siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 7, 2022 La 30.03.2022 la 16:17, tociv_agog a spus: mersul la curve in cazul unor sclaveti Unii merg cu plasele de cumparaturi acasa, la nevasta, care tot o mare curva este, ca daca omul nu are cu ce sa o satisfaca, ajunge sa ii duca chiar el, barbati, platiti din buzunarul lui. Cunosc destule cazuri. Nu inteleg de ce se inflameaza unii, de ce fac altii. Am asistent, pentru cei care au sotii nesatisfacute sau vor dominare la cuplu. 1
JocelynEon Reputație: 11894 Postat Aprilie 7, 2022 Postat Aprilie 7, 2022 Sunt călugărul Bastos de pe muntele Assos de la mănăstirea Papastratos. 1
evaforyou Reputație: 22137 Postat Aprilie 7, 2022 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Aprilie 7, 2022 1 oră în urmă, JocelynEon a spus: Sunt călugărul Bastos de pe muntele Assos de la mănăstirea Papastratos. Pfoai, sa nu sfarsesti la pneumologie, Marius Nastos! 😁 3 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2022 Postat Aprilie 7, 2022 Este veche dar merita...postata😁 Un dialog dintre americani și spanioli în apropierea portului spaniol Capul Finisterre (Galicia). Spaniolii (pe fundal zgomot): – Vorbește A – 853, vă rog schimbați cursul cu 15 grade la sud, pentru a evita o ciocnire cu noi. Americanii (pe fundal zgomot): – Vă sfătuim să schimbați cursul cu 15 grade la nord, pentru a evita o ciocnire cu noi. Spaniolii: – Răspunsul este negativ. Repet, schimbați cursul cu 15 grade la sud, pentru a nu ne ciocni. Americanii (alt glas): – Vorbește căpitanul unei nave americane. Acum, schimbați cursul cu 15 grade la nord. Spaniolii: – Noi considerăm propunerea voastră imposibilă și neadecvată, vă sfătuim să schimbați cursul cu 15 grade la sud, pentru a evita o ciocnire cu noi. Căpitanul american (pe un ton ridicat): – De vorba cu voi stă Căpitanul Richard James Howard, comandantul portavionului USS LINCOLN NAVY A STATELOR UNITE ALE AMERICII, a doua ca mărimea navă de luptă a US Navy. Suntem însoțiți de două crucișătoare, șase avioane de luptă, 4 submarine și nave de sprijin numeroase. Eu nu vă sfătuiesc, eu vă ordon, chiar acum să modificați cursul cu 15 grade la nord, altfel vom fi obligați să luam măsurile necesare pentru garantarea siguranței navei noastre. Eliberați imediat cursul nostru! Spaniolii: – Eu sunt Juan Manuel Salas Alcantara. Noi suntem doi. Suntem însoțiți de un câine, cina, 2 beri si un canar, care acum doarme. Suntem susținuți de o stație radio și canalul 106 “situații extreme pe mare.” Noi nu avem de gând să schimbăm vre-un curs, în condițiile în care suntem pe uscat în interiorul farului A – 853, despre care idee nu am, pe ce loc ca mărime se află în topul farurilor din portul Capul Finisterre. Așa că, vă rog să luați o decizie înțeleaptă și să modificați cursul cu 15 grade sud pentru a nu vă lovi de stâncile noastre, și a face din măreața voastră navă o epavă. Americanii: – Ok. Am înțeles. Mulțumim.😂😂😂😂
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2022 Postat Aprilie 8, 2022 - Ai spus că eşti un adevăr animal în pat! Păi, și ce.. iepurele e insectă?😁
22leon Reputație: 34303 Postat Aprilie 8, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Aprilie 8, 2022 Pacatos.....am lipsit aseara nemotivat la seminarul de religie ținut pe minunatul nostru forum 😁😂😂 1 2
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2022 Postat Aprilie 8, 2022 O blonda intra într-o farmacie. -Aveti test de sarcină? -Da. -Si sunt grele întrebările?! 🙈
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60783 Postat Aprilie 8, 2022 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Aprilie 8, 2022 6 4
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2022 Postat Aprilie 8, 2022 - lubito, uită-te ce vreme frumoasă este afară și tu stai în bucătărie și speli vasele! - Și ce ar trebui să fac? - Să ieși afară să-mi speli mașina ! 🙈
Sabina100 Reputație: 2457 Postat Aprilie 8, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Aprilie 8, 2022 Acum 10 ore, 22leon a spus: Pacatos.....am lipsit aseara nemotivat la seminarul de religie ținut pe minunatul nostru forum 😁😂😂 Te revanșezi la cel de poezie de la Cronică!🤭 1 1
Vizitator Caterinka Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2022 Postat Aprilie 8, 2022 La 07.04.2022 la 11:33, JocelynEon a spus: Sunt călugărul Bastos de pe muntele Assos de la mănăstirea Papastratos. De ce nu mai postezi de pe @nikilucy troll prost?
MacArthur Reputație: 4237 Postat Aprilie 8, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Aprilie 8, 2022 3
JocelynEon Reputație: 11894 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 Am făcut ce am vrut eu nu ce au vrut alții!
MacArthur Reputație: 4237 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Aprilie 9, 2022 44 minutes ago, JocelynEon said: Am făcut ce am vrut eu nu ce au vrut alții! Curatenie?🤪 3
JocelynEon Reputație: 11894 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 37 minutes ago, MacArthur said: Curatenie?🤪 De asta se ocupă menajera 🤭☝️😜
Vizitator Never Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 Cam nehotarata primavara asta ! Astazi 25 de grade, de maine pana marti 13 grade. Astazi la tricou cu maneca scurta, maine la palton ! 🥶🥴😑
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 De plictiseala am început să bat cu cheia franceza în calorifer. Na, așe am aflat cât îi ceasu, cum mă cheamă şi mai ales, unde trebuie să merg!😀
eturit Reputație: 3310 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 9, 2022 6 hours ago, scorpion1970 said: De plictiseala am început să bat cu cheia franceza în calorifer. Na, așe am aflat cât îi ceasu, cum mă cheamă şi mai ales, unde trebuie să merg!😀 Ca să-nțeleagă și @MacArthur (confuzul anului - @pisicuts, vezi cum bagi și chestia asta la premiile anuale): "E două noaptea, băi Pulă-Bleagă! Du-te-n pizda mă-tii!" 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 Acum 4 minute, eturit a spus: Ca să-nțeleagă și @MacArthur (confuzul anului - @pisicuts, vezi cum bagi și chestia asta la premiile anuale): "E două noaptea, băi Pulă-Bleagă! Du-te-n pizda mă-tii!" Nu, greșeală îmi aparține, ca în cazul unora trebuie sa le desenez... ca să înțeleagă! 😁 Ps. "ie grele pt unii" 😉🥂
Vizitator peluza Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 Acum 5 minute, eturit a spus: Ca să-nțeleagă și @MacArthur (confuzul anului - @pisicuts, vezi cum bagi și chestia asta la premiile anuale): "E două noaptea, băi Pulă-Bleagă! Du-te-n pizda mă-tii!" Are strabism neuronal... da are doi (neuroni micuti) insa stau picior peste picior. 😀
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 Acum 10 minute, peluza a spus: Are strabism neuronal... da are doi (neuroni micuti) insa stau picior peste picior. 😀 😉🥂
evaforyou Reputație: 22137 Postat Aprilie 9, 2022 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Aprilie 9, 2022 Chiar asa... @MacArthur de ce esti "confuz" in 99% din cazuri? Sincer, decat sa vad tot timpul "confuz" ala, mai bine lipsa aprecieri😁😁 Ai tare mult timp de pierdut p-aci, de faci asta si la postari vechi de luni de zile😁😁 1 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Aprilie 9, 2022 Just now, evaforyou said: Chiar asa... @MacArthur de ce esti "confuz" in 99% din cazuri? Sincer, decat sa vad tot timpul "confuz" ala, mai bine lipsa aprecieri😁😁 Ai tare mult timp de pierdut p-aci, de faci asta si la postari vechi de luni de zile😁😁 Te pup, Eva. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum