Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Te urăște de moarte :)))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Bueyyy ANAF-ul te OBLIGA sa percepi chirie la tot ce gazduiesti prin casa!!!!!!! Oameni buni, astia sunt sanatosi la cap ????? Percepi chirie concubinei/concubinului, nepotilor, fratilor, parintilor daca locuinta este pe numele tau...eventual, iti obligi soata/sotul, copii sa-ti plateasca chirie =)) cea mai penibila stire auzita pana acum!!!!! https://ziarulunirea.ro/anaf-proprietarii-vor-lua-chirie-de-la-rude-sau-prieteni-gazdele-vor-plati-individual-cate-55-taxa-din-salariul-minim-pe-economie-397000/ se pare ca site-ul de unde am auzit stirea are acum probleme tehnice =))) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Bueyyy ANAF-ul te OBLIGA sa percepi chirie la tot ce gazduiesti prin casa!!!!!!! Oameni buni, astia sunt sanatosi la cap ????? Percepi chirie concubinei/concubinului, nepotilor, fratilor, parintilor daca locuinta este pe numele tau...eventual, iti obligi soata/sotul, copii sa-ti plateasca chirie =)) cea mai penibila stire auzita pana acum!!!!!Păi, de unde bani pentru bugetari? Și pentru tot felul de pomeni electorale. 2 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Bueyyy ANAF-ul te OBLIGA sa percepi chirie la tot ce gazduiesti prin casa!!!!!!! Oameni buni, astia sunt sanatosi la cap ????? Percepi chirie concubinei/concubinului, nepotilor, fratilor, parintilor daca locuinta este pe numele tau...eventual, iti obligi soata/sotul, copii sa-ti plateasca chirie =)) cea mai penibila stire auzita pana acum!!!!!mai penibil e modul tau de a intelege legea..... 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 mai penibil e modul tau de a intelege legea..... =)) =))) =)) =))) =)) sa intelegem ca tu esti bugetar =))) =))) =)) si lucrezi la =))) anaf =)) =)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 e din 2016.... Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Minunaaatt...ðŸ˜ðŸ˜ 9 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 e din 2016.... nu am vazut asta ... eu doar am ramas... shock :( hai mey, stirea are 13 luni si jumatate ... se pare ca e in proiect de dezbatere =))) Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 =)) =))) =)) =))) =)) sa intelegem ca tu esti bugetar =))) =))) =)) si lucrezi la =))) anaf =)) =)) 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 nu am vazut asta ... eu doar am ramas... shock :(scrie sus cand a fost pus articolul.oricum,ridicol,adica mama sa-i la lu' fi-miu chirie?Din alocatie? :))) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Minunaaatt...Ai lins o piersicuță zemoasă? 3 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Ai lins o piersicuță zemoasă?Ce perspicace esti la varsta ta..geniule! 7 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 scrie sus cand a fost pus articolul.oricum,ridicol,adica mama sa-i la lu' fi-miu chirie?Din alocatie? :))) ce maaaaaaaaaa ce sa faca fie-tau cu alocatia ??? =))) lasa mah ca o da la bunica sa plateasca bunica la stat =)) auzi? vezi ca daca faci vizita la bunica, te torn la ANAF si plateste si pentru vizitele tale =)) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 ce maaaaaaaaaa ce sa faca fie-tau cu alocatia ??? =))) lasa mah ca o da la bunica sa plateasca bunica la stat =))https://i.imgur.com/KSgkyuE.gif auzi? vezi ca daca faci vizita la bunica, te torn la ANAF si plateste si pentru vizitele tale =))https://i.imgur.com/wlPk8Na.gif :)))) Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 nu am vazut asta ... eu doar am ramas... shock :( hai mey, stirea are 13 luni si jumatate ... se pare ca e in proiect de dezbatere =)))Lipsa acuta de pula dauneaza grav vederii si/sau sanatatii mintale! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Ce perspicace esti la varsta ta..geniule!Taci și linge! 2 Link spre comentariu
mr president Reputație: 4053 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Minunaaatt... Te inteleg. Asa m-am simtit si eu aseara. =)) =)) 5 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Te inteleg. Asa m-am simtit si eu aseara. =)) =))ðŸ‘ðŸ‘👠7 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Te inteleg. Asa m-am simtit si eu aseara. =)) =))Merci ca mi ai tinut companie pe fazane...n am simtit cand am ajuns la birouðŸ˜ðŸ˜ 7 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Lipsa acuta de pula dauneaza grav vederii si/sau sanatatii mintale! asa e , Buget, nu te contrazic :D Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 asa e , Buget, nu te contrazic :DAdica nici macar asta nu ai inteles? Ca mesajul iti era adresat? 1 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Nu e cazul, magarul n-avea maini. =)) 1 14 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Bueyyy ANAF-ul te OBLIGA sa percepi chirie la tot ce gazduiesti prin casa!!!!!!! Oameni buni, astia sunt sanatosi la cap ????? Percepi chirie concubinei/concubinului, nepotilor, fratilor, parintilor daca locuinta este pe numele tau...eventual, iti obligi soata/sotul, copii sa-ti plateasca chirie =)) cea mai penibila stire auzita pana acum!!!!! https://ziarulunirea.ro/anaf-proprietarii-vor-lua-chirie-de-la-rude-sau-prieteni-gazdele-vor-plati-individual-cate-55-taxa-din-salariul-minim-pe-economie-397000/ se pare ca site-ul de unde am auzit stirea are acum probleme tehnice =)))si ... cat este cazarea pe ora ? cu TVA sau fara? :laugh2 3 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Adica nici macar asta nu ai inteles? Ca mesajul iti era adresat? ai dreptate, mesajul tau nu imi era adresat ... de aceia te-am aprobat printr-un ghiont, mai Buget, mai :D Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 si ... cat este cazarea pe ora ? cu TVA sau fara? :laugh2 se stieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geeeeeeeeeee 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum