Sari la conținut

0730253379 nouă în domeniu, uverturii 80 S6

Postări Recomandate

• Oras:Sexville
  • Oras:Sexville
Postat

Salutare, si ai fost? Sau informatiile sunt doar de la telefon .. eram curios daca se implica sau e doar multa vorba si la locatie nu stie cum sa scape mai rpd de tine . 

multumesc anticipat,

Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 1 oră, ionel_gigel a spus:

Salutare, si ai fost? Sau informatiile sunt doar de la telefon .. eram curios daca se implica sau e doar multa vorba si la locatie nu stie cum sa scape mai rpd de tine . 

multumesc anticipat,

Asteptam recenzia ta frate Gigel!

• Oras:Buc
Postat

Salut, am marcat eu la dansa:

locație uverturii 

aspect -7/10

oral- ON-10/10- i-am dat dauna totala , practic am futut-o in gura 

normal - nu am făcut ca nu are preze, deci muie la greu  cu bale, cu toate spumele!

are privire de nimfo când o suge - și chiar dacă spune ca nu ii plac astia cu pulile mari, ii place și mare și groasa , groasa sa fie! 
nu va îngrămăditi sa futeti fără ca beliți belengheru ! 
**si altele care se băteau cu pula in cap ca nu ae fut fără sau o sug fără s-au futut fără prezervativ și acum au vacanța pt tratament! 

• Like 2
  • Haha 2
Postat
Acum 5 minute, dotatudotatu a spus:

locație uverturii 

aspect -7/10

normal - nu am făcut ca nu are preze, deci muie la greu  cu bale, cu toate spumele!

are privire de nimfo când o suge - și chiar dacă spune ca nu ii plac astia cu pulile mari, ii place și mare și groasa , groasa sa fie! 
**si altele care se băteau cu pula in cap ca nu ae fut fără sau o sug fără s-au futut fără prezervativ și acum au vacanța pt tratament! 

👏👏👏👏👏

Postat
Acum 9 minute, laury a spus:

👏👏👏👏👏

Acu, chiar Acu i-am mai rupt o data fălcile! Suge frate!!! Pacat ca nu face finalizare faciala ca o umpleam de laptic🤣🤣🤣

• Haha 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
Chiar acum, dotatudotatu a spus:

Acu, chiar Acu i-am mai rupt o data fălcile! Suge frate!!! Pacat ca nu face finalizare faciala ca o umpleam de laptic🤣🤣🤣

Ce preturi are? Inafara de 300 ora

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:București
Postat
58 minutes ago, dotatudotatu said:

locație uverturii 

aspect -7/10

Respect pentru munca depusă!

• Minus 1
Postat
2 minutes ago, Filip97ro said:

Respect pentru munca depusă!

Vezi că face și neprotejat, exact ce căutai😊

Postat
1 hour ago, uritescu said:

Vezi că face și neprotejat, exact ce căutai😊

Doar cu mă-ta 💥

• Minus 1
Postat

I am scris eu pe wapp:

Bună. Oral normal protejat.  100 finalizarea 200 ora. Neprotejat  50 în plus . Nu fac anal. Nu finalizare faciala sau orala

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: +40730253379
  • Oras:București sector 6
Postat
Acum 2 ore, dotatudotatu a spus:

locație uverturii 

aspect -7/10

Bună. Sunt Roxana cea despre care se vorbește pe aici. Da îmi place sa o sug ceea ce nu vad un dezavantaj în cazul vostru al bărbaților de pe aici si cei care ați fost la mine. O fac și neprotejat cu clienți care îmi sunt fideli și vin la mine și a doua și a treia oara și care au o igiena 100% curata. 

PS. Am prezervative 😉

• Minus 2
Postat
33 minutes ago, Filip97ro said:

Doar cu mă-ta 💥

Vrei să faci treaba aia, pe care ai făcut-o cu Alexandra?

Postat
Acum 1 oră, Qdnnnrrss a spus:

Bună. Sunt Roxana cea despre care se vorbește pe aici. Da îmi place sa o sug ceea ce nu vad un dezavantaj în cazul vostru al bărbaților de pe aici si cei care ați fost la mine. O fac și neprotejat cu clienți care îmi sunt fideli și vin la mine și a doua și a treia oara și care au o igiena 100% curata. 

PS. Am prezervative 😉

Ne bucuram ca o sugi bine si iti place oralul! Putine fete stiu sa o suga cu daruire, deci e clar un avantaj. 😊

Bine ai venit pe forum si la cat mai multe vizite! Poate postezi niste poze cu tine.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Este păcat sa nu ai CIM în meniu mai ales ca afirmi faptul ca îți place să o sugi! E un fel de Coitus interruptus adică o scoți ca să ejaculezi. Este păcat de munca ta, e incununarea straduintei și a muncii tale. Poate pe viitor introduci și acest serviciu. Succes în continuare! 

• Haha 1
  • Oras:Iași
  • Oras:Iași
Postat
Acum 19 ore, Qdnnnrrss a spus:

PS. Am prezervative 😉

Bună Roxana, niste poze mai relevante xu tine se poate ?

Postat
Acum 4 ore, soundlounger a spus:

Bună Roxana, niste poze mai relevante xu tine se poate ?

Pe wap

• Minus 1
Postat

asta e total ilogic.
ți le cere cineva, le primește pe whatsapp și le publică aici...

• Like 1
Postat
Acum 19 ore, _piticu_ a spus:

asta e total ilogic.

Corect! 

• Like 1
Postat
Acum 22 ore, _piticu_ a spus:

asta e total ilogic.

Urmează sa îmi fac cont aici și o sa public.  Pup😘

• Minus 1
  • Oras:Hell
  • Oras:Hell
Postat

Am incercat astazi sa o sun pe acest numar...nu merge....whatsapp la fel nu merge...

Mda..probabil era la biserica de dimineata si dupa aia si-a luat liber....se mai intampla😅

• Oras:RO
Postat
La 29.07.2022 la 18:46, Qdnnnrrss a spus:

PS. Am prezervative 😉

Fata mea, mâncați-aș talentul tău! Cum să te fuți fără prezervativ? Îi ceri la client analizele făcute în ziua în care te fuți neprotejat în pizdă cu el? Ce ai tu în creier?

• Like 1
Postat
La 29.07.2022 la 18:46, Qdnnnrrss a spus:

PS. Am prezervative 😉

Și vezi că minți, te fuți neprotejat cu oricine îți dă extra. Mie mi-ai spus asta direct la telefon. Nici nu mai văzut. Client nici atât! Oricum îți riști viața! Inconștient-o!

• Like 2

Postat
Acum 19 minute, MeganWolfM a spus:

Și vezi că minți, te fuți neprotejat cu oricine îți dă extra. Mie mi-ai spus asta direct la telefon. Nici nu mai văzut. Client nici atât! Oricum îți riști viața! Inconștient-o!

La 30.07.2022 la 18:38, Qdnnnrrss a spus:

Pe wap

Doar pe wapp m-ai văzut, și FRUMOS mi-ai spus tu de oferta sex în pizdă fără prezervativ! Eu acum apreciez un singur lucru: nu vrei să consumi cauciucul(face rău la mediu). Dar, nu mai minți lumea! Te fuți fără, cu oricine! Ești de evitat? Probabil nu. Poate faci muie bine cum ești lăudată! Dar sex fără prezervativ? Poate găsești inconștienți ca tine.... Sunt și ăști mulți! Concluzia: viața ta! Ciao!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...