Sari la conținut

Andreea animatoare - Nerva Traian 0736414183

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Acum 11 ore, norbert1976us a spus:

Pai tu crezi ca up ul zilnic il da ea? Are manager care se ocupa de asta...asta e si.motivul pentru care  nu interactioneaza cu noi...

Eu cred exact invers, ca nu are pe cineva care se ocupa ca altfel ne raspundea acea persoana. Banuiesc ca daca primeste mai multe sms/telefoane triaza persoanele cu care se stie, merge pe cunoscuti. Nici mie nu mi-a raspuns niciodata si este singura fata de aici pe care am vrut sa o vizitez si nu am reusit. La inceput am crezut ca m-a pus pe o lista neagra pentru ca am tot insistat cu telefoane sau sms. Apoi m-am gandit ca poate ne cunoastem, suntem vecini ceva si de aia nu raspunde))). Dar vad ca nu sunt singurul care a patit asa, o sa mai incerc, o data si o data poate se aliniaza planetele.

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Confirm si eu , daca mai era cazul 😀. Sunat , trimis sms , nici o reactie , nimic. Si ne cunoastem bine. Ne futeam destul de des acu cativa ani. Sa speram ca pana la urma va raspunde . Chiar ar fi misto o revedere cu Andreea.

• Like 3
  • Mersi 2
Link spre comentariu
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Acum 2 ore, il pupparo a spus:

Confirm si eu , daca mai era cazul 😀. Sunat , trimis sms , nici o reactie , nimic. Si ne cunoastem bine. Ne futeam destul de des acu cativa ani. Sa speram ca pana la urma va raspunde . Chiar ar fi misto o revedere cu Andreea.

E posibil sa raspunda doar in zilele cand scrie aici ca e disponibila.

Link spre comentariu

M-am revăzut si eu Andreea de curând, dupa o pauză mare. A rămas aceeași persoană jovială și plăcută. Arata f bine, chiar cred ca si-a mai lucrat fundul! Acțiunea a fost wow, dar nu o sa detaliez mai mult de atât :)

Link spre comentariu
Acum 20 ore, joeblow7 a spus:

M-am revăzut si eu Andreea de curând, dupa o pauză mare. A rămas aceeași persoană jovială și plăcută. Arata f bine, chiar cred ca si-a mai lucrat fundul! Acțiunea a fost wow, dar nu o sa detaliez mai mult de atât :)

Sa iti fie de bine! Imi poti spune cum ai dat de Andreea? Apel, sms?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...