2peu_2peu Reputație: 34662 Postat August 28, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat August 28, 2021 Acum 20 ore, doncta a spus: Fotografiile din anunt sunt vechi, nerelevante. Gasisem pe forum ca cica prin 2017 avea 25 de ani, iar in anuntul actual are 27 de ani. Ce ti-e si cu femeile astea ... un mister, cum fac ele de imbatranesc mai greu decat barbatii? mai este una Alina, mereu 37.. 1 1
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4405 Postat August 30, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat August 30, 2021 La 27.08.2021 la 15:40, doncta a spus: Fotografiile din anunt sunt vechi, nerelevante. Gasisem pe forum ca cica prin 2017 avea 25 de ani, iar in anuntul actual are 27 de ani. Ce ti-e si cu femeile astea ... un mister, cum fac ele de imbatranesc mai greu decat barbatii? asta din cauza ca creierasul lucreaza la limita spre zero doar ce reuseste sa respire sa suga si in cazul ei sa faca ca gorilla cand vb cu un barbat care sa asteapta sa intilneasca o femeie erotica!
banana_lunga Reputație: -229 Postat August 30, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Postat August 30, 2021 6 hours ago, scarlxxrd said: asta din cauza ca creierasul lucreaza la limita spre zero doar ce reuseste sa respire sa suga si in cazul ei sa faca ca gorilla cand vb cu un barbat care sa asteapta sa intilneasca o femeie erotica! Ungabunga... tu dai bani eu bag în punga
sorinu Reputație: 3230 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Septembrie 6, 2021 Mda....bai ce inseamna sa fii barbat si cu coaiele incinse frate...buna e vorba aia o laba la timpu ei face cat 10 femei...de ce mi-a trebuit mie bataie de cap si drumuri si plm cand puteam sa ma calmez cu o laba trista ? tineam banu in buzunar si la sfarsit era totu ghini di tat...eu nu vreau pizda si plm....deci am sunt fara exagerare 10 pizde de pe forum...fratilor ZECE ( 10 ) ze ...ce...nici una nu a raspuns...toate le-am sunat dupa ora 18 si putin deci nu era ora 1 noaptea sau plm ...bagamias pula sa mai aud eu ca sorine ca fute-ma ca nu mai am bani ca plm ..stiti voi care ciocu mic, ba nici una frate nu au raspuns..basca nu mai zic publi24...eu NICIODATA nu iau pizde de acolo dar am facut-o....nici una nu a raspuns nici de pe public...zic bai ultima salvare il sun pe talibanu zic bai prietenii la nevoie se cunosc haide la mine putin ca am o problema sa ma scapi de ea...asta la fel ca nu poate...pula mea zic bai nu cred ... pe public cat si aici pe nimfo dupa zeci de pagini rasfoite dau de printesa asta mica fratilor...era ora 19:15 cand am sunat-o si mi-a raspuns zic bai stai asa ca e de bine...fata mi-a zis bai am un client sta o ora vin-o dupa o ora hmm ok...eu stiind o pe ea cum e cu programarile ca nu e genu hai intr-o ora si dupa le suni tu cand s-a terminat ora aia sau sa te sune ele cu acordul tau..nu...daca ti-a zis intr-o ora tu trebuie sa fii cu 15 minute inainte acolo si de atunci sa o bombardesti cu telefoanele...da cam asa e stilul dar nu aveam ce face... BASCA cand stateam si o asteptam pe zuza asta mica am incercat alte 5 telefoane si tot nimic...zic bai asta e un semn de undeva ca asta nu este ziua perfecta de futut dar nu stau si astept...in fine bagamias pula sa scurtez povestea...abia dupa ...cred 5 telefoane esuate si mesaje hai hai hai ce plm sunt jos hai...am urcat la ea la ora 21 de stat pe jos vreo 35 -40 min ... in fine ce sa mai zic mi-a cerut banii inainte...ah da..de ce am tot insistat sa fut azi e ca aveam chef sa dau la caca si fata presta...350 sau 300 lei cu tot cu cur si 250 normal...zic bai ceva nu imi miroase bine hai sa decartez 250..ma gandeam la o finalizare dar zic bai eu nu stau niciodata o finalizare mereu de 2 ori debalastez ...si am dat 250 inainte si daca totul e ok dau si la partz si la sfarsit extra 50 sau 100 nu mai stiu cat era in plus...a inceput cu un oral din ala moaaa aaahhh ce buuun zici in plm ca descanta un lolypop..dupa 10 secunde pe ceas de supt hai cu prezervativu...aveam deja pula tun dinainte deci oralul nu a ajutat la nimic doar ca stau bine cu psihicul si cu hormonii plm..pun prezervativu ba un lot...ba un normal...ba pe la spate si duma se rupe prezervativu zic bai nu se poate...se daduse cu lubrefiant fata dar in pizda era seaca ca sahara ma jur...s-a rupt prezervativu zic ba ce pula mea ea pai hai sa il schimbam atunci...mama meaaa...mi-am facut o laba trista si mi-am dat drumu pe ea...al 2lea numar sa zic...o pauza de tigara pt ea ...ea cica ah pai vrei si al 2lea numar ? zic mami eu de aia am luat o ora sa ma descarc de 2 ori baiatu e de cursa lunga...offf deja am lovit-o ..ca ba ca s-a racit mancarea ca plm...zic ai de mortii mei...incepe ea sa o suga agale zic mami hai las-o asa ca m-ai dovedit psihic du-te si mananca ca eu ma imbrac si ma duc sa dau o laba si o sa imi fie mai bine...bai baieti..invatati de la mine...daca nu va raspunde maxim...maxim 3 femei intr-o zi ...inseamna ca e cruce rosie ceva nu este in regula lasati-o balta si tineti banii la saltea...pe scurt...daca recomand fata ? da...zilnic...anytime anywhere. Cheers 3 2 4
playmaker Reputație: 1302 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 6, 2021 1 hour ago, sorinu said: Mda....bai ce inseamna sa fii barbat si cu coaiele incinse frate...buna e vorba aia o laba la timpu ei face cat 10 femei...de ce mi-a trebuit mie bataie de cap si drumuri si plm cand puteam sa ma calmez cu o laba trista ? tineam banu in buzunar si la sfarsit era totu ghini di tat...eu nu vreau pizda si plm....deci am sunt fara exagerare 10 pizde de pe forum...fratilor ZECE ( 10 ) ze ...ce...nici una nu a raspuns...toate le-am sunat dupa ora 18 si putin deci nu era ora 1 noaptea sau plm ...bagamias pula sa mai aud eu ca sorine ca fute-ma ca nu mai am bani ca plm ..stiti voi care ciocu mic, ba nici una frate nu au raspuns..basca nu mai zic publi24...eu NICIODATA nu iau pizde de acolo dar am facut-o....nici una nu a raspuns nici de pe public...zic bai ultima salvare il sun pe talibanu zic bai prietenii la nevoie se cunosc haide la mine putin ca am o problema sa ma scapi de ea...asta la fel ca nu poate...pula mea zic bai nu cred ... pe public cat si aici pe nimfo dupa zeci de pagini rasfoite dau de printesa asta mica fratilor...era ora 19:15 cand am sunat-o si mi-a raspuns zic bai stai asa ca e de bine...fata mi-a zis bai am un client sta o ora vin-o dupa o ora hmm ok...eu stiind o pe ea cum e cu programarile ca nu e genu hai intr-o ora si dupa le suni tu cand s-a terminat ora aia sau sa te sune ele cu acordul tau..nu...daca ti-a zis intr-o ora tu trebuie sa fii cu 15 minute inainte acolo si de atunci sa o bombardesti cu telefoanele...da cam asa e stilul dar nu aveam ce face... BASCA cand stateam si o asteptam pe zuza asta mica am incercat alte 5 telefoane si tot nimic...zic bai asta e un semn de undeva ca asta nu este ziua perfecta de futut dar nu stau si astept...in fine bagamias pula sa scurtez povestea...abia dupa ...cred 5 telefoane esuate si mesaje hai hai hai ce plm sunt jos hai...am urcat la ea la ora 21 de stat pe jos vreo 35 -40 min ... in fine ce sa mai zic mi-a cerut banii inainte...ah da..de ce am tot insistat sa fut azi e ca aveam chef sa dau la caca si fata presta...350 sau 300 lei cu tot cu cur si 250 normal...zic bai ceva nu imi miroase bine hai sa decartez 250..ma gandeam la o finalizare dar zic bai eu nu stau niciodata o finalizare mereu de 2 ori debalastez ...si am dat 250 inainte si daca totul e ok dau si la partz si la sfarsit extra 50 sau 100 nu mai stiu cat era in plus...a inceput cu un oral din ala moaaa aaahhh ce buuun zici in plm ca descanta un lolypop..dupa 10 secunde pe ceas de supt hai cu prezervativu...aveam deja pula tun dinainte deci oralul nu a ajutat la nimic doar ca stau bine cu psihicul si cu hormonii plm..pun prezervativu ba un lot...ba un normal...ba pe la spate si duma se rupe prezervativu zic bai nu se poate...se daduse cu lubrefiant fata dar in pizda era seaca ca sahara ma jur...s-a rupt prezervativu zic ba ce pula mea ea pai hai sa il schimbam atunci...mama meaaa...mi-am facut o laba trista si mi-am dat drumu pe ea...al 2lea numar sa zic...o pauza de tigara pt ea ...ea cica ah pai vrei si al 2lea numar ? zic mami eu de aia am luat o ora sa ma descarc de 2 ori baiatu e de cursa lunga...offf deja am lovit-o ..ca ba ca s-a racit mancarea ca plm...zic ai de mortii mei...incepe ea sa o suga agale zic mami hai las-o asa ca m-ai dovedit psihic du-te si mananca ca eu ma imbrac si ma duc sa dau o laba si o sa imi fie mai bine...bai baieti..invatati de la mine...daca nu va raspunde maxim...maxim 3 femei intr-o zi ...inseamna ca e cruce rosie ceva nu este in regula lasati-o balta si tineti banii la saltea...pe scurt...daca recomand fata ? da...zilnic...anytime anywhere. Cheers Am si eu o regula in legatura cu raspunsul fetelor. Eu de obicei pot doar ziua pana in ora 15'00. Mi s-a intamplat de multe ori sa nu reusesc nimic dupa cateva contactari si m-am lasat la mana mea si , cu coaiele pline mi-am asteptat baba sa vina acasa sa ii dau la biJboaca. Noaptea, chiar daca am ocazia, nu mai incerc sa sun pe niciuna. 1
Vizitator Charlie_h Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2021 Postat Septembrie 6, 2021 La 06.06.2021 la 4:49, sorinu a spus: talibane...asta e aia care am facut-o posta amandoi acum..3-4 ani sau mai bine plm..a naibii nebuna mai stii ma avea patul efectiv PLIN cu prezervative ...am stat cu ranile alea pe genunchi vreo 4-5 zile in mm'sii Pai Sorinacho, nu aveai tu o experienta la activ cu ea și jihadistul?! Era la fel de high ai atunci, am fiatvsi eu la ea, ce te așteptai, ca acum după atâția ani, este reabilitata?!🤣🤣🤷♂️
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2021 Postat Septembrie 6, 2021 Acum 4 ore, sorinu a spus: Mda....bai ce inseamna sa fii barbat si cu coaiele incinse frate...buna e vorba aia o laba la timpu ei face cat 10 femei...de ce mi-a trebuit mie bataie de cap si drumuri si plm cand puteam sa ma calmez cu o laba trista ? tineam banu in buzunar si la sfarsit era totu ghini di tat...eu nu vreau pizda si plm....deci am sunt fara exagerare 10 pizde de pe forum...fratilor ZECE ( 10 ) ze ...ce...nici una nu a raspuns...toate le-am sunat dupa ora 18 si putin deci nu era ora 1 noaptea sau plm ...bagamias pula sa mai aud eu ca sorine ca fute-ma ca nu mai am bani ca plm ..stiti voi care ciocu mic, ba nici una frate nu au raspuns..basca nu mai zic publi24...eu NICIODATA nu iau pizde de acolo dar am facut-o....nici una nu a raspuns nici de pe public...zic bai ultima salvare il sun pe talibanu zic bai prietenii la nevoie se cunosc haide la mine putin ca am o problema sa ma scapi de ea...asta la fel ca nu poate...pula mea zic bai nu cred ... pe public cat si aici pe nimfo dupa zeci de pagini rasfoite dau de printesa asta mica fratilor...era ora 19:15 cand am sunat-o si mi-a raspuns zic bai stai asa ca e de bine...fata mi-a zis bai am un client sta o ora vin-o dupa o ora hmm ok...eu stiind o pe ea cum e cu programarile ca nu e genu hai intr-o ora si dupa le suni tu cand s-a terminat ora aia sau sa te sune ele cu acordul tau..nu...daca ti-a zis intr-o ora tu trebuie sa fii cu 15 minute inainte acolo si de atunci sa o bombardesti cu telefoanele...da cam asa e stilul dar nu aveam ce face... BASCA cand stateam si o asteptam pe zuza asta mica am incercat alte 5 telefoane si tot nimic...zic bai asta e un semn de undeva ca asta nu este ziua perfecta de futut dar nu stau si astept...in fine bagamias pula sa scurtez povestea...abia dupa ...cred 5 telefoane esuate si mesaje hai hai hai ce plm sunt jos hai...am urcat la ea la ora 21 de stat pe jos vreo 35 -40 min ... in fine ce sa mai zic mi-a cerut banii inainte...ah da..de ce am tot insistat sa fut azi e ca aveam chef sa dau la caca si fata presta...350 sau 300 lei cu tot cu cur si 250 normal...zic bai ceva nu imi miroase bine hai sa decartez 250..ma gandeam la o finalizare dar zic bai eu nu stau niciodata o finalizare mereu de 2 ori debalastez ...si am dat 250 inainte si daca totul e ok dau si la partz si la sfarsit extra 50 sau 100 nu mai stiu cat era in plus...a inceput cu un oral din ala moaaa aaahhh ce buuun zici in plm ca descanta un lolypop..dupa 10 secunde pe ceas de supt hai cu prezervativu...aveam deja pula tun dinainte deci oralul nu a ajutat la nimic doar ca stau bine cu psihicul si cu hormonii plm..pun prezervativu ba un lot...ba un normal...ba pe la spate si duma se rupe prezervativu zic bai nu se poate...se daduse cu lubrefiant fata dar in pizda era seaca ca sahara ma jur...s-a rupt prezervativu zic ba ce pula mea ea pai hai sa il schimbam atunci...mama meaaa...mi-am facut o laba trista si mi-am dat drumu pe ea...al 2lea numar sa zic...o pauza de tigara pt ea ...ea cica ah pai vrei si al 2lea numar ? zic mami eu de aia am luat o ora sa ma descarc de 2 ori baiatu e de cursa lunga...offf deja am lovit-o ..ca ba ca s-a racit mancarea ca plm...zic ai de mortii mei...incepe ea sa o suga agale zic mami hai las-o asa ca m-ai dovedit psihic du-te si mananca ca eu ma imbrac si ma duc sa dau o laba si o sa imi fie mai bine...bai baieti..invatati de la mine...daca nu va raspunde maxim...maxim 3 femei intr-o zi ...inseamna ca e cruce rosie ceva nu este in regula lasati-o balta si tineti banii la saltea...pe scurt...daca recomand fata ? da...zilnic...anytime anywhere. Cheers Bai eu nu inteleg, ai zis ca l-ai sunat pe talibanu si i-ai zis sa vina la tine, sa te scape de problema? 😂😂😂 deci mor 🤣🤣🤣 acum am inteles de ce a zis talibanu ca nu zice ca-ti da la muita ca iti place 😅 Lasa varu ca merg eu cu tine la Maya cand vin din voiaj! Ce pula mea, de ce sa fiu inhibat ca ai pula mare, ca doar nu ma futi pe mine nu? 😂😂😂 NU? Si te las pe tine la cur si eu ma bag la cap! 😉 ne auzim la anul! Spor!
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4405 Postat Septembrie 6, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Septembrie 6, 2021 Acum 8 minute, nicieu a spus: Bai eu nu inteleg, ai zis ca l-ai sunat pe talibanu si i-ai zis sa vina la tine, sa te scape de problema? 😂😂😂 deci mor 🤣🤣🤣 acum am inteles de ce a zis talibanu ca nu zice ca-ti da la muita ca iti place 😅 Lasa varu ca merg eu cu tine la Maya cand vin din voiaj! Ce pula mea, de ce sa fiu inhibat ca ai pula mare, ca doar nu ma futi pe mine nu? 😂😂😂 NU? Si te las pe tine la cur si eu ma bag la cap! 😉 ne auzim la anul! Spor! dece nu bagi si tu in anus?? asta double penetration mistoaca!
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2021 Postat Septembrie 6, 2021 Acum 1 minut, scarlxxrd a spus: dece nu bagi si tu in anus?? asta double penetration mistoaca! Eu nu! Nu sunt adeptul acestui stil! Asta este!
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2021 Postat Septembrie 6, 2021 Acum 3 ore, playmaker a spus: Am si eu o regula in legatura cu raspunsul fetelor. Eu de obicei pot doar ziua pana in ora 15'00. Mi s-a intamplat de multe ori sa nu reusesc nimic dupa cateva contactari si m-am lasat la mana mea si , cu coaiele pline mi-am asteptat baba sa vina acasa sa ii dau la biJboaca. Noaptea, chiar daca am ocazia, nu mai incerc sa sun pe niciuna. Noaptea nici nu prea mai gasesti multe optiuni de cand cu pandemia!😅
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4405 Postat Septembrie 7, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Septembrie 7, 2021 Acum 4 ore, sorinu a spus: Mda....bai ce inseamna sa fii barbat si cu coaiele incinse frate...buna e vorba aia o laba la timpu ei face cat 10 femei...de ce mi-a trebuit mie bataie de cap si drumuri si plm cand puteam sa ma calmez cu o laba trista ? tineam banu in buzunar si la sfarsit era totu ghini di tat...eu nu vreau pizda si plm....deci am sunt fara exagerare 10 pizde de pe forum...fratilor ZECE ( 10 ) ze ...ce...nici una nu a raspuns...toate le-am sunat dupa ora 18 si putin deci nu era ora 1 noaptea sau plm ...bagamias pula sa mai aud eu ca sorine ca fute-ma ca nu mai am bani ca plm ..stiti voi care ciocu mic, ba nici una frate nu au raspuns..basca nu mai zic publi24...eu NICIODATA nu iau pizde de acolo dar am facut-o....nici una nu a raspuns nici de pe public...zic bai ultima salvare il sun pe talibanu zic bai prietenii la nevoie se cunosc haide la mine putin ca am o problema sa ma scapi de ea...asta la fel ca nu poate...pula mea zic bai nu cred ... pe public cat si aici pe nimfo dupa zeci de pagini rasfoite dau de printesa asta mica fratilor...era ora 19:15 cand am sunat-o si mi-a raspuns zic bai stai asa ca e de bine...fata mi-a zis bai am un client sta o ora vin-o dupa o ora hmm ok...eu stiind o pe ea cum e cu programarile ca nu e genu hai intr-o ora si dupa le suni tu cand s-a terminat ora aia sau sa te sune ele cu acordul tau..nu...daca ti-a zis intr-o ora tu trebuie sa fii cu 15 minute inainte acolo si de atunci sa o bombardesti cu telefoanele...da cam asa e stilul dar nu aveam ce face... BASCA cand stateam si o asteptam pe zuza asta mica am incercat alte 5 telefoane si tot nimic...zic bai asta e un semn de undeva ca asta nu este ziua perfecta de futut dar nu stau si astept...in fine bagamias pula sa scurtez povestea...abia dupa ...cred 5 telefoane esuate si mesaje hai hai hai ce plm sunt jos hai...am urcat la ea la ora 21 de stat pe jos vreo 35 -40 min ... in fine ce sa mai zic mi-a cerut banii inainte...ah da..de ce am tot insistat sa fut azi e ca aveam chef sa dau la caca si fata presta...350 sau 300 lei cu tot cu cur si 250 normal...zic bai ceva nu imi miroase bine hai sa decartez 250..ma gandeam la o finalizare dar zic bai eu nu stau niciodata o finalizare mereu de 2 ori debalastez ...si am dat 250 inainte si daca totul e ok dau si la partz si la sfarsit extra 50 sau 100 nu mai stiu cat era in plus...a inceput cu un oral din ala moaaa aaahhh ce buuun zici in plm ca descanta un lolypop..dupa 10 secunde pe ceas de supt hai cu prezervativu...aveam deja pula tun dinainte deci oralul nu a ajutat la nimic doar ca stau bine cu psihicul si cu hormonii plm..pun prezervativu ba un lot...ba un normal...ba pe la spate si duma se rupe prezervativu zic bai nu se poate...se daduse cu lubrefiant fata dar in pizda era seaca ca sahara ma jur...s-a rupt prezervativu zic ba ce pula mea ea pai hai sa il schimbam atunci...mama meaaa...mi-am facut o laba trista si mi-am dat drumu pe ea...al 2lea numar sa zic...o pauza de tigara pt ea ...ea cica ah pai vrei si al 2lea numar ? zic mami eu de aia am luat o ora sa ma descarc de 2 ori baiatu e de cursa lunga...offf deja am lovit-o ..ca ba ca s-a racit mancarea ca plm...zic ai de mortii mei...incepe ea sa o suga agale zic mami hai las-o asa ca m-ai dovedit psihic du-te si mananca ca eu ma imbrac si ma duc sa dau o laba si o sa imi fie mai bine...bai baieti..invatati de la mine...daca nu va raspunde maxim...maxim 3 femei intr-o zi ...inseamna ca e cruce rosie ceva nu este in regula lasati-o balta si tineti banii la saltea...pe scurt...daca recomand fata ? da...zilnic...anytime anywhere. Cheers daca stiam ca esti pe traseu in aceias noapte ne cautam impreuna ceva de futut, cum ti am scris daca vrei duminica mergem sa o spargem pe sonya la gauri! eu pe fata asta (orangutanul) nu ti-o recomandam nici o data in viata ca nu este de treaba, deloc! 1
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4405 Postat Septembrie 7, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Septembrie 7, 2021 Acum 20 minute, nicieu a spus: Eu nu! Nu sunt adeptul acestui stil! Asta este! vai cum nu?
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2021 Postat Septembrie 7, 2021 Acum 2 minute, scarlxxrd a spus: vai cum nu? Simplu! NU, nu imi place sa o introduc in gaura cealalta! Este problema mea psihica! Eu consider gaura aia pentru altceva, indiferent ca face 10 clisme sau nu! Dar nici nu ii judec pe cei care prefera analul, este alegerea si placerea ficaruia!
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2021 Postat Septembrie 7, 2021 Eu ce nu pot intelege, este ce placere exista cand femeia inghite sperma! Asta nu pot sa deslusesc oricat ma-s chinui! 😅
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4405 Postat Septembrie 7, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Septembrie 7, 2021 Acum 33 minute, nicieu a spus: Simplu! NU, nu imi place sa o introduc in gaura cealalta! Este problema mea psihica! Eu consider gaura aia pentru altceva, indiferent ca face 10 clisme sau nu! Dar nici nu ii judec pe cei care prefera analul, este alegerea si placerea ficaruia! vai ce sa zic nici eu nu sunt super fan de anal dar te inveti cu el mai ales cand practici asta cu o fata curatica, este altfel construita si mai perversa intrarea de delivery , auzi dar dublu vaginal ai practica? Acum 30 minute, nicieu a spus: Eu ce nu pot intelege, este ce placere exista cand femeia inghite sperma! Asta nu pot sa deslusesc oricat ma-s chinui! 😅 este ceva porno dar cred ca acest lucru a fost strict inventat de o femeie ca ele se concurez una cu alta care este mai frumoasa, buna, tare, si dirty
sorinu Reputație: 3230 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Septembrie 7, 2021 Acum 9 ore, Charlie_h a spus: Pai Sorinacho, nu aveai tu o experienta la activ cu ea și jihadistul?! Era la fel de high ai atunci, am fiatvsi eu la ea, ce te așteptai, ca acum după atâția ani, este reabilitata?!🤣🤣🤷♂️ Voiam sa fut ceva grav si cum am zis am sunat cel putin in seara aia 15 pizde si NICI UNA nu mi-a raspuns...ba nici macar una in mortii lor, stiam in ce ma bag dar am zis hai ca poate poate dar degeaba am ajuns acasa cu niste draci si cu un coi plin ( celalalt era partial gol de la laba ) de abia abia am adormit in plm Acum 7 ore, nicieu a spus: Bai eu nu inteleg, ai zis ca l-ai sunat pe talibanu si i-ai zis sa vina la tine, sa te scape de problema? 😂😂😂 deci mor 🤣🤣🤣 acum am inteles de ce a zis talibanu ca nu zice ca-ti da la muita ca iti place 😅 Lasa varu ca merg eu cu tine la Maya cand vin din voiaj! Ce pula mea, de ce sa fiu inhibat ca ai pula mare, ca doar nu ma futi pe mine nu? 😂😂😂 NU? Si te las pe tine la cur si eu ma bag la cap! 😉 ne auzim la anul! Spor! Ma stiu cu omu de ceva timp si in momente grele de genu m-a mai scapat de chin el ❤️ Acum 6 ore, nicieu a spus: Eu ce nu pot intelege, este ce placere exista cand femeia inghite sperma! Asta nu pot sa deslusesc oricat ma-s chinui! 😅 E chestia de "dominare" varu... asta e tot dichisu la inghitire si futut in cur... simti ca domini femeia , o injosesti stii e ceva mai aparte sa zic comparativ cu fututu in pizda care e ceva la ordinea zilei... tipic, banal..bine pentru mine vorbesc altii au alte fetishuri la mine cam asa merge treaba cu cat le vad mai inofensive mai la inceput sau fie ele curve la fata si plm cu atat vreau sa le fut mai mult in cur :))) 1 2
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2021 Postat Septembrie 7, 2021 Acum 4 ore, sorinu a spus: Voiam sa fut ceva grav si cum am zis am sunat cel putin in seara aia 15 pizde si NICI UNA nu mi-a raspuns...ba nici macar una in mortii lor, stiam in ce ma bag dar am zis hai ca poate poate dar degeaba am ajuns acasa cu niste draci si cu un coi plin ( celalalt era partial gol de la laba ) de abia abia am adormit in plm Ma stiu cu omu de ceva timp si in momente grele de genu m-a mai scapat de chin el ❤️ E chestia de "dominare" varu... asta e tot dichisu la inghitire si futut in cur... simti ca domini femeia , o injosesti stii e ceva mai aparte sa zic comparativ cu fututu in pizda care e ceva la ordinea zilei... tipic, banal..bine pentru mine vorbesc altii au alte fetishuri la mine cam asa merge treaba cu cat le vad mai inofensive mai la inceput sau fie ele curve la fata si plm cu atat vreau sa le fut mai mult in cur :))) Aici cu fututul in cur iti dau dreptate, dar este posibil sa fie si aia cu inghititul tot pe acolo!
hotphoto Reputație: 2 Postat Septembrie 7, 2021 Postat Septembrie 7, 2021 Salut ! in zona are domnisoara locatia ?
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2021 Postat Septembrie 7, 2021 Acum 7 minute, hotphoto a spus: Salut ! in zona are domnisoara locatia ? Salut! Da in zona are locatia!
sorinu Reputație: 3230 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Septembrie 7, 2021 Acum 27 minute, hotphoto a spus: :))) in ce zona* Amice eu cand am zis ca recomand fata iti dai seama ca am zis-o intr-un mod sarcastic nu ? Cand nu te mai duce mana dreapta si stanga ...chiar si picioarele sa iti faci o laba ATUNCI sa te duci la ea...in rest sunt bani aruncati pe fereastra la propriu... sta in mamaia langa hotelul on plonge junior 1
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3073 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Septembrie 9, 2021 E prajita rau fata asta! Recomand doar celor cu probleme la mansarda😁 1 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Postat Septembrie 9, 2021 On 9/7/2021 at 3:16 PM, sorinu said: Amice eu cand am zis ca recomand fata iti dai seama ca am zis-o intr-un mod sarcastic nu ? Cand nu te mai duce mana dreapta si stanga ...chiar si picioarele sa iti faci o laba ATUNCI sa te duci la ea...in rest sunt bani aruncati pe fereastra la propriu... sta in mamaia langa hotelul on plonge junior Nici măcar atunci nu te duci la ea. PUNCT! Găsești o alta sau mergi la stradă. Ieși de N ori mai câștigat...
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2021 Postat Septembrie 9, 2021 @sorinu ce-ai facut varu, te-a acuzat unu' de pestuiala si nu mai scrii nimic?! 🤣 chiar incepuse sa imi faca placere sa citesc ce scrii! 😉
sorinu Reputație: 3230 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Septembrie 9, 2021 Acum 45 minute, banana_lunga a spus: Nici măcar atunci nu te duci la ea. PUNCT! Găsești o alta sau mergi la stradă. Ieși de N ori mai câștigat... Varu ma jur ca gandim la fel, pai am stat dupa fata cam 40 min in masina si ma gandeam zic bai ma duc in plm dau o muie la strada si scap de stres si mai ieftin si fericit zic dar dupa bai baga-ti pl stau naibii sa iau 1001 de boli de la alea naibii mai bine la asta cu prezervativu si aia e ...cand cireasa de pe tort avea sahara in pizda s-a rupt si prezervativu cand dadeam in ea Acum 32 minute, nicieu a spus: @sorinu ce-ai facut varu, te-a acuzat unu' de pestuiala si nu mai scrii nimic?! 🤣 chiar incepuse sa imi faca placere sa citesc ce scrii! 😉 Tati sunt satul de wanna be smardoi de-astia care au cont de 10 ani de zile cu 3 posturi la activ si al 3lea e cand scriu si ei ceva legat de X si ca stiu ei totul ce invartim si cum facem noi banii si presupusuri de'ale lor...tigani din piata Chiliei ce sa ceri la ei. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum