Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:Loft
  • Oras:Loft

• Membru Premium
  • rating_5.gif
  • 35 Postari:
  • Inscris la:

17 augustus 2019

a-și băga unghia-n gât - 123urban - Dicţionar Urban

www.123urban.ro › def › a băga unghia-n gât

Definiţie pentru a băga unghia-n gât. Termeni similari:zgârci,calici,enerva,oftica,supăra,

a-și băga unghia în gât - definiție Argou | dexonline

https://dexonline.ro › definitie › a-și băga unghia în gât

Dicționar dexonline. Definiții pentru a-și băga unghia în gât din dicționarele: Argou.

a-și băga unghia în gât expr. (adol.) a se supăra, a se necăji; a fi invidios.

Link spre comentariu

a-și băga unghia-n gât - 123urban - Dicţionar Urban

www.123urban.ro › def › a băga unghia-n gât

Definiţie pentru a băga unghia-n gât. Termeni similari:zgârci,calici,enerva,oftica,supăra,

a-și băga unghia în gât - definiție Argou | dexonline

https://dexonline.ro › definitie › a-și băga unghia în gât

Dicționar dexonline. Definiții pentru a-și băga unghia în gât din dicționarele: Argou.

a-și băga unghia în gât expr. (adol.) a se supăra, a se necăji; a fi invidios.

Ce ai ma?

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

Zece ani de când am văzut ultimul film la cinema! https://www.imdb.com/title/tt1190080/

la cinema...am fost ultima oara la Johnny Menmonic sau Titanic...nu stiu ordinea..nu stau sa  caut google...

• Like 2
Link spre comentariu

Bosorogule

Prapaditule ,râzi ca broasca la border!! Ti-ai amintit ceva si ,hai hopa ai postat aici'șa

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:medias

M-am gandit de ceva vreme unde sa postez mesajul asta, dar am zis ca aici este cel mai bine.

Sunt pe Constanta 3 utilizatori, gigel265, 2peu_2peu, johnnybravo112, plus mai nou aparut al patrulea, g2br13l.

Strica topicele fetelor cu tot felul de postari inutile, 0 recenzii. Nu stiu ce urmaresc doar se baga si ei ca pisica in lapte. 

2 dintre ei gigel265 si 2peu_2peu chiar au ajuns la nivel national. Scriu si pe alte orase mai nou. Bagari de seama aiurea, cred ca vor sa ajunga la un anumit numar de postari, altcumva nu imi explic. Mai rau ca sunt lasati in pace si nu se iau actiuni impotriva lor. Macar daca mai faceau recenzii, dar nu doar offtopic fara numar.

Fratilor terminati odata. Lasati fetelein pace, ele nu va zic nimic sa nu le luati pe ele in vizor. Faceti-va topic la Discutii generale, scrieti-va acolo tot ce vreti.

Vine cineva din alt oras sa caute informatii folositoare despre fete, dar da doar de comentarii fara rost. 

Recunosc ca si eu ma mai bag in seama pe unele topice, dar macar nu o fac zilnic, zi sau noapte, doar ca mai am de adaugat un emoji, sau Da, Nu si alte comentarii ieftine de genul.

Eu oricum ii am in lista de ignore, pacat ca inca mai apar numele lor cand posteaza, dar macar numai vad ce scriu.

Dupa postarea asta, saracii se vor chinui sa scrie amenintari, injuraturi sau mai stiu eu ce le scoate capul. Puteti scrie, ignorul este bun, daca ar exista si ignore complet sa nu le mai vad numele lor deloc ar fi mana cereasca,

Stiu ca nu o sa am sorti de izbanda si o sa mai scrie, dar poate din afara celor 4, vor fi si altii care sunt de acord cu mine. Sper doar sa nu fiu singurul.

Scrieti fratilor ce vreti, cat vreti, ma doare fix in p... de parerile voastre ieftine. Continuati sa stricati topicele fetelor. Spor la chinuit de scris inutil, cel putin nu va vad postarile.

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator futac_cta
Reputație: 0

salutare! care este treaba cu reputatia asta? imi poate spune si mie cineva despre ea? la un anumit numar pozitiv de reputatie, castig un os sau ceva? :D sau est doar asa informala, gen cu cat ai mai mult pe plus cu atat ai mai multa credibilitate? intreb pentru un prieten! :D

Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia

omul a scris doar ce a observat, dar totus angelmro te sfatuiesc sa il scoti pe 2peu de pe lista de ignor ca in ultimul timp a umplut topicele cu poze din anunturii atunci cand eu eram plecat si departe de distractia noastra de aici. nu stiu ce castiga un utilizator daca are multe postarii cred ca nu ai mare avantaj fata de unul cu doar 10 postari dar alea la punct doar recenzi reale si bune. gigel de exemplu are si recenzi adica mie mi sa pare ca am mai citit cateva scrise de el. aveam noi destui inainte care bombardau forumul de balarii momentan este o atmosfera destul de placuta la 30 de balarii mai gasesti si o avertizare sau o recenzie doua care te feresc de o teapa sau chiar te inspira pentru a face o vizta reusita. 

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Cum de nu i-a urat nimeni bun venit inapot gigel265 aka "pkgdpt". Mia fost dor de postarile tale fara nici o legatura cu topicele fetelor si de poluarea ta pe fara rost pe respectivele topice.

Eu unul iti urez bine ai revenit si in lista mea speciala :laugh2.

Spor in continuare la poluare vizuala.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila

Maaaaaaah.. Ce e cu seceta asta pe forum?!? Au mai fost perioade de acalmie, dar erau scurte. Ce naiba , chiar nimic???? Sta DG încremenit zile întregi...

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

E liniște de mult, nu de 2 zile! Si struț aici pr forum, nu se reflecta si in numărul vizitelor.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

:) :) :) Da, in pnm! Cum le stii tu pe toate, ca un om mare !

Link spre comentariu
Vizitator futac_cta
Reputație: 0

Maaaaaaah.. Ce e cu seceta asta pe forum?!? Au mai fost perioade de acalmie, dar erau scurte. Ce naiba , chiar nimic???? Sta DG încremenit zile întregi...

Hai sa mai scriu si eu, chiar daca sunt plecat... va salut cu respect, si se apropie luna martisorului, sa aveti parte de o luna minunata!

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...