Sari la conținut

Dana - 0728757810

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Stai sa vezi cand vin eu la tine...rasare soarele!

😊

Te astept!

Poftim sa aveti o seara mai frumoasa!

post-241497-0-99906300-1508864148_thumb.jpg

• Like 5
Vizitator tehnix
Reputație: 0
Postat

Coaie esti baboiu si nu stiu eu, te ocupi de marketing`ul ei, esti anagajat la PR?!?! eu mi`am spus parerea....dafuq.....

La cum ai inceput.. clar.. n-are rost sa stau sa tastez.. am inteles e parerea ta.. spor.. 

• Like 1
Postat

vizitat astazi. programare facila, seriozitate, m-a primit desi am ajuns mai devreme. fata arata foarte bine , corp frumos , igiena corespunzatoare, desi o improspatare dupa sosirea mea ar fi fost de apreciat. am stat doar pentru oral, unul dintre cele mai bune pe care le-am primit , fara maini, cu abnegatie si atentie asupra zonelor adiacente. decartat 100 ron pentru o finalizare.

Notele :

- estetica - 9

- corp - 8

- igiena - 9

- oral - 10

- locatie  - 10

- raport calitate pret - 10 

post-241497-0-94409400-1508876325_thumb.jpg

• Like 8
Postat

Va salut domnilor si bineinteles te salut Dana.

Ieri am fost, vazut, revolvat, plecat ...in sinteza.

Mai pe larg...programat prin sms pe la ora 11 ieri, pt ora 16.45...nicio pb de comunicare sau nerespectare a celor stabilite. Ceva pb cu parcarea...nici la Mega Image nu am gasit locuri, cu plata. Dar am rezolvat pb...str George Enescu aproape de UNITER.

Bloc...din alta epoca...locatie, garsoniera amenajata dragut, fata singura, am avut ceva emotii, cineva afirma ca este de etnie...a fost rautacios...fata e de-a noastra...

Am stat dtd 30 de minute cu o fin in doggy protejat. A fost abordat ON-ul ...destul de bun undeva de nota 8-8,5, urmat de normal protejat, stabilit in lot, apoi misionar, dar cum patul

Scartie rau de tot s-a trecut in pozitia pe la spate, la perete si incheiat pe la spate doggy sprijinita da masa.

Fata super zambareata, dragutica, amabila.

Note:

Bloc vechi, ap ok, apa calda nota 7-8 patul praf

Fata - epilata corporal mai demult...jos era ok...nu am verificat dar nu am fost deranjat, 7-8

Igiena 9, ...nu a facut dus cu mine dar nici nu am avut surprize

ON- 8,5

NP-8,5...cam pe uscat s-a lucrat dar s-a rezolvat

Atitudine 10

Cadou 80 lei- un pret corect si e de vizitat in conditiile in care am vazut multe care se arunca la 100-200 fara sa aiba calitatile Danei

Multumesc Dana, bafta la bani si ciocane tari, domnilor

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Salut ieri am vizitato si eu pe titulara ,facut programare prin sms locatia s,a spus mai sus eu unul am mers cu metroul ca in zona aia locurile de parcare lipsesc cu desavarsire .Ajuns la locatie am fost nevoit sa mai astept putin pe afara din cauza binecunoscutei scuze "a venit proprietarul " in fine ajung in locatie si descopar o tipa foarte draguta zambareata si cu niste ochi foarte frumosi ,stam putin de vorba fata imi spune ca a activat pe afara ceea ce se si vede din comportamentul PRO  client . Am trecut la treaba unde a debutata cu un oral foarte bun in care am finalziat CIM , dupa care am facut reinprospatarea si trecut la nr 2 unde am schimbat cateva poziti  si am optat tot pt o finalizare orala .

Si acum notele : 

GFE:10 este foarte prietenoasa 

Fata :8.5 este draguta si nu cred ca e de etnie 

ON :9 o suge foarte bine  

Normal :8 

Igiena:10  

Concluzia am achitat 150 de ron pt o ora in care m,am simtit foarte bine ,recomand bafta 

• Like 3
Postat

Fata este draguta, are ochi frumosi, este amabila, zambeste, ok sunt de-acord...dar pe unul nu-l aud sa spuna si de burtica destul de turn-off. Sanii sunt frumosi, dar vazuta dezbracata si data jos de pe tocuri...ei bine, burta aia strica totul.

Pacat pt ca prestatia in sine nu este rea, atitudinea la fel, preturile ok...si nici nu este ceva foarte greu pt o fata tanara.

• Like 2
Postat

Fata este draguta, are ochi frumosi, este amabila, zambeste, ok sunt de-acord...dar pe unul nu-l aud sa spuna si de burtica destul de turn-off. Sanii sunt frumosi, dar vazuta dezbracata si data jos de pe tocuri...ei bine, burta aia strica totul.

Pacat pt ca prestatia in sine nu este rea, atitudinea la fel, preturile ok...si nici nu este ceva foarte greu pt o fata tanara.

Apreciez parerea. O seara frumoasa!

• Like 5
Postat

Buna dimineata,

Disponibila pt programari!

Dupa ora 18, am uitat sa precizez si nu ma lasa sa editez cu telefonul...

• Like 2
Postat

Dupa ora 18, am uitat sa precizez si nu ma lasa sa editez cu telefonul...

Buna :) . Poti edita si cu telefonul. Depinde  ;) . 

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Buna :) . Poti edita si cu telefonul. Depinde  ;) .

Buna, stiu ca merge dar nu aparea butonasul de editare dintr-un motiv sau altul.. sau ma batea pe mine la momentul ala.. in fine am mai facut un post..

Daca tot suntem la capitolul asta si daca stii si tu sau altcineva, poti sa imi spui si mie cum anume imi pun poze la profil la sectiunea " despre mine " ?

Multumesc.

• Like 6
Postat

Buna, stiu ca merge dar nu aparea butonasul de editare dintr-un motiv sau altul.. sau ma batea pe mine la momentul ala.. in fine am mai facut un post..

Daca tot suntem la capitolul asta si daca stii si tu sau altcineva, poti sa imi spui si mie cum anume imi pun poze la profil la sectiunea " despre mine " ?

Multumesc.

Cu placere. In PM. 

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Am vizitat`o pe domnisoara saptamana trecuta. Locatie centrala pe Magheru. 

Nici nu stiu cum sa incep, sincer sa fiu, asa ca o sa dau doar notele.

Fata: 5, urata rau, dar merge de o muie.

Oral: 4, tentative de deep, dar e un oral mai mult muscat, strange grav de poola si se simt dintii. Partea interesanta e CIM, dar cam atat.

Normal : 4, are o pizda de cel putin 20 de cm, nu se mai termina:)) bagi mana in ea ca`n galeata

GFE: 5, cik face si fk

Halat: 150/h

Eu zic sa mai puneti 50 ron si sa mergeti la ceva de top.

Cum ne pizda de 20 cm. Descrie

Vizitator tehnix
Reputație: 0
Postat

Buna intradevar!

Adevar graiesti aici! 

• Like 1
Postat

Disponibila azi ?

Buna, da sunt, cel mai bine ar fi sa pui mana pe telefon -> 0736.046.128 si hai sa discutam.  :snap

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 10 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...