Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4403 Postat Septembrie 1, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Septembrie 1, 2021 si gangbangul? daca organizati ceva trebuie anuntat devreme m-ar interesa si conditiile, pretul, data, locatia... 1 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Septembrie 1, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Septembrie 1, 2021 Acum 10 minute, scarlxxrd a spus: si gangbangul? daca organizati ceva trebuie anuntat devreme m-ar interesa si conditiile, pretul, data, locatia... câtă asemanare!!!. -poate se baga si Daria la distractie sa iasa orgy https://nimfomane.com/forum/topic/142167-daria-experienta-unica-0756224502/?do=findComment&comment=5862536&_rid=255047 PS Cred ca s-au facut vorbele in PM referitor la participanti si alte delati. Daca era posta aici disponibilitate si la fel restul in PM sau WhatsApp/ msg 3
felix001 Reputație: 603 Postat Septembrie 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:CT Telefon: [email protected] Oras:CT Postat Septembrie 1, 2021 Acum 5 ore, ramo966 a spus: Ramane stabilita vizita la constanta. Pentru locatie suntem in cautare, minim 2 camere daca aveti recomandari Cazzo! Sa va găsim noi și locatie👌👈 1 1
felix001 Reputație: 603 Postat Septembrie 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:CT Telefon: [email protected] Oras:CT Postat Septembrie 1, 2021 Acum 9 ore, cheludmx a spus: Plm am zis sa ma risc eu .. sa vad despre ce este vorba ... si revin sa va zic si voua ... ✌✌✌ Chelu,salutari! Pun și eu 100 Vorbesc serios! 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 1, 2021 5 hours ago, felix001 said: Cazzo! Sa va găsim noi și locatie👌👈 Iti dai seama ce vedete se cred. Vor locatia platita tot de noi 🤣🤣 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Septembrie 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Septembrie 1, 2021 Acum 25 minute, playmaker a spus: Iti dai seama ce vedete se cred. Vor locatia platita tot de noi 🤣🤣 Eventual si cu mic dejun..pranz cina incluse..ca deh..😁😁😈😈 1 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 1, 2021 Just now, lexluthor said: Eventual si cu mic dejun..pranz cina incluse..ca deh..😁😁😈😈 Niste maimutoi. V-am zis ca aveau un topic pe Bucuresti de cand si-au inceput activitatea dar cum necum a disparut. Ea lucra vanzatoare la alimentara. A prostit-o Iuby, ii face marketing (numai el tasteaza), ea saraca ia zeci de puli si duce greul si el sta la butoane pe munca ei. Asta e, unu' cu mapa, altu' cu sapa. Cica e si cam deșelata, fleșcaita plm. 4
mita69 Reputație: 94 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Septembrie 1, 2021 Ma bag si eu la un gang-bang 😂👌 1 1
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Septembrie 1, 2021 Acum 1 oră, playmaker a spus: Cica e si cam deșelata, fleșcaita plm. Daca o fi prins-o baietii in gang cu lumina stinsa ....bang unu ,bang altul fiecare unde si ce a prins .....e logic sa fie asa . 5
playmaker Reputație: 1302 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 1, 2021 6 hours ago, gica 1955 said: Daca o fi prins-o baietii in gang cu lumina stinsa ....bang unu ,bang altul fiecare unde si ce a prins .....e logic sa fie asa . Asa este din născare. Noroc pe Iuby ca a dat peste o asa proasta sa puna botul la toate combinatiile lui .... 1 1
sorinu Reputație: 3230 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Septembrie 1, 2021 Acum 10 minute, playmaker a spus: Asa este din născare. Noroc pe Iuby ca a dat peste o asa proasta sa puna botul la toate combinatiile lui .... Si daca ar fii invers? 5
playmaker Reputație: 1302 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 1, 2021 1 hour ago, sorinu said: Si daca ar fii invers? El este tartorul, ea este vai pzda ei ....
ramo966 Reputație: 830 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 1, 2021 Nu am cerut nimanui sa imi caute chirie, am spus daca aveti recomandari. Probabil unii dintre voi nu prea sunteti intrebati de parerea voastra si confundati definitia cuv. "recomandare". Imi cer scuze, data viitoare o sa incerc sa folosesc cuvinte mai simple. 2
talibanu Reputație: 9706 Postat Septembrie 1, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Septembrie 1, 2021 Usor usor ne arati si tu ce poti :)) continua sa ne jignesti si vei avea doar de castigat cu noi deabia astept sa vii ca sa ai de unde sa pleci 🤣🤣 2 3
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4403 Postat Septembrie 2, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Septembrie 2, 2021 Acum 6 ore, sorinu a spus: Si daca ar fii invers? Acum 4 ore, playmaker a spus: El este tartorul, ea este vai pzda ei .... am avut si eu de-a face cu un cuplu in cehia care lucra in acelas mod el sa ocupa practic de organizarea evenimentelor bi, threesome, etc si puneau practic amandoi curul la bataie dar ea parea ca si cum pescarita, dar cu timpul am inteles ca ea era motorul si el doar ala care era mai vrenic si mai comunicativ. eu zic ca ii place ce face iuby pentru ea! 1 3
felix001 Reputație: 603 Postat Septembrie 2, 2021 Telefon: [email protected] Oras:CT Telefon: [email protected] Oras:CT Postat Septembrie 2, 2021 Acum 5 ore, ramo966 a spus: Nu am cerut nimanui sa imi caute chirie, am spus daca aveti recomandari. Probabil unii dintre voi nu prea sunteti intrebati de parerea voastra si confundati definitia cuv. "recomandare". Imi cer scuze, data viitoare o sa incerc sa folosesc cuvinte mai simple. Dacă ai talente și figuri depeacum,mai bine rămâneți acolo,ca nu faci nimic cu aceasta atitudine aici. Sunt mulți la Constanța,care știu sa aprecieze sexul,arta de a te face placut,nu-i subestimați ,,publicul"constănțean. Succes! 2
Machedonul12 Reputație: 137 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Tomis Nord - Constanta Oras:Tomis Nord - Constanta Postat Septembrie 2, 2021 Bai, va ambalati prea tare.... Lasati-o sa vina, sa o vedem si vedem apoi: gangbang, futai, dp, etc. 1 2
cheludmx Reputație: 1029 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 2, 2021 Ai dreptate Mache .. . Vedem dupa ce o sa ajung daca se merita sa mearga baieti sau nu.... Pe bani mei ma risc ✌✌✌ 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 2, 2021 6 hours ago, Machedonul12 said: Bai, va ambalati prea tare.... Lasati-o sa vina, sa o vedem si vedem apoi: gangbang, futai, dp, etc. Iti faci prea multe iluzii 🤣🤣🤣 1 1
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Postat Septembrie 2, 2021 20 minutes ago, playmaker said: Iti faci prea multe iluzii 🤣🤣🤣 Parcă văd cum vor începe glumele de genul ”atâta-i de largă că poți să intri și cu vaporul de croazieră acolo” și-așa mai departe :)))) 1 3
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Postat Septembrie 2, 2021 Atâta-i de-ncăpătoare că or ascuns talibanii tot arsenalul american lăsat de izbeliște-n Afghanistan... 1 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 2, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 2, 2021 3 hours ago, banana_lunga said: Atâta-i de-ncăpătoare că or ascuns talibanii tot arsenalul american lăsat de izbeliște-n Afghanistan... Atâta-i de-ncapatoare ca o ascuns Talibanu taxiul. 🤣🤣🤣
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Postat Septembrie 2, 2021 13 minutes ago, g2br13l said: Atâta-i de-ncapatoare ca o ascuns Talibanu taxiul. 🤣🤣🤣 Are un Vito?! 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Septembrie 2, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Septembrie 2, 2021 Acum 4 ore, banana_lunga a spus: Atâta-i de-ncăpătoare că or ascuns talibanii tot arsenalul american lăsat de izbeliște-n Afghanistan... si ea o sa zica...vi se pare mare catedrala ca sunt clopotele mici 3 5
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Postat Septembrie 2, 2021 5 minutes ago, 2peu_2peu said: si ea o sa zica...vi se pare mare catedrala ca sunt clopotele mici Chiar să ne intereseze ce ar zice...?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum