Sari la conținut

Care a fost primul vostru smartphone?

Postări Recomandate

• Oras:*
  • Oras:*

Am un moment de nostalgie, care m-a impins sa deschid topicul de fata.

Pe scurt, e vorba despre primul smartphone pe care l-ati avut vreodata iar prin "smartphone" inteleg orice telefon care a fost desemnat ca atare, inclusiv cu Symbian, Windows CE, etc.

Am avut mai multe telefoane de tip "dumb phones", nici nu-mi mai amintesc cu ce am inceput dar imi amintesc bine primul smartphone adevarat pe care l-am avut si anume un Samsung Galaxy W I8150.

A fost ceva "magic" pentru mine, ca sa zic asa. Era ca o lume noua, numai buna de explorat si asta am facut, desi sunt sigur ca inca n-am descoperit pana azi nici 1% din ea.

Au mai urmat apoi si alte smartphones, chiar si cu alte OS-uri, dar modelul de mai sus ramane special in amintirile mele.

Daca si altii au nostalgii de acest gen si vor sa le impartaseasca - pentru asta e topicul.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Synagogue of Satan

primul l-am aruncat, pe langa ca avea un măr mușcat pe carcasă, era incompatibil cu freebuts sau buds (Ciucă știe mai bine cum se zice) (e vb de căști blutut, potcamu meu știe și asta cum se zice, am dat în judecata la CCR DEXUL, prea nulte neo pulisme, pardon neo populisme)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Eu am avut Blackberry, care nu stiu daca era chiar atat de smart, apoi un Nokia N95 cu symbian. 

Dar nostalgia cea mai mare e legata de primul telefon mobil, un Ericsson 628... daca iti cadea pe picior iti facea vanataie, dar el nu avea nici pe dracu.

Link spre comentariu

De curiozitate, ca să testăm snobismul credincioșilor, voi ce tip de sonorizare folosiți în audițiile voastre muzicalo-satanice (arză-v-ar focu ca pă ăia din 2015)? Ca să știm și noi la Catedrală pentru că se optăm, boxe JBL, Harman Kardon sau din ambele ambele?

Link spre comentariu

....scuzați bâlbaiala, mi s-a șoptit în ultimul moment că ar fi vorba de aceeași firmă, ca să vezi ce înseamnă să asculți doar predici LIVE! Nu știi ce aduce ceasu darămite JBL-ul !!! (mi s-a mai șoptit că  ar creștinesc să trecem pe o firma obscură, dar germană, Hama, dar am auzit că e de doi lei, ori noi nu renunțăm la Gold, doar la AUR)

p.s. aștept răspunsuri pertinente!

Link spre comentariu
  • Oras:Unde pot
Acum 1 oră, MacArthur a spus:

Un AlPhone 4x0 🤣

@PaybackTime , al tau care a fost? 😜

Esti tinerel fata de mine..

In poza din link vezi primele 4 telefoane pe care le-am avut

Primul , prin 1999 , un Erikson , era imens , iar bateria tinea doar o zi desi nu avea nici macar ecran color.

Al doilea Alcatel One touch , "varful" la aparitia lui.

Al treilea , un telefon deosebit , Nokia 6150 era o editie limitata , teoretic facusem un pas inapoi de la Alcatel One Touch , mai ales ca il luasem la mana a doua (In Romania nu s-a gasit niciodata nou)  , dar practic tinea bateria mult mai mult si era net superior oricarui alt model la capitolul semnal si nu avea nicio urma dupa ce il scapasem inclusiv pe scari  , o data coborase vreo 8 trepte. Din pacate mi-a fost furat dupa vreo 3 ani , altfel... ar fi fost de departe record personal de folosire a unui telefon mobil.

A urmat mult ravnitul telefon business de la Nokia , 6310 al patrulea din poza. Dupa vreo 4 sau 5 ani de utilizare am fost nevoit sa renunt la el din cauza ca activitatea profesionala imi cerea un telefon cu camera si posibilitatea de a trimite mesaje prin MMS. 

Au mai urmat cateva modele de la Nokia , apoi am trecut la Samsung , de la Samsung la Huawei iar acum m-am intors la Samsung din cauza lispei magazin play la Huawei  , exista posibilitati de a ocoli aceasta lipsa si a instala aplicatii , but I'm  too old for this shitt! 

https://ibb.co/q9HS1qz

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 2 minute, MacArthur a spus:

Poate sunt tinerel fata de tine, dar mai uita-te odata ce-am scris. 😜

da , am observat ca l-ai bagat in seama pe prietenul nostru. Dar daca ai avut asa tlefon , sper ca i-ai dezactivat textul predictibil , altfel te faceai de minune cand scriai mesaje... :)

• Haha 1
Link spre comentariu
La 14.02.2022 la 2:24, Muzicutza a spus:

Primul smartphone? Un Nokia pe symbian, nu mai stiu modelul, ceva cu 6000 parca😀

Primul smartphone cu Android? Samsung Galaxy S (1)😁

Era smecher rau acel 6600!! 
Si primul Galaxy S, am avut si eu unul. 
Dar apoi am trecut pe iPhone 4S. 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...