim, lui chelu. la cate a recenzat pe aici, merita macar atata lucru drept multumire din partea comunitatii👏😎 Și telefonul cu sim-ul dedicat pizdei pus sub roata de rezervă în portbagaj. Sfat de la @ul amelia 😜 1 2 1
sorinu Reputație: 3230 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Septembrie 10, 2021 Acum 13 minute, cabrones a spus: sorine care e treaba cu frustratul? daca esti prost esti prost dar unii din voi o mai si afisati. e si cazul tau apoi veniti si va plangeti aici ca v-au sunat curvele cand erati cu nevasta sau prietena. pai prostia se plateste mai beleuzule. de cand s-a retras sexy girl ai devenit cam naravas iti recomand sa faci o laba ca sa te mai calmezi oricum pe la pizde nu mergi ca altfel nu ai avea timp sa iti arati idiotenia pe aici. Omu tu chiar gandesti putin asa inainte sa scrii ? Pe bune acuma. Tu chiar nu observi cat de penal poti sa fii ? Ce treaba am cu Paula si cu retrasul ei chiar nu stiu pe bune...vad ca incerci sa insinuezi ceva ca as fii peste sau pula mea , chiar si asa stii in adevarul sens ce inseamna " a fii peste " ??? Nu incerca sa fii smardoi cu mine te rog eu frumos ca nu iti merge, vrei sa imi arati cat de barbat esti sau chiar ai ceva sa imi zici personal ? tati ai casuta vocala, te rog foloseste-o si discutam acolo ce ai tu pe suflet. Te salut 1
cabrones Reputație: -242 Postat Septembrie 10, 2021 Postat Septembrie 10, 2021 bai baiatule veziti de treaba ta si ia-te in tarabana cu acolitii tai. retine ca nu m-am luat de nimeni din senin ci am raspuns prostilor ca tine care vor sa iasa in evidenta. smardoi te crezi tu eu am 50 kg si imi bag pula in gura ta. te rog sa ma eviti. te salut 1 5
playmaker Reputație: 1302 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 11, 2021 15 hours ago, trolea said: Și telefonul cu sim-ul dedicat pizdei pus sub roata de rezervă în portbagaj. Sfat de la @ul amelia 😜 Eu acolo tin prezervativele 🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum