Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Acum 17 ore, Megadeth74 a spus:

Hopaaaa interesat, gașca veselă acuma unu cite unu a-ți ajuns în Timișoara 🤣🤣🤣🤣 și toți a-ți văzut același lucru.

Tu nu vezi cit de penali și ridicoli a-ți ajuns.

Esti mai prost decat ea. Va impartiti lățeii pe aici. Chiar nu ne intereseaza nimic despre voi.....Hai, cărelu' !

• Mersi 1
  • Haha 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
La 14.08.2022 la 11:22, Megadeth74 a spus:

Da ajungeți repede pt că de bine ce e în Constanța plecați unde vedeți cu ochii.

Ți-am mai spus eu bănățean plecat din Banat în alte locuri din țară nu ai să vezi,în schimb voi cei din alte părți veniți încoace  pt că voi când ajungeți aici parcă ajungeți în Las Vegas și mai bine bilbiit ca mine decît tras pe nas ca tine.

E vorba de Constanta...aloooo Constanta...nu este Vaslui...confunzi orasele...ce dracu ai..?

• Haha 3
Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Acum 5 ore, Megadeth74 a spus:

Am ieșit în orașe ca lumea nu în orașe de cacat cum e Constanța. 

:no2, tot iti miroase mâna a bară de autobuz/tramvai/microbuz ++  ai atitudine de cârpă'n cur si vorbă muuuultă săracie vesnică.

PS   postarile tale nu ajuta forumul/utilizatorii.

• Like 8
  • Haha 3
Link spre comentariu
  • Oras:Monte Carlo
  • Oras:Monte Carlo
Acum 46 minute, g2br13l a spus:

O vrei la Top. Numără 10 recenzii în ultimele 6 luni. Dacă nu are. Fă-i. 😂

Domnu’ gabriel, se pare că toată lumea trebuie să aibă gusturile dvs. Îmi cer scuze dacă vă tulbur apele teritoriale, vă las să plutiți liniștit. Dacă nici noi veteranii nu mai avem loc pe aici… Sunt profund dezamăgit și nu aștept răspuns,  că se pare că discuțiile trebuie să fie în favoarea dvs. E o retorică ce am scris. O viață minunată să aveți.

Link spre comentariu
21 minutes ago, leonidas69 said:

Domnu’ gabriel, se pare că toată lumea trebuie să aibă gusturile dvs. Îmi cer scuze dacă vă tulbur apele teritoriale, vă las să plutiți liniștit. Dacă nici noi veteranii nu mai avem loc pe aici… Sunt profund dezamăgit și nu aștept răspuns,  că se pare că discuțiile trebuie să fie în favoarea dvs. E o retorică ce am scris. O viață minunată să aveți.

Ce legătură are cu gusturile mele? Și cine te-a gonit? Nu de alta dar nu am scris nimic despre asa ceva. Am spus doar ca astea sint pretențiile lui Pisicuts, pe care le poți găsi în secțiunea discuții generale în topicul propuneri pentru top. Deci dacă vrei sa fie favorita ta la top numără recenziile. E forte simplu. 

Link spre comentariu
37 minutes ago, noanonymus said:

Nu trebuie să numere nimeni, Betty este top, și nu în sensul topului vostru curățat de pisic, este top din mai multe privințe și conform percepției mele și mai multora,  nu trebuie să fie în topul fizic, este în topul “psihic” dacă te duce capul să înțelegi ce vreau să spun, nu ai decât să bagi pe cine vrei tu și ceilalți peștișori în top, oricum eu nu mă ghidez după top ci după fetele la care merg și cu care mă simt bine. Eu am încheiat discuția aici și nu mai răspund, că îmi e de ajuns că sunt peștele Andreei, nu mai vreau să fiu și al lui Betty, că nu fac față😂😂😂😂😂

Pai tu nu vorbești pe site-ul asta? Dacă vorbești pe site-ul asta atunci vorbești de topul de pe site-ul asta. Sau ar fi trebuit sa spui ca e în topul tău personal, care difera de al meu personal, dar eu nu o sa ma apuc acum sa spun de una sau alta ca e de top făcând aluzie la topul meu personal. 

Oricum frustrarea te caracterizează atâta timp cât te apuci sa spui ca pun eu pe cine vreau eu cu peștișorii mei. Și ca să înțelegi mai bine ( vezi ca nu ți-am dat-o pe aia cu te duce capul), eu sint iubitor de câini și am în dotare. Peștișori pentru mine sint de ajuns aia de la acvariu sau aia din mare. Doar ca atâta timp cât nu pre ai ce zice o lansezi pe aia clasica cu peștișorii. Slăbuț! 

• Like 1
Link spre comentariu

Gustul inconfundabil de cub Knorr. 😂

De ce ar vrea cineva sa-i ajunga favorita in top? Tot retorica este. 🤣

Daca as avea o favorita n-as spune nimanui. Nu de alta, dar n-as vrea sa-mi caut alta dupa. 🤣🤣 ca voi....ca termitele. 🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:AC Milan

Tot retorică este și cum se formează bancul, de pești😂😂😂😂 voi ați început cu peștele, când i-am făcut recenzie lui @andreeakvl98 de ce vă atacați când vă fac alții pești?😂😂😂😂 ce ție nu-ți place, altuia nu-i face (sau zice) și scuze @g2br13l pentru dusul capului, m-ai enervat și mi-a scăpat🙏🍻

Link spre comentariu
Acum 24 minute, Orb1t a spus:

Gustul inconfundabil de cub Knorr. 😂

De ce ar vrea cineva sa-i ajunga favorita in top? Tot retorica este. 🤣

Daca as avea o favorita n-as spune nimanui. Nu de alta, dar n-as vrea sa-mi caut alta dupa. 🤣🤣 ca voi....ca termitele. 🤣

Ai orbit? Dacă nu, ia de aici un orbit și mai las-o cu favoritele și cu topul, se pare că ai ceva în sânge cu pescăreala asta😂😂😂😂 Nu ai curajul răspunderii să recunoști? Înseamnă că ai gânduri ascunse și umbli cu Maggie, tot cubulețe😂😂😂😂 Referitor la lansarea de peștișori, voi ați început, se pare că sunteți un grup de “slăbuți”😂😂😂😂

Link spre comentariu
10 minutes ago, noanonymus said:

Tot retorică este și cum se formează bancul, de pești😂😂😂😂 voi ați început cu peștele, când i-am făcut recenzie lui @andreeakvl98 de ce vă atacați când vă fac alții pești?😂😂😂😂 ce ție nu-ți place, altuia nu-i face (sau zice) și scuze @g2br13l pentru dusul capului, m-ai enervat și mi-a scăpat🙏🍻

Eu nu am început nimic referitor la pescareala. Nu prea ma interesează subiectul. Atâta timp cât fete independente 100% sint doar vreo 3 sau 4 ar însemna să mă lupt cu morile de vânt. Iar voi asta....care voi? De ce crezi ca exista un voi pe site. Da e clar ca rezonez cu câțiva pe aici, dar nu îmi dau sa mănânc, nici sa beau și nici bani de buzunar, deci care voi? 

Da e corect ca ce ți-e nu-ți place, altuia nu-i face, dar totuși e un site. Ce ar trebui sa faci? Uite mie unul mi-a dat într-o săptămână vreo mie de minusuri. Asa și? Ce ar fi trebuit sa fac? E clar ca omul avea ceva împotriva mea, și? Asta e. Din păcate asta e internetul. 

Cat despre Betty ii spusem și celui cu 300 de războinici. Pai dacă al de sus ( Pisicutul) vrea 10 recenzii... de ce îți răcești gura sa spui ca e de top? Căci ce e de top pentru tine, poate nu e pentru mine, dar trebuie sa ne supunem majorității. Și atunci pune mana, numără și atrage-i atenția. E foarte simplu. 

Link spre comentariu
Acum 1 minut, g2br13l a spus:

Eu nu am început nimic referitor la pescareala. Nu prea ma interesează subiectul. Atâta timp cât fete independente 100% sint doar vreo 3 sau 4 ar însemna să mă lupt cu morile de vânt. Iar voi asta....care voi? De ce crezi ca exista un voi pe site. Da e clar ca rezonez cu câțiva pe aici, dar nu îmi dau sa mănânc, nici sa beau și nici bani de buzunar, deci care voi? 

Da e corect ca ce ți-e nu-ți place, altuia nu-i face, dar totuși e un site. Ce ar trebui sa faci? Uite mie unul mi-a dat într-o săptămână vreo mie de minusuri. Asa și? Ce ar fi trebuit sa fac? E clar ca omul avea ceva împotriva mea, și? Asta e. Din păcate asta e internetul. 

Cat despre Betty ii spusem și celui cu 300 de războinici. Pai dacă al de sus ( Pisicutul) vrea 10 recenzii... de ce îți răcești gura sa spui ca e de top? Căci ce e de top pentru tine, poate nu e pentru mine, dar trebuie sa ne supunem majorității. Și atunci pune mana, numără și atrage-i atenția. E foarte simplu. 

Nu îmi răcesc gura, îmi spun părerea, mulțumesc de sfat, nu o să mă mai enervez, că nu are rost, fiecare cu părerea lui, și cu gusturile lui, dacă cineva zice că sunt peștele fetelor, confirm că sunt pește😂😂😂😂 dacă altcineva zice că Andreea și Betty sunt favoritele mele, confirm că așa este😍😍😍😍 dacă alt cineva zice că gabriel are dreptate, confirm că are dreptate😂😂😂😂 și chiar are, ăsta-i internetul, ăsta-i pisicul, cu el/ei defilăm😂😂😂😂

Link spre comentariu
41 minutes ago, noanonymus said:

Ai orbit? Dacă nu, ia de aici un orbit și mai las-o cu favoritele și cu topul, se pare că ai ceva în sânge cu pescăreala asta😂😂😂😂 Nu ai curajul răspunderii să recunoști? Înseamnă că ai gânduri ascunse și umbli cu Maggie, tot cubulețe😂😂😂😂 Referitor la lansarea de peștișori, voi ați început, se pare că sunteți un grup de “slăbuți”😂😂😂😂

Cu sau fara orbit, cred ca esti un pic paranoic crezand ca am ceva de-a face cu asa ceva. Probabil ti-a scazut glicemia. Nu inteleg de ce te-ai atacat la o gluma.  Si sa vreau sa fiu peste ca nu ma vrea niciuna. 🤣 trebuie ca tu sa fi slab, nu slabut daca te simti atacat de o gluma nevinovata. Cate recenzii ai vazut de la mine pt a putea crede ca promovez pe careva in mod special? Boala grea paranoia asta cand intra in sange.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Orb1t a spus:

Cu sau fara orbit, cred ca esti un pic paranoic crezand ca am ceva de-a face cu asa ceva. Probabil ti-a scazut glicemia. Nu inteleg de ce te-ai atacat la o gluma.  Si sa vreau sa fiu peste ca nu ma vrea niciuna. 🤣 trebuie ca tu sa fi slab, nu slabut daca te simti atacat de o gluma nevinovata. Cate recenzii ai vazut de la mine pt a putea crede ca promovez pe careva in mod special? Boala grea paranoia asta cand intra in sange.

Se pare că și tu te ataci la glume, așa că hai să luăm ceva pentru glicemie amândoi😂😂😂😂 paranoia e altceva😂😂😂😂

Link spre comentariu
2 hours ago, noanonymus said:

Se pare că și tu te ataci la glume, așa că hai să luăm ceva pentru glicemie amândoi😂😂😂😂 paranoia e altceva😂😂😂😂

Diferenta este ca nu te-am acuzat de nimic. Mai ales nefondat. Insa putem face altceva. Nu ma deranjeaza pestii daca nu ma interectez cu ei. Daca esti peste discret si ai o fata buna, spune-mi. O vizitez cu cel mai mare drag. 🤣nu ar fi pt nimeni prima data cand ar sustine pe langa fata si un "iuby". 😂 face parte din decor. Important e sa aiba fete de calitate. 😂

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Orb1t a spus:

Diferenta este ca nu te-am acuzat de nimic. Mai ales nefondat. Insa putem face altceva. Nu ma deranjeaza pestii daca nu ma interectez cu ei. Daca esti peste discret si ai o fata buna, spune-mi. O vizitez cu cel mai mare drag. 🤣nu ar fi pt nimeni prima data cand ar sustine pe langa fata si un "iuby". 😂 face parte din decor. Important e sa aiba fete de calitate. 😂

Vezi că în weekend-uri vine @andreeakvl98 la Constanța😂😂😂😂

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 2 guests

• Creează nouă...