claudiu1969 Reputație: 554 Postat Iulie 13, 2022 Telefon: 0766559657 Oras:constanta Telefon: 0766559657 Oras:constanta Partajează Postat Iulie 13, 2022 Serile trecute am luat la rand verianta....plina de la cap la cap insa nu mai este nici aici ca pe vremuri.Preturile difera de la una la alta,pesti o gramada in jurul lor.Ceva mai rasarit am gasit la aleea universitatii,o blonda simpatica 90/150,inca una frumusica in colt spre Taverna Sarbului100/150 si inca una frumusica la sensul de la interoare70/120.In rest vechile centuriste cu preturi de la 70 la 150. 1 Link spre comentariu
pictor01 Reputație: 8 Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 On 7/5/2022 at 11:15 AM, vitceibo said: semnalez o tigancusa dragalasa , micuta , supla , cu tatoo-uri pe pulpe , la iesirea spre autostrada spre valul lui traian. ieri pe la 2 30 Noaptea sau ziua? Link spre comentariu
pictor01 Reputație: 8 Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 47 minutes ago, claudiu1969 said: Serile trecute am luat la rand verianta....plina de la cap la cap insa nu mai este nici aici ca pe vremuri.Preturile difera de la una la alta,pesti o gramada in jurul lor.Ceva mai rasarit am gasit la aleea universitatii,o blonda simpatica 90/150,inca una frumusica in colt spre Taverna Sarbului100/150 si inca una frumusica la sensul de la interoare70/120.In rest vechile centuriste cu preturi de la 70 la 150. Se gaseste vreun hotel/motel/ceva care sa inchirieze camera cu ora? Ma gandeam de ceva timp sa o iau pe bruneta de la penny la 1-2 numere fara sa stau cu stres de politia care misuna. Link spre comentariu
domnul-x Reputație: 53 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 13, 2022 33 minutes ago, pictor01 said: Noaptea sau ziua? Salutare. Eu am vazut-o la treaba pe timpul zilei, o singura data am ajuns in zona undeva pe la ora 18-19 si era inca acolo. In rest, cand mai ieseam din oras pe timpul serii, dupa ora 21-22 nu am vazut-o si nici pe altcineva nu am vazut in zona. Spor la ciocane! 1 Link spre comentariu
Hongkong Reputație: 23 Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 Acum 10 ore, domnul-x a spus: Salutare. Pe timpul zilei, gasesti cateva si pe varianta Ovidiu (in apropiere de targul de lume fructe si pe langa reprezentanta Dacia pana in depozitul de materiale de constructii), la iesire din oras spre Valu (pana in urcarea pe autostrada, pe sensul de mers Constanta-Valu, la intrarea in curtea unei reprezentante de camioane), la iesirea din oras spre Lazu (pe sensul de mers Constanta-Lazu, pe partea dreapta la una dintre alveolele de parcare, pe sensul de mers Lazu-Constanta dupa statia de autobuz, pana in intrarea in oras tot in una din alveole), intre Basarabi si Ciocarlia (dupa ce iesi din Basarabi o sa tot vezi pe ambele parti ale strazii, pana la terminarea padurii), mai gasesti intre Ovidiu si Kogalniceanu (dupa ce treci pe Celsy, o sa vezi pe ambele parti). Sunt destule, conteaza doar cat esti dispus sa te plimbi. Spor la ciocane. Auzisem că s-ar mai găsii și pe lângă Fetești sau ceva de genul, ai idee sa fie ceva pe acolo? Și apropo, știi pe unde activează mai mult astea mai mature? Nu de alta dar îmi plac mai mult. Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 13, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 13, 2022 1 hour ago, Hongkong said: Auzisem că s-ar mai găsii și pe lângă Fetești sau ceva de genul, ai idee sa fie ceva pe acolo? Și apropo, știi pe unde activează mai mult astea mai mature? Nu de alta dar îmi plac mai mult. La Fetești sint, doar ca trebuie sa ieși pe drumul vechi spre Drajna. Nu te-aș sfătui căci nu sint în permanenta, sau nu le-am observat eu când am trecut pe acolo. Link spre comentariu
Hongkong Reputație: 23 Postat Iulie 14, 2022 Partajează Postat Iulie 14, 2022 Acum 9 ore, g2br13l a spus: La Fetești sint, doar ca trebuie sa ieși pe drumul vechi spre Drajna. Nu te-aș sfătui căci nu sint în permanenta, sau nu le-am observat eu când am trecut pe acolo. Fii puțin mai explicit te rog în legătură cu drumul. Cum găsesc drumul vechi? Cum ar trebuii să bag pe GPS? Și în legătură cu maturele, ai idee în ce zone s-ar găsii ? Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 14, 2022 1 hour ago, Hongkong said: Fii puțin mai explicit te rog în legătură cu drumul. Cum găsesc drumul vechi? Cum ar trebuii să bag pe GPS? Și în legătură cu maturele, ai idee în ce zone s-ar găsii ? Nu știu cum ar trebui sa bagi pe GPS, ca habar nu am ce număr are drumul. Dar cum stai cu fata la gara o iei în stânga și mergi asa pana ieși din oraș Nu știu la ce mature te referi Link spre comentariu
domnul-x Reputație: 53 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 14, 2022 15 hours ago, Hongkong said: Auzisem că s-ar mai găsii și pe lângă Fetești sau ceva de genul, ai idee sa fie ceva pe acolo? Și apropo, știi pe unde activează mai mult astea mai mature? Nu de alta dar îmi plac mai mult. Salut. Nu chiar la Fetesti. Trebuie sa cobori de pe autostrada folosind iesirea care da spre Drajna si drumul vechi. Dupa ce cobori de pe autostrada, treci de intersectia unde este si calea ferata si continui sa mergi pana dai de un combinat vechi (pe partea ta stanga). Este o tipa care sta in zona portii de intrare a angajatilor din combinat si pentru actiune te duce in spatele combinatului si mai este una care sta undeva la 1 km distanta de combinat la o intersectie de drumuri unde daca faci stanga ajungi la ceva statie de beton. Legat de ceea ce ai zis tu, adica sa fie mature, nu e nici una mai mare de 30 ani (dupa parerea mea). Mai erau unele in varsta pe drumul ce duce din Constanta pana in Mangalia (intre Costinesti si 23 August) dar nu sunt stralucite absolut deloc. Spor la ciocane. 1 Link spre comentariu
Razzvan1976 Reputație: -118 Postat Iulie 16, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 16, 2022 On 7/14/2022 at 2:26 PM, domnul-x said: Salut. Nu chiar la Fetesti. Trebuie sa cobori de pe autostrada folosind iesirea care da spre Drajna si drumul vechi. Dupa ce cobori de pe autostrada, treci de intersectia unde este si calea ferata si continui sa mergi pana dai de un combinat vechi (pe partea ta stanga). Este o tipa care sta in zona portii de intrare a angajatilor din combinat si pentru actiune te duce in spatele combinatului si mai este una care sta undeva la 1 km distanta de combinat la o intersectie de drumuri unde daca faci stanga ajungi la ceva statie de beton. Legat de ceea ce ai zis tu, adica sa fie mature, nu e nici una mai mare de 30 ani (dupa parerea mea). Mai erau unele in varsta pe drumul ce duce din Constanta pana in Mangalia (intre Costinesti si 23 August) dar nu sunt stralucite absolut deloc. Spor la ciocane. multumim pentru ponturi👍 1 Link spre comentariu
ionica2000 Reputație: 322 Postat Iulie 19, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 19, 2022 La 13.07.2022 la 22:59, Hongkong a spus: Auzisem că s-ar mai găsii și pe lângă Fetești sau ceva de genul, ai idee sa fie ceva pe acolo? Și apropo, știi pe unde activează mai mult astea mai mature? Nu de alta dar îmi plac mai mult. O matura găsești la Agigea, imediat ce intri in localitate pe dreapta după podul vechi. Te duce sub pod. Link spre comentariu
Razzvan1976 Reputație: -118 Postat Iulie 19, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 19, 2022 5 minutes ago, ionica2000 said: O matura găsești la Agigea, imediat ce intri in localitate pe dreapta după podul vechi. Te duce sub pod. O stiu si eu, dar arat rau de tot!!! 3 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 977 Postat Iulie 21, 2022 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Iulie 21, 2022 Ieri ora 22 era bruneta la Penny și o blondă la Portofino. 3 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Iulie 22, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 22, 2022 Azi dupa amiaza, caldura mare, holcaiau 2 grase la Mercedes. Nici nu vreau sa imi inchipui cum puțeau ... 2 Link spre comentariu
robert1981 Reputație: 124 Postat Iulie 25, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 25, 2022 domnisoara de la IAS Kogălniceanu a incercat-o careva? sta pe partea cu aeroportul pe primul drum de pământ. 1 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 638 Postat Iulie 27, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iulie 27, 2022 La 23.07.2022 la 0:11, playmaker a spus: Azi dupa amiaza, caldura mare, holcaiau 2 grase la Mercedes. Nici nu vreau sa imi inchipui cum puțeau ... Rogu-te si mai sterge din PM uri...Multumesc😊😎 3 Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 29, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Iulie 29, 2022 ieri pe la 6 la vivo pe bordura, inspre cimitir , o fata dragalasa si curatica su tite mari si slabuta la trup , m-a informat ca are preturi de 50 oral si 100 combinat . nu aveam timp sa o testez si nu prea sint adeptul borduristelor dar m-as fi riscat. 2 Link spre comentariu
domnul-x Reputație: 53 Postat August 1, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 1, 2022 Salutare colegi. Vineri, am observat o tipa inalta (cam 1.70 - 1.75) si slabuta la corp, cu bust destul de maricel pe varianta Ovidiu, undeva intre Jumbo si service-ul auto care urmeaza doar ca vis a vis (adica pe sensul de mers din Ovidiu spre Constanta), ca ora se intampla undeva pe la 14:30. Ca si parere personala, mergea o incercare doar ca eram pe o fuga destul de mare. Tot ce am reusit sa fac a fost sa o intreb de preturi, adica 50 pentru oral si 70 pentru normal. Probabil la combinat era 100. Spor la ciocane. 1 Link spre comentariu
balan1992 Reputație: 175 Postat August 2, 2022 Partajează Postat August 2, 2022 Salutare domnilor , ma intereseaza si pe mine locurile cu fetițe din Cernavodă daca a fost cineva sau din kogalniceanu , mai exact strada daca se poate ! Maine plec 1 saptamana cu lucrarii prin kogalniceanu si cernavodă , si ma gandeam sa vizitez 2 sau 3 puicuțe ! 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 2, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 2, 2022 35 minutes ago, balan1992 said: Salutare domnilor , ma intereseaza si pe mine locurile cu fetițe din Cernavodă daca a fost cineva sau din kogalniceanu , mai exact strada daca se poate ! Maine plec 1 saptamana cu lucrarii prin kogalniceanu si cernavodă , si ma gandeam sa vizitez 2 sau 3 puicuțe ! În Cernavoda ai pe drumul vechi spre pod la vreo 1,5km de ieșirea spre autostrada. În rest în oraș nu găsești la strada. Pe vremuri aveai și la Yahoo. Best, un hotel cu restaurant spre ieșirea spre Seimeni, fete care ieșeau la agățat clienții din restaurant. Acțiunea se petrecea în hotel. Dar eu nu am mai ajuns de dinainte de pandemie deci nu o lua acum ca și sigura. În plus, în Cernavodă acționează câteva grupări de pești, care duc fete în străinătate. Dacă găsești vreo cunoștință comuna cu ei, sigur te rezolva băieții, cu condiția sa nu ajungi prin Columbia, ca acolo riști sa ramai fără bani și eventual mașina. Înotătorii sint mana în mana cu politia, deci ai grija. La Kogălniceanu în oraș nu ai fete. Singura soluție e sa găsești la strada înainte de aeroport și în partea cealaltă a orașului, undeva la o intersecție cu un drum pietruit. 3 Link spre comentariu
Baldyman Reputație: 51 Postat August 5, 2022 Oras:Nu stiu Oras:Nu stiu Partajează Postat August 5, 2022 La 02.08.2022 la 23:37, g2br13l a spus: În Cernavoda ai pe drumul vechi spre pod la vreo 1,5km de ieșirea spre autostrada. În rest în oraș nu găsești la strada. Pe vremuri aveai și la Yahoo. Best, un hotel cu restaurant spre ieșirea spre Seimeni, fete care ieșeau la agățat clienții din restaurant. Acțiunea se petrecea în hotel. Dar eu nu am mai ajuns de dinainte de pandemie deci nu o lua acum ca și sigura. În plus, în Cernavodă acționează câteva grupări de pești, care duc fete în străinătate. Dacă găsești vreo cunoștință comuna cu ei, sigur te rezolva băieții, cu condiția sa nu ajungi prin Columbia, ca acolo riști sa ramai fără bani și eventual mașina. Înotătorii sint mana în mana cu politia, deci ai grija. La Kogălniceanu în oraș nu ai fete. Singura soluție e sa găsești la strada înainte de aeroport și în partea cealaltă a orașului, undeva la o intersecție cu un drum pietruit. Gabitzule, ai complimente de la Căutătorul aka Clontosul, aka..... 1 Link spre comentariu
futact Reputație: 208 Postat August 5, 2022 Oras:Constanta Disponibila Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat August 5, 2022 Ieri am mers spre Eforie nord, iar între Agigea și Eforie la primul refugiu sta o țigăncușă cu accent unguresc, dragutica la fața, undeva un jur de 30, sâni cam lăsați, fund bombat, 70 op/n, 100 np, 120 combinat, eu am negociat până la 60 np😁😁😁, și aici urmează partea nașpa și interesantă tot o data, acțiunea se petrece în liziera de la marginea drumului drept urmare poziții limitate, partea frumoasa este că domnița folosește șervețele intime și înainte și după acțiune, da contre, se implica, geme, te roagă să o mângâi sa schimbi ritmul, lasă impresia că îi place și încearcă din răsputeri să pleci fericit și terminat de la ea!!! Drept urmare o recomand cu încredere amatorilor de "fete la strada" este ascultătoare, contrar așteptărilor igiena este impecabila, si se implica in timpul actului!!! Spor la ciocane și să ciocănim sănătoși!!!! 2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 5, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 5, 2022 1 hour ago, Baldyman said: Gabitzule, ai complimente de la Căutătorul aka Clontosul, aka..... Te-ai văzut cu el? Sa nu îmi spui ca a trecut prin C-ta și nu a dat un semn de viata. Link spre comentariu
Baldyman Reputație: 51 Postat August 5, 2022 Oras:Nu stiu Oras:Nu stiu Partajează Postat August 5, 2022 Acum 38 minute, g2br13l a spus: Te-ai văzut cu el? Sa nu îmi spui ca a trecut prin C-ta și nu a dat un semn de viata. Doar m-am auzit la tel.. A fost in Mai, in trecere, ptr. 1-1,30 ore. L-am balacarit putin si am incercat sa-l corup dar nu a tinut. Momentan nu este in tara. Daca aflam ca a fost aici si nici macar nu ma suna, ma duceam acolo unde se agata harta-n cui si-i rupeam picioarele!🤣 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 5, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 5, 2022 5 hours ago, Baldyman said: Doar m-am auzit la tel.. A fost in Mai, in trecere, ptr. 1-1,30 ore. L-am balacarit putin si am incercat sa-l corup dar nu a tinut. Momentan nu este in tara. Daca aflam ca a fost aici si nici macar nu ma suna, ma duceam acolo unde se agata harta-n cui si-i rupeam picioarele!🤣 Anunță-mă și pe mine dacă vine pe aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum