liviufutaku Reputație: 30 Postat August 1, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2022 Va salut! Vizitat azi și fata aceasta. Încă din discuția pe wspp de la inceput, mi a comunicat faptul ca a avut o experienta neplăcută cu un facefuck făcut unui client și ca o doare în gat rău.. I am spus ca nu sunt bădăran și ca asa ceva eu nu o sa fac vreodată. Eram curios doar ce e cu ea în peisajul bucureștean. Deci după cum am spus mai sus programare făcută pe wspp, respectata de ea, locație accesibila și locuri de parcare gârlă în spatele blocului. Am sunat o cand am fost jos și mi a dat indicațiile cu locația exacta. Mi a deschis ușa o fata drăguță la fata, inocenta as putea spune. M a poftit în camera de nebunii, curățenie exemplara, o scrumiera cu câteva chiștoace nederanjante pt mine, fiind fumător. M am cerut la dus, mi s a înmânat prosop,curat, baia iarăși curata cu tot ce trebuie. Ajuns înapoi am început acțiunea. Ce sa va spun.. Fata își da silința și nu renunță pana nu îți dai drumul. S a minunat la început de mărime și grosime spunând mi ca este mult mai imlozabila decât cea care a deranjat o în gat însă am asigurat o ca nu o sa ma comport și ca o las pe ea sa facă cât și cum vrea ea fără sa o chinuiesc în vreun fel, ceea ce s a și întâmplat pana la sfârșit. Simțind ca nu îmi dau drum la oral am propus un misionar care.... M a făcut sa tremur pana mi am dat drumul în balon... La sfârșit am mai vorbit de una alta la o tigara... De viata ei, de aspectele din viata ei care au determinat o sa apuce pe aceasta cale, din afirmațiile ei 2 săptămâni. Nu întru în detalii pt ca aceste lucruri nu se fac publice... . Este o fata ok din toate punctele de vedere, nu este skinny însa nici bbw. E delicata și, dornica sa facă pe plac oricărui client. Purtați va frumos cu ea și veți avea parte de ceva frumos! Cadoul 150 de lei, negrăbit, fără ochi pe ceas. Fiți domni și veți avea parte de același tratament din partea ei. Cu respect! 5 1
Qdnnnrrss Reputație: -8 Postat August 1, 2022 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Postat August 1, 2022 Acum 9 minute, liviufutaku a spus: Va salut! Vizitat azi și fata aceasta. Încă din discuția pe wspp de la inceput, mi a comunicat faptul ca a avut o experienta neplăcută cu un facefuck făcut unui client și ca o doare în gat rău.. I am spus ca nu sunt bădăran și ca asa ceva eu nu o sa fac vreodată. Eram curios doar ce e cu ea în peisajul bucureștean. Deci după cum am spus mai sus programare făcută pe wspp, respectata de ea, locație accesibila și locuri de parcare gârlă în spatele blocului. Am sunat o cand am fost jos și mi a dat indicațiile cu locația exacta. Mi a deschis ușa o fata drăguță la fata, inocenta as putea spune. M a poftit în camera de nebunii, curățenie exemplara, o scrumiera cu câteva chiștoace nederanjante pt mine, fiind fumător. M am cerut la dus, mi s a înmânat prosop,curat, baia iarăși curata cu tot ce trebuie. Ajuns înapoi am început acțiunea. Ce sa va spun.. Fata își da silința și nu renunță pana nu îți dai drumul. S a minunat la început de mărime și grosime spunând mi ca este mult mai imlozabila decât cea care a deranjat o în gat însă am asigurat o ca nu o sa ma comport și ca o las pe ea sa facă cât și cum vrea ea fără sa o chinuiesc în vreun fel, ceea ce s a și întâmplat pana la sfârșit. Simțind ca nu îmi dau drum la oral am propus un misionar care.... M a făcut sa tremur pana mi am dat drumul în balon... La sfârșit am mai vorbit de una alta la o tigara... De viata ei, de aspectele din viata ei care au determinat o sa apuce pe aceasta cale, din afirmațiile ei 2 săptămâni. Nu întru în detalii pt ca aceste lucruri nu se fac publice... . Este o fata ok din toate punctele de vedere, nu este skinny însa nici bbw. E delicata și, dornica sa facă pe plac oricărui client. Purtați va frumos cu ea și veți avea parte de ceva frumos! Cadoul 150 de lei, negrăbit, fără ochi pe ceas. Fiți domni și veți avea parte de același tratament din partea ei. Cu respect! Mulțumesc frumos. Sper din suflet sa fie toți domni la fel de drăguți și înțelegători ca tine. Te pup. 😘 1 1
Qdnnnrrss Reputație: -8 Postat August 1, 2022 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Postat August 1, 2022 Bună, https://ibb.co/HDBptGW 2 3
laury Reputație: 24072 Postat August 1, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 1, 2022 1 oră în urmă, Qdnnnrrss a spus: Bună, https://ibb.co/HDBptGW Inteleg ca este 100 lei finalizarea totul pro, 150 fin cu oral nepro. Corect?
Qdnnnrrss Reputație: -8 Postat August 1, 2022 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Postat August 1, 2022 Acum 34 minute, laury a spus: Inteleg ca este 100 lei finalizarea totul pro, 150 fin cu oral nepro. Corect? Da. 1
MeganWolfM Reputație: 522 Postat August 2, 2022 Oras:RO Oras:RO Autor Postat August 2, 2022 Acum 18 ore, Qdnnnrrss a spus: Mulțumesc frumos. Sper din suflet sa fie toți domni la fel de drăguți și înțelegători ca tine. Te pup. 😘 Mă bucur că ești apreciată! Sper să scoți definitiv sexul normal neprotejat! Indiferent dacă sunt clienți vechi sau îți dau extra! Baftă! 2
MeganWolfM Reputație: 522 Postat August 2, 2022 Oras:RO Oras:RO Autor Postat August 2, 2022 Acum 18 ore, Qdnnnrrss a spus: Mulțumesc frumos. Sper din suflet sa fie toți domni la fel de drăguți și înțelegători ca tine. Te pup. 😘 Acum 4 minute, MeganWolfM a spus: Mă bucur că ești apreciată! Sper să scoți definitiv sexul normal neprotejat! Indiferent dacă sunt clienți vechi sau îți dau extra! Baftă! Vezi că o să te verific, dacă minți pe forum și te fuți neprotejat ,,pe ascuns", vei fi dată în vileag, public! Ai grijă! Utilizează prezervativul! 3
MeganWolfM Reputație: 522 Postat August 2, 2022 Oras:RO Oras:RO Autor Postat August 2, 2022 Acum 18 ore, Qdnnnrrss a spus: Mulțumesc frumos. Sper din suflet sa fie toți domni la fel de drăguți și înțelegători ca tine. Te pup. 😘 Acum 4 minute, MeganWolfM a spus: Vezi că o să te verific, dacă minți pe forum și te fuți neprotejat ,,pe ascuns", vei fi dată în vileag, public! Ai grijă! Utilizează prezervativul! P.S: suntem mai mulți care vă verificăm, doar din anturajul meu. Nu ai cum să ne fraierești! 2
laury Reputație: 24072 Postat August 2, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 2, 2022 Acum 14 ore, Qdnnnrrss a spus: Da. De ce minti? Te am sunat inainte de pranz sa fac o programare, mi ai spus ca atat oralul pro cat si neprotejat este 150 fin, ca la tine nu conteaza! Nu esti serioasa si consecventa in ceea ce spui! Mi am anulat programarea! Plm la fiecare spui altceva dupa cum iti convine, doar ca sa faci bani dar nu te gandesti ca te imbolnavesti si tu….apoi o dai si la noi! Abia ce a fost un caz de gonoree in Militari cu multi futaci infectati si culmea…la una cu staif…200 finalizarea! Din partea mea ai minus! 1
laury Reputație: 24072 Postat August 2, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 2, 2022 Acum 1 oră, MeganWolfM a spus: P.S: suntem mai mulți care vă verificăm, doar din anturajul meu. Nu ai cum să ne fraierești! Stai sa vezi ce verificari ii bag mincinoasei. Bai fratilor, au ajuns o mana de femei sa minta si sa invarta pe degete mii de barbati cu aceeasi vrajeala prosteasca…tu esti primul cu care fac fk sau o nepro sau anal nepro, confirma un pret aici in scris apoi cand suni te minte in fata javra…plus ca unele se mandresc ca se fut neprotejat in pizda si in cur!!! Unde plm am ajuns? Trezirea baaaa fatalai! Fiti barbati adevarati si nu mai haliti minciuni! 3 1
Qdnnnrrss Reputație: -8 Postat August 2, 2022 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Postat August 2, 2022 Acum 2 ore, laury a spus: De ce minti? Te am sunat inainte de pranz sa fac o programare, mi ai spus ca atat oralul pro cat si neprotejat este 150 fin, ca la tine nu conteaza! Nu esti serioasa si consecventa in ceea ce spui! Mi am anulat programarea! Plm la fiecare spui altceva dupa cum iti convine, doar ca sa faci bani dar nu te gandesti ca te imbolnavesti si tu….apoi o dai si la noi! Abia ce a fost un caz de gonoree in Militari cu multi futaci infectati si culmea…la una cu staif…200 finalizarea! Din partea mea ai minus! În primul rand nu ma cunoști și nu am avut anturaj împreună să ma jignești. În al doilea rand e fix problema mea ce preturi am și ce fac. Nu, nu fac sex neprotejat, nu fac anal pe sume de 3 ori mai mari. Nu ști nimic despre mine nici eu despre tine asa ca dacă nu îți place ceea ce fac eu și prețul pe care îl am, te rog sa merg frumos în alta parte fără a ma jigni. Pentru ca totuși se presupune ca ești bărbat! Și nu am anulat nici o programare. Toți care au venit la mine au făcut o finalizare cu 150. Am luat doar la început 100. Te rog frumos sa vorbești înainte sa cunoști. Plictiseala asta și lipsa de ocupație îți face rău! O zi buna 1 2
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat August 2, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat August 2, 2022 Deci cine minte? Face sau nu neprotejat?
Qdnnnrrss Reputație: -8 Postat August 2, 2022 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Postat August 2, 2022 Acum 1 minut, dogeatkitkat a spus: Deci cine minte? Face sau nu neprotejat? Nu nu fac neprotejat. Cei care scriu aici nici măcar nu au fost la mine. Doar doi dintre ei. Unul care a comentat ca nu a prezervative, deșii cu câteva minute înainte sa ajungă ma sunat și l.am rugat sa astepte puțin sa cobor sa iau și nu a vrut și am făcut doar sex oral. Și mai este un domn care a scris ieri despre mine și poate confirma ca am prezervative și nu fac neprotejat. Acel laury care nu are ocupație bănuiesc vorbește mult și prost. 1 1
laury Reputație: 24072 Postat August 2, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 2, 2022 La 29.07.2022 la 18:31, Sixsex a spus: I am scris eu pe wapp: Bună. Oral normal protejat. 100 finalizarea 200 ora. Neprotejat 50 în plus . Nu fac anal. Nu finalizare faciala sau orala Acum 1 oră, Qdnnnrrss a spus: În primul rand nu ma cunoști și nu am avut anturaj împreună să ma jignești. În al doilea rand e fix problema mea ce preturi am și ce fac. Nu, nu fac sex neprotejat, nu fac anal pe sume de 3 ori mai mari. Nu ști nimic despre mine nici eu despre tine asa ca dacă nu îți place ceea ce fac eu și prețul pe care îl am, te rog sa merg frumos în alta parte fără a ma jigni. Pentru ca totuși se presupune ca ești bărbat! Și nu am anulat nici o programare. Toți care au venit la mine au făcut o finalizare cu 150. Am luat doar la început 100. Te rog frumos sa vorbești înainte sa cunoști. Plictiseala asta și lipsa de ocupație îți face rău! O zi buna Acum 19 ore, laury a spus: Inteleg ca este 100 lei finalizarea totul pro, 150 fin cu oral nepro. Corect? Acum 18 ore, Qdnnnrrss a spus: Da. La 29.07.2022 la 18:31, Sixsex a spus: I am scris eu pe wapp: Bună. Oral normal protejat. 100 finalizarea 200 ora. Neprotejat 50 în plus . Nu fac anal. Nu finalizare faciala sau orala Nu vezi ca minti mai fato? Ce te tot victimizezi atat ca te jigneste cineva? Au scris mai multi ca faci neprotejat iar tu ai recunoscut!
laury Reputație: 24072 Postat August 2, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 2, 2022 La 29.07.2022 la 18:46, Qdnnnrrss a spus: Bună. Sunt Roxana cea despre care se vorbește pe aici. Da îmi place sa o sug ceea ce nu vad un dezavantaj în cazul vostru al bărbaților de pe aici si cei care ați fost la mine. O fac și neprotejat cu clienți care îmi sunt fideli și vin la mine și a doua și a treia oara și care au o igiena 100% curata. PS. Am prezervative 😉 Ai scris cu mana ta ca faci neprotejat! Te cam jignesti singura! 🤣🤣🤣 2
kasparian Reputație: 6196 Postat August 2, 2022 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat August 2, 2022 La 29.07.2022 la 16:16, dotatudotatu a spus: are privire de nimfo când o suge - și chiar dacă spune ca nu ii plac astia cu pulile mari, ii place și mare și groasa , groasa sa fie! Serios, colegu', dacă făceai sex cu ea mai înțelegeam, dar nu știu ce plăcere îți imaginezi tu că poate avea o femeie să ia în gât un făcăleț și ce zone erogene crezi că îi stimulează acolo (!) cu cât e bățul mai gros Sau poate vrei doar să te lauzi ce "dotatudotatu" ești, dar nu mai era cazul, că s-a înțeles din username 1
dotatudotatu Reputație: 89 Postat August 2, 2022 Oras:Buc Oras:Buc Postat August 2, 2022 Acum 21 minute, kasparian a spus: Serios, colegu', dacă făceai sex cu ea mai înțelegeam, dar nu știu ce plăcere îți imaginezi tu că poate avea o femeie să ia în gât un făcăleț și ce zone erogene crezi că îi stimulează acolo (!) cu cât e bățul mai gros Sau poate vrei doar să te lauzi ce "dotatudotatu" ești, dar nu mai era cazul, că s-a înțeles din username Nu e facalet bro, e facalet de copii🤣🤣🤣🤣dala minion
Qdnnnrrss Reputație: -8 Postat August 2, 2022 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Postat August 2, 2022 La 30.07.2022 la 18:38, Qdnnnrrss a spus: Pe wap https://ibb.co/27HfCvs https://ibb.co/WWwzSCb https://ibb.co/WGd19tQ https://ibb.co/ckKYwWD https://ibb.co/kDKrzKZ 3
ionel_gigel Reputație: 68 Postat August 3, 2022 Oras:Sexville Oras:Sexville Postat August 3, 2022 Acum 16 ore, Qdnnnrrss a spus: https://ibb.co/27HfCvs https://ibb.co/WWwzSCb https://ibb.co/WGd19tQ https://ibb.co/ckKYwWD https://ibb.co/kDKrzKZ Vizitat recent domnisoara . Contactat telefonic si primit meniul : 150 lei finalizarea 250 lei/h servicii OP/ON , NP . Asta mi s-a prezentat . Nicio mentiune legat de neprotejat dar cine stie .. prezenta placuta,usor chubby sa ai pe ce pune mana , draguta la fata, m-a asteptat imbracata ca in pozele de mai sus , poze 99% reale . fiind incalzit deja am optat pt un oral neprotejat , fara finalizare orala . Pot confirma ca isi da silinta , incercari de deep , usor submisiva . Consider ca pretul e un pic piperat , 100/fin ar fi un pret corect din punctul meu de vedere . Poate revenind mai apare o promotie ceva . personal as incerca o ora data viitoare poate ne sincronizam mai bine . Draguta te asteptam aici cu o prezentare completa . O sa vezi ca nu prea sunt persoane rele aici , apreciem sinceritatea si corectitudinea .. 1
Qdnnnrrss Reputație: -8 Postat August 3, 2022 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Postat August 3, 2022 1 oră în urmă, ionel_gigel a spus: Vizitat recent domnisoara . Contactat telefonic si primit meniul : 150 lei finalizarea 250 lei/h servicii OP/ON , NP . Asta mi s-a prezentat . Nicio mentiune legat de neprotejat dar cine stie .. prezenta placuta,usor chubby sa ai pe ce pune mana , draguta la fata, m-a asteptat imbracata ca in pozele de mai sus , poze 99% reale . fiind incalzit deja am optat pt un oral neprotejat , fara finalizare orala . Pot confirma ca isi da silinta , incercari de deep , usor submisiva . Consider ca pretul e un pic piperat , 100/fin ar fi un pret corect din punctul meu de vedere . Poate revenind mai apare o promotie ceva . personal as incerca o ora data viitoare poate ne sincronizam mai bine . Draguta te asteptam aici cu o prezentare completa . O sa vezi ca nu prea sunt persoane rele aici , apreciem sinceritatea si corectitudinea .. Ma numesc Roxana. Am 25 de ani, 165 cm și 65 kg. Sunt o persoana sociabila, dornica sa îți îndeplinesc dorințele. Nu fac anal, nu fac sex neprotejat, fac sexul oral și normal cu prezervativ la prețul de 100 de lei finalizarea/200 ora sau 150 finalizarea/250 ora cu sexul oral neprotejat. Va pup și va aștept la locația mea care este la Gorjului pe uverturii la nr 87. PS. Nu fac deplasări. 1
Nostalgie21 Reputație: -17 Postat August 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2022 Bună Roxana,am fost la tine de 2 ori,in aceeași zi,dimineața si seara,nu am ce zice de servicii,dar ce sa intamplat cu whats-ul? 1
Qdnnnrrss Reputație: -8 Postat August 3, 2022 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Postat August 3, 2022 Acum 44 minute, Nostalgie21 a spus: Bună Roxana,am fost la tine de 2 ori,in aceeași zi,dimineața si seara,nu am ce zice de servicii,dar ce sa intamplat cu whats-ul? Scrie-mi acum
MeganWolfM Reputație: 522 Postat August 4, 2022 Oras:RO Oras:RO Autor Postat August 4, 2022 Acum 11 ore, Qdnnnrrss a spus: Ma numesc Roxana. Am 25 de ani, 165 cm și 65 kg. Sunt o persoana sociabila, dornica sa îți îndeplinesc dorințele. Nu fac anal, nu fac sex neprotejat, fac sexul oral și normal cu prezervativ la prețul de 100 de lei finalizarea/200 ora sau 150 finalizarea/250 ora cu sexul oral neprotejat. Va pup și va aștept la locația mea care este la Gorjului pe uverturii la nr 87. PS. Nu fac deplasări. 😁😁😁îți reveniși? 1
Qdnnnrrss Reputație: -8 Postat August 4, 2022 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Telefon: +40730253379 Oras:București sector 6 Postat August 4, 2022 Acum 3 ore, MeganWolfM a spus: 😁😁😁îți reveniși? Da 🙂 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum