Sari la conținut

Întreab-o pe Maya

Vizitator nicieu

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Acum 2 minute, marcus6 a spus:

ma ajutat forumul dar mai mult am ajutat eu forumul decit el pe mine

:251x....:yl2jump........B)

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Reputație: 0
Acum 22 minute, 2peu_2peu a spus:

:251x....:yl2jump........B)

Tu vezi ca ai ramas fară SEX GEL și o s@ te usture mîinile😁 a stai că tu folosesti de gălbinele🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ sigur nu stii ce zic😁

Link spre comentariu
Acum 1 minut, marcus6 a spus:

Tu vezi ca ai ramas fară SEX GEL și o s@ te usture mîinile😁

:slap2:ewpu......:wave: pramatioo . 

https://www.youtube.com/watch?v=rZiwPk-cAx8

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator marcus6
La 09.10.2021 la 17:06, _amarok_ a spus:

În primul rând bună ziua și îmi cer scuze userilor din Constanța.  Postez din Suceava .

@ffsdnd dacă mi-am șters contul vechi  înseamnă că nu mă interesează noutățile de aici.  Fac rău la sarmale și mai întru din când în când. 

@colericuldoar culege informații de pe pm apoi ți le transmite și ție. Ce caută alte topice ale altor fete postat de el pe topicul Mayei ? când topicul , citez din colericul E despre Maya.

Era unul că useri vechi ar face nu știu ce cu fetele . În mare parte sunt informații false . Useri vechi sau retras , dacă vrea și el noutăți. Fute cam ce ar spune alții că ar fi aici de evitat . Nu aș vrea să îți dau exemplu . Una a fost ales userul lunii anul ăsta. 

Dacă maya a câștigat premii înseamnă că le merită.  Decizia nu îți aparține și ar trebui să nu ai nimic de obiectat . A făcut ceva cu care se întreține financiar blogurile/forumurile. Ești prea mic să înțelegi asta . Iar premiul e ..... tot prea mic .

Și ce cauți tu , eu , colericul că postează pe topicele fetelor din secțiunea Constanța.  Ai recenzii aici și ești la curent ci noutățile sau vrei să te afli în treabă?  Dacă băieții au probleme inseamnă că știu ce probleme ai să fie bărbați și să le rezolve în curtea lor , fără a cere ajutor . Colericul nu mai e moderator din 2011 , e 2021. Să îl reseteze cineva ! 

Ești prea micuț în lumea asta .

Alte întrebări?  

😁

Link spre comentariu
Vizitator marcus6

Poftim cultură de la  un Gunoi, Gunoiul secolului, ba nu as face asa ceva nici pentru ultimul om. Care cinste mă Gunoiule daca tu nu ai bani nici de ciorapi. Ce cinste ai tu ce asteptari sa mai am eu de la voturi aici @pisicutsasta e corect? 

Cum mă să trimiți așa  mesaje la necunoscuți, deasta esti tu asa urit aici ssi înpins de toți, băi frate așa inima sa ai doamne fereste. Eu nici nu te am votat pina nu ai votat tu si nici nu aveam de gînd t - eam propus din prostole da sa ajungi sa rogi alti uzeri necunoscuti sa voteze asta inseamna disperare ce mai 2peu=wc🤢🤢🤢🤢🤢🤢

IMG-20211024-WA0004.jpg

Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Acum 9 minute, marcus6 a spus:

Poftim cultură de la  un Gunoi, Gunoiul secolului, ba nu as face asa ceva nici pentru ultimul om. 

Care cinste mă Gunoiule care cinste că tu nu ai bani nici de ciorapi. 

IMG-20211024-WA0004.jpg

Link spre comentariu
Vizitator marcus6

Roagăi pe toți mă chiar vreau să mă voteze toti că eu niciodata nu mă schimb, vînd pentru nimeni și nimic nu mă vînd . Da =wc pacat ca nu este si votul asta

Cică un mic ajutor bă nu cumva tu umbli prin țară cu cerutul?eu numai la aia am auzit un mic ajutor dacă se poate. 

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
12 hours ago, marcus6 said:

Poftim cultură de la  un Gunoi, Gunoiul secolului, ba nu as face asa ceva nici pentru ultimul om. Care cinste mă Gunoiule daca tu nu ai bani nici de ciorapi. Ce cinste ai tu ce asteptari sa mai am eu de la voturi aici @pisicutsasta e corect? 

Cum mă să trimiți așa  mesaje la necunoscuți, deasta esti tu asa urit aici ssi înpins de toți, băi frate așa inima sa ai doamne fereste. Eu nici nu te am votat pina nu ai votat tu si nici nu aveam de gînd t - eam propus din prostole da sa ajungi sa rogi alti uzeri necunoscuti sa voteze asta inseamna disperare ce mai 2peu=wc🤢🤢🤢🤢🤢🤢

IMG-20211024-WA0004.jpg

Acum sa iti dai seama si tu ce caracter infect si alunecos are. De ce nu il inghite nimeni??

....pentru ca NUMAI emoticoane..

....pentru ca NUMAI anlfabetisme..

....pentru ca NUMAI minusuri aiurea la ORICE fel de postare (fie recenzie, fie ceva de ajutor etc)

.....pentru ca ... +infinit  ...

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti
Acum 16 ore, marcus6 a spus:

Poftim @_amarok_ @v.antonov fostul gogu85 vasileblej si asta am stiut de cind ai postat prima data. 

@pisicuts e voie ca un uzer să aibe mai multe conturi? 

Buna @marcus6.

Nu prea inteleg de ce m-ai etichetat in postarea cu Amaroc .

Daca consideri ca eu as fi ceva trol ….te inseli.

Daca consideri ca am mai multe conturi….te inseli iarasi

Initial am crezut ca esti ceva angajat al lui @pisicuts insa imi dau seama ca tu ai doar mult timp liber .

Pt ce iti faci atatia nervi cu acesti useri iar nu prea inteleg.Sincer nu inteleg

Te-as invita sa stergi minusul care mi l-ai adaudat la topicul cu @Maya-69

pt ca e singurul minus care il am.

Inteleg ca tu credeai eu as fi fost alt user.Nu sunt!!!

Aici sunt doar pt recenzare si beneficiu din recenziile celorlalti, inclusiv ale tale.

Cred ca @pisicuts are toate detaliile mele si iti poate confirma ca sunt 1000/100 sunt real, (user name mai putin 😂) cu un singur cont si daca da o cautare pe google dupa nr meu de la inregistrare vede cam cat de serios sunt.

Iti mai recomand sa cauti lucruri pozitive in tot ce faci.Nu suntem la scoala gimnaziu si tu profesor.
Nu castigi nimic articuland userii cand gresesc …….sau cel putin din punctul tau de vedere gresesc……iar pct tau de vedere poate fi subiectiv .

@pisicuts te rog sa ii confirmi ca am doar un cont si asa poate imi sterge minusul. 

Ciocane tari tuturor si o duminica placuta!

Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Acum 1 minut, v.antonov a spus:

Buna @marcus6.

Nu prea inteleg de ce m-ai etichetat in postarea cu Amaroc .

Daca consideri ca eu as fi ceva trol ….te inseli.

Daca consideri ca am mai multe conturi….te inseli iarasi

Initial am crezut ca esti ceva angajat al lui @pisicuts insa imi dau seama ca tu ai doar mult timp liber .

Pt ce iti faci atatia nervi cu acesti useri iar nu prea inteleg.Sincer nu inteleg

Te-as invita sa stergi minusul care mi l-ai adaudat la topicul cu @Maya-69

pt ca e singurul minus care il am.

Inteleg ca tu credeai eu as fi fost alt user.Nu sunt!!!

Aici sunt doar pt recenzare si beneficiu din recenziile celorlalti, inclusiv ale tale.

Cred ca @pisicuts are toate detaliile mele si iti poate confirma ca sunt 1000/100 sunt real, (user name mai putin 😂) cu un singur cont si daca da o cautare pe google dupa nr meu de la inregistrare vede cam cat de serios sunt.

Iti mai recomand sa cauti lucruri pozitive in tot ce faci.Nu suntem la scoala gimnaziu si tu profesor.
Nu castigi nimic articuland userii cand gresesc …….sau cel putin din punctul tau de vedere gresesc……iar pct tau de vedere poate fi subiectiv .

@pisicuts te rog sa ii confirmi ca am doar un cont si asa poate imi sterge minusul. 

Ciocane tari tuturor si o duminica placuta!

Haide mă plimbă ursu nu imi tine mie predică e ultimul răspuns ce ți-l dau de pe orice cont miai scrie, nu mai căuta atenție ai intrat aici pentru ceva da. Nu te mai băga in discuție cu mine. 

Link spre comentariu
Acum 1 minut, marcus6 a spus:

Haide mă plimbă ursu nu imi tine mie predică e ultimul răspuns ce ți-l dau de pe orice cont miai scrie, nu mai căuta atenție ai intrat aici pentru ceva da. Nu te mai băga in discuție cu mine. 

Te aflii intr-o eroare in ceea ce ma priveste……Gaseste puterea si afla adevarul.
O afirmatie se probeaza.

@pisicuts  iti poate confirma …. doar daca vrea!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...