buta17 Reputație: 30 Postat Ianuarie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Bună Nicole, Săptămâna asta ești disponibila? 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2023 Partajează Postat Ianuarie 25, 2023 La 16.01.2023 la 16:19, buta17 a spus: Bună Nicole, Săptămâna asta ești disponibila? 😘 Bună dimineața, 🥰 Am revenit în oraș🤗,sunt disponibila intre orele 11-22 🔞🔥 Zi frumoasă 🌞 pupici 💋😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2023 Partajează Postat Ianuarie 27, 2023 Bunaa dragilor💋 🥰 Disponibila 🔞🤗 locatia e pe Ion Campineanu 🏡pentru detalii suplimentare ma puteti contacta doar pe WhatsApp 📞 ‼️Servicii ‼️ 👅 sex normal (protejat ) 👅sex oral (protejat sau neprotejat) 👅french kiss (FK) 👅Deep french kiss (dfk ) 👅preludiu ( făcut ca la carte 😘😁) 👅girl friend experience ( GFE ) 👅mângâieri / sărutări pe corp etc 💋 👅masaj de relaxare / erotic 👅diferite poziții /fantezii (ex 69 , doggy etc ) 👅handjob/footjob 👅anni /cunni (pasiv) 👅dus împreuna 💦finalizare pe corp Toate aceste servicii sunt incluse in preț . ⛔️NU FAC : finalizare orală / finalizare faciala . ⛔️ ‼️SERVICII EXTRA‼️ 🍑sex anal (100 ) 🔞 CADOU INCALL -30 min /200 -1h /300 CADOU OUTCALL -1h /500 + uber(minim 2h) Pupici 💋❤️ Link spre comentariu
alexdrag Reputație: 127 Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Va salut, Am fost in vizita la Nicole acum 2 zile, pe o ploaie inghetata si vant puternic. M-a primit in caza o blonda frumoasa si foarte zambitoare, imbracata "corespunzator". Nicole are un fizic de invidiat. Sanii mici, talie subtire, picioare foarte lungi, ce se termina intr-un posterior foarte bombat si o piele extrem de fina. Nu imi place sa detaliez prea mult actiunea de fel. Au fost de toate - FK, oral (protejat la alegerea mea), 69, NP, AP. Nicole pare sa fie orientata catre client si pare sa ii placa ce face. Nu am fost in cea mai buna conditie, dupa o zi lunga de munca, insa ea a facut tot posibilul ca intalnirea sa fie un succes. 69 este ceva de neratat cu ea. Din punctul meu de vedere, merita vizitata, si v-o recomand pentru un GFE ridicat si un trup armonios (mai ales pentru cei ce cauta un fund perfect) de care ti-ar fi greu sa te desprinzi. Multumes Nicole pentru un sfarsit de saptamana "ca la carte". Te pup, Alex 2 1 Link spre comentariu
Milsugio Reputație: 13 Postat Ianuarie 30, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 On 1/27/2023 at 2:05 PM, nicole22 said: Bunaa dragilor💋 🥰 Disponibila 🔞🤗 locatia e pe Ion Campineanu 🏡pentru detalii suplimentare ma puteti contacta doar pe WhatsApp 📞 ‼️Servicii ‼️ 👅 sex normal (protejat ) 👅sex oral (protejat sau neprotejat) 👅french kiss (FK) 👅Deep french kiss (dfk ) 👅preludiu ( făcut ca la carte 😘😁) 👅girl friend experience ( GFE ) 👅mângâieri / sărutări pe corp etc 💋 👅masaj de relaxare / erotic 👅diferite poziții /fantezii (ex 69 , doggy etc ) 👅handjob/footjob 👅anni /cunni (pasiv) 👅dus împreuna 💦finalizare pe corp Toate aceste servicii sunt incluse in preț . ⛔️NU FAC : finalizare orală / finalizare faciala . ⛔️ ‼️SERVICII EXTRA‼️ 🍑sex anal (100 ) 🔞 CADOU INCALL -30 min /200 -1h /300 CADOU OUTCALL -1h /500 + uber(minim 2h) Pupici 💋❤️ Buna, Nicole! Astăzi ești de găsit la birou? Link spre comentariu
buta17 Reputație: 30 Postat Ianuarie 30, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Acum 10 minute, Milsugio a spus: Buna, Nicole! Astăzi ești de găsit la birou? I-am scris și eu astăzi pe wats-up, dar nu mi-a raspuns... Link spre comentariu
gladiato Reputație: 730 Postat Ianuarie 30, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 La 27.01.2023 la 14:05, nicole22 a spus: Bunaa dragilor💋 🥰 Disponibila 🔞🤗 locatia e pe Ion Campineanu 🏡pentru detalii suplimentare ma puteti contacta doar pe WhatsApp 📞 ‼️Servicii ‼️ 👅 sex normal (protejat ) 👅sex oral (protejat sau neprotejat) 👅french kiss (FK) 👅Deep french kiss (dfk ) 👅preludiu ( făcut ca la carte 😘😁) 👅girl friend experience ( GFE ) 👅mângâieri / sărutări pe corp etc 💋 👅masaj de relaxare / erotic 👅diferite poziții /fantezii (ex 69 , doggy etc ) 👅handjob/footjob 👅anni /cunni (pasiv) 👅dus împreuna 💦finalizare pe corp Toate aceste servicii sunt incluse in preț . ⛔️NU FAC : finalizare orală / finalizare faciala . ⛔️ ‼️SERVICII EXTRA‼️ 🍑sex anal (100 ) 🔞 CADOU INCALL -30 min /200 -1h /300 CADOU OUTCALL -1h /500 + uber(minim 2h) Pupici 💋❤️ Dacă făceai finalizare orală erai perfectă... Link spre comentariu
PamPenis Reputație: 94 Postat Ianuarie 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 Acum 21 ore, gladiato a spus: Dacă făceai finalizare orală erai perfectă... Nici nu stii cata dreptate ai, colegu GLADIATO - o am pe primul loc pe lista mea de curizotati - dar cu un mare minus / semn de intrebare alaturi pentru ca nu face CIM. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 🔥🔞 Link spre comentariu
Dangz Reputație: 6 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2023 I visited Nicole few days ago, and it wasn’t for the first time. She offer many reasons to see her again, pretty face, blonde hair, small boobs, round ass, sweet and tight pussy, and long legs. I enjoy fk, oral, and np with her for one hour. Her gfe was amazing, feels like spending time with a lover. She also a good language teacher 😉. The location is clean and comfortable. Definitely will come back again. 1 1 Link spre comentariu
konn223 Reputație: 350 Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 6 hours ago, nicole22 said: 🔥🔞 sanii par cam suspect de mari 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 La 30.01.2023 la 13:06, gladiato a spus: Dacă făceai finalizare orală erai perfectă... Din păcate nu o să adaug finalizarea orala in servicii🥺 Link spre comentariu
masterdogan Reputație: 1 Postat Februarie 6, 2023 Oras:Nord Oras:Nord Partajează Postat Februarie 6, 2023 buna, disponobila in bucuresti? si ce zona? Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1700 Postat Februarie 6, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Februarie 6, 2023 Acum 4 ore, masterdogan a spus: buna, disponobila in bucuresti? si ce zona? La 27.01.2023 la 14:05, nicole22 a spus: Bunaa dragilor💋 🥰 Disponibila 🔞🤗 locatia e pe Ion Campineanu 🏡pentru detalii suplimentare ma puteti contacta doar pe WhatsApp 📞 ‼️Servicii ‼️ 👅 sex normal (protejat ) 👅sex oral (protejat sau neprotejat) 👅french kiss (FK) 👅Deep french kiss (dfk ) 👅preludiu ( făcut ca la carte 😘😁) 👅girl friend experience ( GFE ) 👅mângâieri / sărutări pe corp etc 💋 👅masaj de relaxare / erotic 👅diferite poziții /fantezii (ex 69 , doggy etc ) 👅handjob/footjob 👅anni /cunni (pasiv) 👅dus împreuna 💦finalizare pe corp Toate aceste servicii sunt incluse in preț . ⛔️NU FAC : finalizare orală / finalizare faciala . ⛔️ ‼️SERVICII EXTRA‼️ 🍑sex anal (100 ) 🔞 CADOU INCALL -30 min /200 -1h /300 CADOU OUTCALL -1h /500 + uber(minim 2h) Pupici 💋❤️ Link spre comentariu
max.ce.te. Reputație: 1339 Postat Februarie 6, 2023 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Partajează Postat Februarie 6, 2023 ... prea mulți de "dacă" si "parcă" Ce.i sigur ... la ce are si ce face ... pt ce "imperfecțiuni" mai găsesc unii ... legea compensației functioneaza din plin... cel puțin cand am trecut si eu pe acolo. Baftă. Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25234 Postat Februarie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Februarie 6, 2023 Acum 7 ore, nicole22 a spus: Din păcate nu o să adaug finalizarea orala in servicii🥺 Aia e... nimeni nu e perfect 🤭! 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 La 04.02.2023 la 12:06, Dangz a spus: I visited Nicole few days ago, and it wasn’t for the first time. She offer many reasons to see her again, pretty face, blonde hair, small boobs, round ass, sweet and tight pussy, and long legs. I enjoy fk, oral, and np with her for one hour. Her gfe was amazing, feels like spending time with a lover. She also a good language teacher 😉. The location is clean and comfortable. Definitely will come back again. 🥰💋 Link spre comentariu
gothera Reputație: 9 Postat Februarie 9, 2023 Partajează Postat Februarie 9, 2023 Am vizitat o si eu pe Nicole zilele trecute, ne stim deja de multa vreme si mie, personal îmi place mult. Cum probabil s-a mai scris aici, GFE ul prestat de ea este la inaltime(sarutari corporale, masaj, etc), FK la fel, saruta foarte bine,oralul e destul de bun, si accepta orice pozitii. Igiena este impecabila. La corp de asemenea este super, nici scundă nici inalta, un fund bombat, de milioane si sâni micuți. Recomand cu căldură. 2 Link spre comentariu
sil_v70 Reputație: 33 Postat Februarie 10, 2023 Telefon: 0700123123 Oras:Oriunde Telefon: 0700123123 Oras:Oriunde Partajează Postat Februarie 10, 2023 Bună dimineața! Astăzi la cat începi programul? Ai tel inchis.😍😍😍 Link spre comentariu
octavd1115 Reputație: 9 Postat Februarie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2023 Vizitat domnisoara. Pentru cei carora le plac fetele slim ea este potrivita. Inalta, cu pielea fina, bineinteles ca a fi slim vine cu un neajuns, sanii foarte mici. Sociabila, poti sa discuti cu ea. Saruta dar, cel putin mie nu mi s-a parut ca isi doreste foarte mult asta. La oral, cu multe alte dame a fost mult mai bine. La normal, este ok, este stramta. Note GFE 8 NP 9 OP 7 AP - nu am incercat. 2 1 Link spre comentariu
fakeaccount Reputație: 2155 Postat Februarie 11, 2023 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Partajează Postat Februarie 11, 2023 3 hours ago, octavd1115 said: Pentru cei carora le plac fetele slim ea este potrivita. Inalta, cu pielea fina, bineinteles ca a fi slim vine cu un neajuns, sanii foarte mici. C'mon, nu sunt mari, dar nici foarte mici. Am văzut mult mai mici (nu că mărimea ar conta). Link spre comentariu
sorinalexandru Reputație: 445 Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 Mai lucrezi Nicole ? Link spre comentariu
georgevalentin1989 Reputație: -1 Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 Deci faci DFK ,FK ,anal si nu faci CIM OFFF...Pai CIM ul e cireasa de pe tort Link spre comentariu
falcon007 Reputație: 38 Postat Februarie 19, 2023 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Februarie 19, 2023 I visited Nicole a few days ago. Contact via Whatsapp. When i arrived, she welcomed me with dfk and hug. She offered me water, and we chatted a bit (she doesn’t speak English very well, so we used a translator). Next, she gave me a clean towel and I jumped into the shower (you have everything that you need: gel, shampoo). After that we met in the bedroom where we started to kiss (dfk) and cuddle. After a few minutes I was eating her for a few minutes. She moans nicely :))) After she had enough, she put protection on my tool, and we did missionary. And wow!! I was turned on when I looked at her. She is a beautiful girl, with beautiful eyes and a smile. We were kissing and cuddling the whole meeting. I felt like I was with a gf. Nicole: face 10- body-10 Stunning girl with beautiful eyes and smile. and nice shape. Attitude: 10 you can feel like having a girlfriend. She is a positive, nice and kind girl. Place: I cannot complain, clean flat with big bed, it’s all I need ON: N/A I am not a huge fan of oral, so I didn’t do it. Hygiene: 10 1h-300 lei For sure i will be back to her anytime when she is in the city. It was lovely spending time with you! Thank you Nicole, hope to see you again! Take care and all the best! Romanian: Am fost la Nicole acum câteva zile. Contact prin Whatsapp Când am ajuns, m-a primit cu dfk și îmbrățișare. Mi-a oferit apă și am vorbit puțin (ea nu vorbește foarte bine engleza, așa că am folosit un traducător). Apoi, mi-a dat un prosop curat și am sărit la duș (ai tot ce ai nevoie: gel, șampon) . După aceea ne-am întâlnit în dormitor unde am început să ne sărutăm și să ne îmbrățișăm. După câteva minute am mâncat câteva minute. Geme frumos :))) După ce s-a săturat, mi-a pus protecție pe unealtă și am făcut misionar. Și wow!! Eram aprins când m-am uitat la ea. Este o fată frumoasă, cu ochi frumoși și un zâmbet. Ne-am sărutat și mângâiat toată întâlnirea. M-am simțit de parcă sunt cu agf. Nicole:față 10- corp-10 Fată uimitoare cu ochi frumoși și zâmbet. și formă frumoasă. Atitudine:10 poți simți că ai o prietenă. Este o fată pozitivă, drăguță și bună. Locul: Nu mă pot plânge, apartament curat cu pat mare, este tot ce îmi trebuie ON: N/A Nu sunt un mare fan al oralului, așa că nu am făcut-o. Igienă: 10 1h-300 lei Cu siguranță voi reveni la ea oricând când va fi în oraș. A fost minunat petrecut cu tine! Mulțumesc Nicole, sper să ne revedem! Ai grijă și toate cele bune! 1 1 Link spre comentariu
fakeaccount Reputație: 2155 Postat Februarie 21, 2023 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Partajează Postat Februarie 21, 2023 On 11/30/2022 at 1:41 PM, fakeaccount said: Am fost și eu în „misiune de recunoaștere” la Nicole(22). A fost mai bine decât mă așteptam pentru prima vizită. Sunt de acord cu colegii care o lăudau în recenziile anterioare. Comunicare: Am vorbit prin mesaje, pe whatsapp. Am stabilit o programare și a fost respectată de ambele părți. Adresa este trecută în postarea ei de mai sus. Loc: Apartamentul arăta ok, baia este destul de mică dar bine dotată, curat în apartament. Nimic care să deranjeze. Gazda: Nicole este mai înaltă și slim decât pare în poze (de unde aș fi zis că este curvy și mai scundă). Nu este rău, chiar îmi place cum arată, dar e bine de clarificat pentru cine are anumite așteptări. În rest, foarte drăguță și ca prezență, și ca atitudine. Primitoare, comunicativă, zâmbitoare, nu te simți stingher (mai ales că era prima vizită). Acțiune: După câteva discuții și dușul de reîmprospătare m-a invitat în dormitor. După cum se laudă, nu sare peste preludiu și te lasă să o descoperi încet. De asemenea, se implică și ea, nu te te lasă să „muncești” singur acolo. Reacțiile sunt naturale, nu mi se pare că ar fi simulat ceva (s-a și umezit natural). Este clar un punct forte al ei. Acceptă FK, nu am făcut DFK, dar nah, prima vizită. După preludiu am avut parte de un oral interesant. Are o tehnică pe care nu am mai întâlnit-o până acum și mie mi-a plăcut. Pot să o descriu, dar prefer să vă las să o descoperiți când o vizitați. Fără multe artificii, dar eficient. Am trecut apoi la normal unde am terminat mai greu și am întors-o pe toate părțile. A acceptat toate pozițiile chiar dacă am fost destul de creativ. Chiar și așa, nu m-a grăbit și nu s-a uitat la telefon. La normal nu a fost la fel de lipicioasă ca la preludiu, dar și eu m-am cam întins (nu intenționat, așa sunt eu, mai elastic). Așa, ca detaliu, mi-a zis că are 3 reguli: fără CIM, COF și degete. De asemenea, menționez că nu îi place/evită precum-ul. Post-acțiune: După acțiune am făcut un duș, ea a aprins doar o țigară, am mai vorbit puțin și am plecat. Oricum, depășisem timpul. Durată: DTD minim 70 de min. Halat: 1h, 300 ronini. Clar de revenit. O recomand pentru cine caută acțiune mai soft și vrea GFE. Nu cred că este potrivită pentru cine vrea neapărat PSE. Revin cu o actualizare după mai multe vizite (am fost de 5-6 ori, nu mai țin minte exact). Am scris acea recenzie după prima vizită și unele lucruri se pot schima între timp. Din fericire, nu este cazul la Nicole. A fost simpatică la toate vizitele și aproape de fiecare dată mi se părea că timpul trece prea repede cu ea (ceea ce este de bine). Chiar a fost o evoluție în bine deoarece la vizitele ulterioare a fost mai lipicioasă ca la prima. E deschisă, ai cu cine glumi, nu este distantă. De asemenea, (dacă vrei) ai parte de preludiu și implicare din partea ei. În continuare o recomand pentru cine caută acțiune mai soft și GFE. Am doar o mențiune în plus. Între timp am încercat și anal și nu mi se pare punctul ei forte. Nu pot să o recomand pentru anal (dar nu zic să nu încercați măcar o dată). În schimb, restul de servicii (preludiu, oral, normal) le face bine sau foarte bine. Eu o să mai trec pe la ea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum