Sari la conținut

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Recenzia de fata se vrea a fi sinteza intalnirilor mai vechi si mai noi cu domnisoara Cristina.

De obicei,ca sa nu dau in bara,o sun cu o zi inainte si in principiu stabilim si ora intalnirii care prin bunavointa ei ramane oarecum flexibila.Sa mai intamplat sa intarzii putin dar de obicei nu.

Metrou,Piata Muncii,putina inviorare pe Calarasi,garsoniera frumusica si eleganta,dotata cu tot ce trebuie si destul de luminoasa.

La ce cur poseda,cum o suge si cum se infige in dansa niste oglinzi ar fi de mare efect.

Domnisoara este copia statuilor renascentiste adica 1,60-1,65,plina adica cu carne multa frumoasa si tare,nu grasa,blonda dar al dracului de isteata,cu niste tulburatori ochi verzi,cu tenul deschis,alb cand nu e bronzata,cu maini si picioare mici si fine.

Atitudine eleganta si corecta.

Dupa saluturile si imbratisarile de rigoare si inmanat bomboanele Rafaello dupa care se topeste,urmeaza dusul de rigoare si trecem la actiune.

Prefer sa o dezbrac eu timp in care ea ma saruta peste tot mai putin pe gura si coboara asa intr-o genuflexiune sa o suga  pentru ca tare este deja fiind excitat de privelistea si miresmele corpului de femeie tanara si carnala.La 69 nu ma bag cu ea pentru ca m-ar termina prea repede si la mine a doua finalizare vine greu.Aplicam principiul-una lunga si buna!

Pentru ca are o pizda superfrumoasa si curata ii dau o serie lunga de limbi si aici ar trebui sa recunoasca ce oral de senzatie are ea dar si eu pt ca de cele mai multe ori termin cu ea zvarcolindu-se de placere in mainile mele.In timpul orgasmului sau dupa ii mai fur cate un sarut pe gura pt ca nu e atenta.

Dupa ce isi revine trecem la normal in diferite pozitii,de comun acord si da ma face fericit pentru ca ti-o da frate,ti-o da pe toata,uda fleasca,adanca,roza,este cu tine in joc,te incolaceste,te trage in ea,te fute de dracii te gasesc! Ca doar pentru asta venisei,nu?

Finalizarea este cu furie si cu zgomote,in gurita sau in prezervativ.Zi mersi ca s-a terminat ca mai aveai putin si mureai! De drag,poate!

Sa dam niste note pt orientare,cu o nota de subiectivism bineinteles:

Garsoniera cu ce-i trebuie,nota 9.

Domnisoara nota 9+pentru ca imi plac muierile cu carne multa,tanara si tare sa am in ce sa ma infig si pentru ca sunt un admirator al Renasterii.

Surprinzator o sa notez oralul ei cu 9 si pe al meu cu 10 pentru ca am mai multe victorii decat ea

Normalul 10 pentru ca da si multa si calda si umeda natural si buna.Si te si termina sau pe mine-ma!

GFE 9 ca lipseste Fk dar decat cu pupat si multe lipsuri mai bine asa.

Totdeauna stau cel putin o ora ca sa fiu fericit cateva zile!

150 ron plus bombones reprezinta un raport calitate pret foarte bun.

Purtati-va frumos si elegant,cu calm si rabdare si veti primi nu gluma.

Sa fiti sanatosi,tari in cardan si sa aveti bafta!

• Like 14
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iron Throne
  • Oras:Iron Throne

Salut,

Fiind prima recenzie, am să vă rog să nu mai aruncați (în mine) cu ce vă vine în mână pentru ce am să scriu .

Conform "regulamentului" ( ghilimelele sunt aşa, de .. bănuiesc că v-ați prins, nu ? ) deci, trebuie să urmez..the rules..

Bun, să încep..

La punctul unu, clienții vechi îl ştiu, pentru cei noi, ce pot spune, acelaşi portar neinteresat de cine are acces la interfon şi posibilitatea de a intra în urma indicațiilor primite . Oricum la tehnologia actuală, camere de supraveghere, samd, chiar nu îmi pot da seama ce rost mai are..portarul, dar lasă aşa, să aibă şi gura lui ce să mănânce...

Interiorul, curat, simplu cu tot ce e necesar pentru desfăşurarea acțiunii...

Punctul doi...ce să spun? aveți răbdare, oricum tot la numărul de telefon afişat se face programarea şi restul...

Detalii ? Ce pot spune, e o femeie cu forme, poate pentru cei ce pun preț pe aspectul fizic, au să aibă de comentat, dar prin felul de a se purta cu tine, prin modul în care interacționează, acest criteriu de evaluare îl putem pune pe loc secund . E comunicativă, poți purta o discuție cu ea, nu cred că pe teme de specialitare în fizica cuantică, dar, doar nu pentru asta am venit, nu ?

Pe partea legată de sex, ce pot spune, are experiența acumulată şi asta e iar un plus, apropos am spus ceva de minusuri ? Nu am să le dau, pentru că din opinia mea nu cred că se merită .

Patru...programul ? Din ce a spus, sunt cam opt ore/ zi, dacă începe la zece dimineața, restul îl deduceți, oricum am înțeles că nu aglomerează programările, lasă intrevale de pauză între pentru igienizare, samd...

Acum, eu, profesorul trebuie să dau note ?

Repet, fiind prima recenzie, pot spune că am acest drept ? Perfecți nu cred că suntem, toți greşim, deci cine sunt eu să evaluez, poate din punctul meu de vedere, multe aspecte au fost ok, poate pentru alții cu alte fantezii, nu au aceleaşi opinii ..

Dar, fie,

Oral - 09.00

Normal - idem ( când eşti pe ea şi în ea, rămâi plăcut surprins de ce fel se vede, ceea ce faci, mă refer la fața ei, atunci când simte ceea ce simte )

GFE - 09.24 ... se ştie de ce ... lipsă FK

Legat de partea posterioară, nu am întrebat ştiind din ce am citit că nu practică .

Şi acum cunoscutul refren de la valahia !!!

După cum a precizat şi ea, după mulți ani a intervenit o mică modificare/majorare ... 120/30min şi 180/o oră

Cam asta a fost, per total o experiență plăcută la un preț ok, ce să mai zic, sper să mai fie şi altele, să auzim de bine !

• Like 11
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...