picon Reputație: 1046 Postat Iulie 28, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 28, 2022 Acum 6 ore, Pagubitul a spus: Doar mintea unui bătrân turnător, stâlp de bodegă senil poate să nu priceapă că TOATĂ LINIA OFICIALĂ ESTE O MINCIUNĂ. ÎNTOTDEAUNA. Pe bune? De unde știi tu? Ai lucrat la Secu? Aberezi, băiete, aberezi în continuare și dovedești încă o dată cât de mult adevăr e în bâiguielile tale! Că ești praf, se vede limpede, în schimb! #maibineinghitea Acum 5 ore, TheNewMan a spus: Tu ai 8000+ minusuri. Nu cumva deții recordul la minusuri? 🤣 Ba da. Și? 2 2
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 28, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 28, 2022 Acum 11 minute, picon a spus: Pe bune? De unde știi tu? Ai lucrat la Secu? Aberezi, băiete, aberezi în continuare și dovedești încă o dată cât de mult adevăr e în bâiguielile tale! Că ești praf, se vede limpede, în schimb! #maibineinghitea Ba da. Și? Minciuna și dezinformarea, manipularea cea mai grosolană și trădarea poporului român din interesele personale ale unor bătrâni satiri ratați decrepiți sunt ceea ce caracterizează activitatea ta pe aici, boșorog mâncat de molii. Ești incapabil să urmărești orice expunere, orice raționament, totul se reduce la "claritarea" lozincilor oficiale. Ești de o obtuzitate și josnicie comparabile doar cu ale trădătorului Ciolanis. 1 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 28, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 28, 2022 În timp ce ne pierdem timpul cu existența unor infecții sociale precum picon: https://alephnews.ro/guvern/xi-il-avertizeaza-pe-biden-ca-nu-trebuie-sa-se-joace-cu-focul-in-privinta-taiwanului/ Amenințări tot mai energice cu războiul nuclear între CHINA și USA. Porcăria asta nu se termină bine. Declanșând război în Ucraina ca să deconecteze Rusia de Europa, SUA s-au lăsat complet descoperite în fața Chinei. 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 28, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 28, 2022 Acum 49 minute, Pagubitul a spus: Minciuna și dezinformarea, manipularea cea mai grosolană și trădarea poporului român din interesele personale ale unor bătrâni satiri ratați decrepiți sunt ceea ce caracterizează activitatea ta pe aici, boșorog mâncat de molii. Ești incapabil să urmărești orice expunere, orice raționament, totul se reduce la "claritarea" lozincilor oficiale. Ești de o obtuzitate și josnicie comparabile doar cu ale trădătorului Ciolanis. Acum 34 minute, Pagubitul a spus: În timp ce ne pierdem timpul cu existența unor infecții sociale precum picon: https://alephnews.ro/guvern/xi-il-avertizeaza-pe-biden-ca-nu-trebuie-sa-se-joace-cu-focul-in-privinta-taiwanului/ Amenințări tot mai energice cu războiul nuclear între CHINA și USA. Porcăria asta nu se termină bine. Declanșând război în Ucraina ca să deconecteze Rusia de Europa, SUA s-au lăsat complet descoperite în fața Chinei. Aberațiile unui idiot util. Eventuala tinerețe și lipsă de cultură nu sunt o scuză. Virulența asta mojică, de neam de târlă, dovedește furia și neputința intelectuală, lipsa argumentelor, in afară de citate de pe net produse de trolli putiniști și halite pe nemestecate. Atât s-a putut! Csf? Ncsf? 2 2
tomson Reputație: 5750 Postat Iulie 28, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 28, 2022 Acum 16 ore, Pagubitul a spus: Taiwan & USA vor distruge industria de acolo ca să nu o captureze China. Taiwan e doar o firimitura, China vrea ocuparea planetei. Ne-am pune tehnologie și în căcat, să îi ghidăm traiectoria prin GPS. De abia aștept să cumpărăm cu bani, eventual cu acoperire în sine, și să primim chitanțe de mână 🧐. 😄Să vedem ce faci cu bitcoin și NTFS șamd când nu mai există Internet. Și să sunăm pe fix la femei, de la telefon cu fise. Între timp... : https://alephnews.ro/guvern/pretul-gazului-natural-a-atins-un-nou-record-romania-are-al-3-lea-cel-mai-mare-pret-din-europa/ de unde ai scos ca vrea ocuparea planetei ? nu cref , vor si ei un imperiul ca i-au inspiray ceilalti pana una alta au teritorii de recuperat , taiwan si manciuria de n-e care i la rusi ceea ce complica treaba cu marele aliat 1 1
tomson Reputație: 5750 Postat Iulie 28, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 28, 2022 Acum 12 ore, picon a spus: Tomson și păgubosul, acești idioți utili! Numai mintea lor încețoșată poate să creadă că agresorul e victima și invers. #prostiiaumaifacut te-ai sclerozat ca bidonu care da mana cu piticii din cap te -a durut in curu basinos cand spurcata adunatura de aza zisa armata ucr bombardau si trageau cu luneta in casele oamenilor in donbas de 8 ani facand 14 000 de victime si un cimitir intreg de copii ia si vezi documentar francez cu adevarul cine e agresor si cine a inceput razboiu in 2014 ti-l arata pe prosenko presedintele ukr facand spume ca tine puii de orci din donbas in beciuri de la bombe ca nu da pensii si servici in donbas CA VA CASTIGA ACEST RAZBOI ala nu i nazism nu deci de atunci e razboiu nu mai fi idiot inutil ucr si rusii impreuna de sute de ani din liov in alska au futut si talharit pe toata lumea impreuna , pana in 92 in moldova inclusiv apoi au inceput sa se bata pe furaciuni nu mai fi bou batran Bucovina e noastra si se va intoarce inaapoi oricate spume ar face spurcatii cazaci , oricat de prosti ar fi idiotii inutili ca tine, oricat de vanduti si carpe retardate ar ficei ce is la noi la butoane marionetele dulapu catu ciucP Pentru ca ce aii strigatoare la cer ticalosie din isotrie furtul bucovinei facut de ucr si rusia = sovietici Ucr invata la scoala ca stefan cel mare a furat de la ei cernauti care de 1ooo ani e intemeiat de un de al lor iaroslavu pulii mele asa ca taci naibii 2
tomson Reputație: 5750 Postat Iulie 28, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 28, 2022 documentar Donbas pentru a se vedea adevarul , facut de francezi 2
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iulie 29, 2022 Acum 8 ore, MacArthur a spus: Ai vrea un asemenea cadou, tovarase @Beton_Armat? https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25702069-dmitri-medvedev-publica-harta-unei-ucraine-impartite-intre-mai-multe-tari-printre-care-romania.htm Beton_Armat: baa, bosulica, cred ca ne-am vinde sufletul Diavolului (aka Rusiei) pt urmatoarele secole daca am accepta asa ceva. 😂 E doar propagandă rusească, flutură harta asta pt a-i amăgi pă români și polonezi. În afară de Bucovina... și Bugeacul e la Ucraina, văd că pe hartă îl iau rușii 😉. Ajutorul pt ucraineni trece efectiv prin România și Polonia. Prin propagandă din asta grosolană vor să cîștige opinia publică din cele 2 țări, ca pe fondul greutăților economice, oamenii să pună presiune pe guverne să nu-i mai ajute pe ucraineni. Doar niște oameni naivi își închipuie că dacă ucrainenii vor fi învinși, rușii vor împărți Ucraina. Vedem ce fac rușii în Transnistria, ne aducem aminte care mai știm, cum îl țineau pe Ilie Ilașcu în cușcă. N-ar fi exclus să vedem "documentare" făcute de "francezi" despre cum au fost chinuiți sărmanii etnici ruși în Transnistria și Republica Moldova. Eu știu cine sunt rușii, de mic copil nu am înțeles cum poporul "frate" sovietic ne-a "luat" pur și simplu Bucovina, ținutul Herța, Basarabia și Bugeacul. Am văzut apoi cum au șicanat republica Moldova, cum au făcut tratat că-și retrag armata a paișpea și bineînțeles că nu au retras-o nici acum, ce crezi despre asta @tomson ? Cum au făcut războiul din 1992, aceeași schemă cu separatiștii... și moldovenii or fi naziști ?! Am văzut apoi cum schema a funcționat în Georgia și Cecenia...cum și au impus președinții în Moldova, Lucinschi, Voronin și Dodon. Ba chiar și în Ucraina l-au pus pe Ianukovici. Și ce i-au făcut lu' Iușcenko... și dacă toate astea nu ar fi fost destul...a mai venit o confirmare prin cărțile lui Vladimir Rezun aka Victor Suvorov. Sunt surprins doar că @Pagubitul, după ce a citit și el cărțile ăstuia, nu "vede" manevrele caracteristice, specifice expansionismului rusesc. Părerea mea este ca ucrainenii să fie ajutați și nu lăsați singuri. Cu toate resentimentele față de ei, pt că s-au purtat urât cu românii din Ucraina, nu vreau să văd tăvălugul rusesc la granițele noastre. Chiar dacă suntem în NATO. 3
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 29, 2022 1 oră în urmă, Beton_Armat a spus: E doar propagandă rusească, flutură harta asta pt a-i amăgi pă români și polonezi. În afară de Bucovina... și Bugeacul e la Ucraina, văd că pe hartă îl iau rușii 😉. Ajutorul pt ucraineni trece efectiv prin România și Polonia. Prin propagandă din asta grosolană vor să cîștige opinia publică din cele 2 țări, ca pe fondul greutăților economice, oamenii să pună presiune pe guverne să nu-i mai ajute pe ucraineni. Doar niște oameni naivi își închipuie că dacă ucrainenii vor fi învinși, rușii vor împărți Ucraina. Vedem ce fac rușii în Transnistria, ne aducem aminte care mai știm, cum îl țineau pe Ilie Ilașcu în cușcă. N-ar fi exclus să vedem "documentare" făcute de "francezi" despre cum au fost chinuiți sărmanii etnici ruși în Transnistria și Republica Moldova. Eu știu cine sunt rușii, de mic copil nu am înțeles cum poporul "frate" sovietic ne-a "luat" pur și simplu Bucovina, ținutul Herța, Basarabia și Bugeacul. Am văzut apoi cum au șicanat republica Moldova, cum au făcut tratat că-și retrag armata a paișpea și bineînțeles că nu au retras-o nici acum, ce crezi despre asta @tomson ? Cum au făcut războiul din 1992, aceeași schemă cu separatiștii... și moldovenii or fi naziști ?! Am văzut apoi cum schema a funcționat în Georgia și Cecenia...cum și au impus președinții în Moldova, Lucinschi, Voronin și Dodon. Ba chiar și în Ucraina l-au pus pe Ianukovici. Și ce i-au făcut lu' Iușcenko... și dacă toate astea nu ar fi fost destul...a mai venit o confirmare prin cărțile lui Vladimir Rezun aka Victor Suvorov. Sunt surprins doar că @Pagubitul, după ce a citit și el cărțile ăstuia, nu "vede" manevrele caracteristice, specifice expansionismului rusesc. Părerea mea este ca ucrainenii să fie ajutați și nu lăsați singuri. Cu toate resentimentele față de ei, pt că s-au purtat urât cu românii din Ucraina, nu vreau să văd tăvălugul rusesc la granițele noastre. Chiar dacă suntem în NATO. Eu văd și manevrele gunoaielor din USA. Și mai ales pericolul mult mai mare: comunismul din China. Harta aia e o declarație de război pe viitor la adresa României : avem graniță comună și pe la Galați, ajung în Piața Victoriei cu tancurile în 5 ore maxim în configurația aia. Ucrainienii trebuie ajutați și pot fi ajutați doar prin încetarea ostilităților, eliminarea clicii lui Zelensky, capturarea și execuția sadicilor și disimulantilor de bandiți din bandele tip Azov. NATO este o glumă proastă, NATO e să pompeze bani în complexul militaro-industrial american. NATO poate să ne facă mai mult rău, ducând război pe și de pe teritoriul nostru. Uite bătaie de joc marca USA: https://alephnews.ro/guvern/tarile-osce-analizeaza-situatia-drepturilor-omului-in-rusia/ Drepturile omului în China, Arabia Saudită și USA cine le analizează?! 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 29, 2022 Acum 8 ore, picon a spus: Aberațiile unui idiot util. Eventuala tinerețe și lipsă de cultură nu sunt o scuză. Virulența asta mojică, de neam de târlă, dovedește furia și neputința intelectuală, lipsa argumentelor, in afară de citate de pe net produse de trolli putiniști și halite pe nemestecate. Atât s-a putut! Csf? Ncsf? Statului terorist îi este util un senil care nu știe decât să dea replici seci, fără idei, fără nici o altă logică decât identificarea lui proprie cu propaganda de partid și de stat. Dovadă că îi dă pensie și post de postac și colaborator al noii securități din cadrul securității, chiar dacă decrepitul crede că e altceva. 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 29, 2022 Acum 10 ore, tomson a spus: te-ai sclerozat ca bidonu care da mana cu piticii din cap te -a durut in curu basinos cand spurcata adunatura de aza zisa armata ucr bombardau si trageau cu luneta in casele oamenilor in donbas de 8 ani facand 14 000 de victime si un cimitir intreg de copii ia si vezi documentar francez cu adevarul cine e agresor si cine a inceput razboiu in 2014 ti-l arata pe prosenko presedintele ukr facand spume ca tine puii de orci din donbas in beciuri de la bombe ca nu da pensii si servici in donbas CA VA CASTIGA ACEST RAZBOI ala nu i nazism nu deci de atunci e razboiu nu mai fi idiot inutil ucr si rusii impreuna de sute de ani din liov in alska au futut si talharit pe toata lumea impreuna , pana in 92 in moldova inclusiv apoi au inceput sa se bata pe furaciuni nu mai fi bou batran Bucovina e noastra si se va intoarce inaapoi oricate spume ar face spurcatii cazaci , oricat de prosti ar fi idiotii inutili ca tine, oricat de vanduti si carpe retardate ar ficei ce is la noi la butoane marionetele dulapu catu ciucP Pentru ca ce aii strigatoare la cer ticalosie din isotrie furtul bucovinei facut de ucr si rusia = sovietici Ucr invata la scoala ca stefan cel mare a furat de la ei cernauti care de 1ooo ani e intemeiat de un de al lor iaroslavu pulii mele asa ca taci naibii Invață bă, să scrii corect și inteligibil în limba română, patriotul lu' pește! Acum 2 ore, Pagubitul a spus: Statului terorist îi este util un senil care nu știe decât să dea replici seci, fără idei, fără nici o altă logică decât identificarea lui proprie cu propaganda de partid și de stat. Dovadă că îi dă pensie și post de postac și colaborator al noii securități din cadrul securității, chiar dacă decrepitul crede că e altceva. Cum spuneam: pauperitatea neuronală cumulată cu frustrările cauzate de ratarea pe toate planurile, duc la asemenea postări. Când apar evenimente deosebite, tragice, după o perioadă de empatie față de victime și cei în suferință, ori de responsabilitate cauzată de teamă (vezi pandemia), după ceva timp apar nemulțumirile. Pentru că se pierde un pic din confortul mai mare sau mai mic, pentru că apar scumpiri și egoismul uman e mare. Primii care scot capul pentru a provoca dezordine sunt agenții de influență din servicii secrete ale unor puteri adverse. Ăștia împrăștie fel de fel de aberații, teorii conspiraționiste, profită de greșelile și/sau matrapazlâcurile unor politicieni (nu există și nici nu va exista niciunde conducere politică perfectă, eficientă și morală) , chestii pe care le halesc idioții utili (așa sunt denumiți nărozii ăstia), care le propagă cu râvnă peste tot, inclusiv pe un site de curve. Poate-poate mai agață alți idioți. Mai sunt apoi teribiliștii, care vor să aibă și ei sfertul lor de glorie, unii care nu au niciun control profesional sau cultural asupra subiectului, alții având, știind adevărul, dar susținând contrariul pentru că "dă bine" să fii rebel, contra curentului, cu aere de oameni deștepți și informați, curajoși și morali. Unii sunt neica-nimeni, alții cu notorietate, notorietate de multe ori prăfuită, sau pe care o doresc mai mare. Și iată cum criminalul devine victimă și victima criminal! Dar asta e democrația! Și idioții au dreptul la opinie și idioții au dreptul la vot. P.S. Mai am destul de mult până la pensie, nu vă faceți griji. Voi v-ați găsit serviciu? P.P.S. Dacă îi contrazici pe ipochimenii ăștia, ești ori comunist, ori securist, ori slugă, ori cumpărat, ori prost. Ar trebui să se uite în oglindă! 3 2
uritescu Reputație: 1896 Postat Iulie 29, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iulie 29, 2022 4 hours ago, Pagubitul said: Drepturile omului în China, Arabia Saudită și USA cine le analizează?! Pentru apărarea drepturilor omului în China și Arabia Saudită, a fost înființat un tribunal special în Iran 🤔 2
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 29, 2022 1 oră în urmă, picon a spus: Invață bă, să scrii corect și inteligibil în limba română, patriotul lu' pește! Cum spuneam: pauperitatea neuronală cumulată cu frustrările cauzate de ratarea pe toate planurile, duc la asemenea postări. Când apar evenimente deosebite, tragice, după o perioadă de empatie față de victime și cei în suferință, ori de responsabilitate cauzată de teamă (vezi pandemia), după ceva timp apar nemulțumirile. Pentru că se pierde un pic din confortul mai mare sau mai mic, pentru că apar scumpiri și egoismul uman e mare. Primii care scot capul pentru a provoca dezordine sunt agenții de influență din servicii secrete ale unor puteri adverse. Ăștia împrăștie fel de fel de aberații, teorii conspiraționiste, profită de greșelile și/sau matrapazlâcurile unor politicieni (nu există și nici nu va exista niciunde conducere politică perfectă, eficientă și morală) , chestii pe care le halesc idioții utili (așa sunt denumiți nărozii ăstia), care le propagă cu râvnă peste tot, inclusiv pe un site de curve. Poate-poate mai agață alți idioți. Mai sunt apoi teribiliștii, care vor să aibă și ei sfertul lor de glorie, unii care nu au niciun control profesional sau cultural asupra subiectului, alții având, știind adevărul, dar susținând contrariul pentru că "dă bine" să fii rebel, contra curentului, cu aere de oameni deștepți și informați, curajoși și morali. Unii sunt neica-nimeni, alții cu notorietate, notorietate de multe ori prăfuită, sau pe care o doresc mai mare. Și iată cum criminalul devine victimă și victima criminal! Dar asta e democrația! Și idioții au dreptul la opinie și idioții au dreptul la vot. P.S. Mai am destul de mult până la pensie, nu vă faceți griji. Voi v-ați găsit serviciu? P.P.S. Dacă îi contrazici pe ipochimenii ăștia, ești ori comunist, ori securist, ori slugă, ori cumpărat, ori prost. Ar trebui să se uite în oglindă! Tu ești slugă securistă proastă. Conformismul subuman se pare că dă și mai bine, altfel nu ați fi atâția. Orice mesaj oficial devine identitatea ta, dovadă că ești un nimic. 1 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 29, 2022 Acum 1 minut, Pagubitul a spus: Tu ești slugă securistă proastă. Conformismul subuman se pare că dă și mai bine, altfel nu ați fi atâția. Orice mesaj oficial devine identitatea ta, dovadă că ești un nimic. Q.E.D. Asta ai înțeles, retardel? Am spus eu asta? Recitește, dacă nu ești analfabet funcțional și vezi ce am spus de greșelile și matrapazlâcurile oficialilor! Ceea-ce fac eu și cei cu mintea la purtător este că filtrez informațiile și mesajele , ceea-ce tu nu o faci pentru simplu motiv că nu poți. Nu ai cum, mintea ta e incapabilă, cultura ta generală e precară ... 2 2
claudiupalan Reputație: 201 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Darasti Oras:Darasti Postat Iulie 29, 2022 Multe minți odihinte 🙂 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 29, 2022 Acum 30 minute, picon a spus: Q.E.D. Asta ai înțeles, retardel? Am spus eu asta? Recitește, dacă nu ești analfabet funcțional și vezi ce am spus de greșelile și matrapazlâcurile oficialilor! Ceea-ce fac eu și cei cu mintea la purtător este că filtrez informațiile și mesajele , ceea-ce tu nu o faci pentru simplu motiv că nu poți. Nu ai cum, mintea ta e incapabilă, cultura ta generală e precară ... Nu filtrezi nimic, mimezi doar. Cultura ta generală, științifică și istorică este nulă. Pentru cine nu e prost penibil, mai avem ceva de analizat: 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 29, 2022 Băiete, n-ai tu școală câtă vacanță am avut eu. Stai pe corcodușele tale, prostea! 2 2
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 29, 2022 1 oră în urmă, picon a spus: Băiete, n-ai tu școală câtă vacanță am avut eu. Stai pe corcodușele tale, prostea! Se vede că ești școlarizat. Dacă aveai minte, ți-ar fi fost rușine să amintești asta, te scuzai că nu a fost alegerea ta. Cultura ta științifică nu este nici măcar nulă, ci negativă. Ești o infecție din toate punctele de vedere. Ca toți acești propagandisti pro-război, dezinformatori, vaxcinați și instigatori la supunerea față de STAT. Mai luați niște informații interesante și pe care le puteți verifica ulterior, dacă nu sunteți ca picon: 1
tomson Reputație: 5750 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 29, 2022 excelente rapunsurile lu pagubitu catre pico-iq , scurte si adevarate Pi , la ani de facultate nu ai jumate din cat am eu am facut ce ai facut tu plus inca 10 din aia de calibru 1
Brancaleone Reputație: 46 Postat Iulie 29, 2022 Oras:SOCOLA Oras:SOCOLA Postat Iulie 29, 2022 5 minutes ago, tomson said: excelente rapunsurile lu pagubitu catre pico-iq , scurte si adevarate Pi , la ani de facultate nu ai jumate din cat am eu am facut ce ai facut tu plus inca 10 din aia de calibru ai fost sefu la repetenti sau ai bagat coti la parnaie? 1 1
tomson Reputație: 5750 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 29, 2022 Chiar acum, Brancaleone a spus: ai fost sefu la repetenti sau ai bagat coti la parnaie? n-am repetat niciodata , la prima am gatat cu bursa de merit sunt anumite meserii in care trb ani multi , se stie 1
Brancaleone Reputație: 46 Postat Iulie 29, 2022 Oras:SOCOLA Oras:SOCOLA Postat Iulie 29, 2022 Just now, tomson said: n-am repetat niciodata , la prima am gatat cu bursa de merit sunt anumite meserii in care trb ani multi , se stie am facut 6 ani de facultate la stat pentru o diploma si secundariat inca 3 inainte de 89, banuiesti ce meserie am 2
tomson Reputație: 5750 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 29, 2022 Acum 14 minute, Brancaleone a spus: am facut 6 ani de facultate la stat pentru o diploma si secundariat inca 3 inainte de 89, banuiesti ce meserie am idem , numa ca nu i mai zice secundariat ,plus ce are picon ,plus 1 an cad-cam pe afara, ca ala trb la toate in ziua de azi, total 16 da sa nu dam prea multe detalii aici ca nu i ok la cate mii de lucrari si examene de tot felul am dat eu m-am plictisit sa pun toate semnele la cel mai bun liceu teoretic pe vremea cand era carte nu gluma de azi am intrat cu 9.60 la romana si 10 la mate de aia am ajuns pe site ul asta ca am facut prea multa carte si nu am avut timp de o viata personala k lumea bineinteles ca in afara de prima la restu am si muncit in paralel ca numa una iei gratis sau cu brusa de la stat , restu le platesti 1
Brancaleone Reputație: 46 Postat Iulie 29, 2022 Oras:SOCOLA Oras:SOCOLA Postat Iulie 29, 2022 8 minutes ago, tomson said: idem , numa ca nu i mai zice secundariat ,plus ce are picon ,plus 1 an cad-cam pe afara, ca ala trb la toate in ziua de azi, total 16 da sa nu dam prea multe detalii aici ca nu i ok la cate mii de lucrari si examene de tot felul am dat eu m-am plictisit sa pun toate semnele la cel mai bun liceu teoretic pe vremea cand era carte nu gluma de azi am intrat cu 9.60 la romana si 10 la mate de aia am ajuns pe site ul asta ca am facut prea multa carte si nu am avut timp de o viata personala k lumea bineinteles ca in afara de prima la restu am si muncit in paralel ca numa una iei gratis sau cu brusa de la stat , restu le platesti Slujitor al lui Asklepios, primum non nocere, aici e purgatoriul lui Dante, rendez-vous-ul lui Herakles cu Hades, onania lui Torquemada, cosmarul lui Hieronymus Bosch. 1
tomson Reputație: 5750 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 29, 2022 Acum 6 minute, Brancaleone a spus: Slujitor al lui Asklepios, primum non nocere, aici e purgatoriul lui Dante, rendez-vous-ul lui Herakles cu Hades, onania lui Torquemada, cosmarul lui Hieronymus Bosch. lasa ca macar noi make love not war 1
Postări Recomandate