lionel6986 Reputație: 76 Postat Noiembrie 15, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Noiembrie 15, 2020 Abia te aștept, pardon te așteptăm ca sa nu fiu băiat rău să mă gândesc doar la mine :D
biasexy01 Reputație: 87 Postat Noiembrie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2020 Mihai nu m-am gândit dar poate PE viitor o să fac. Vro escapadă și PE acolo
florescu19 Reputație: 10 Postat Noiembrie 16, 2020 Postat Noiembrie 16, 2020 Mihai nu m-am gândit dar poate PE viitor o să fac. Vro escapadă și PE acolo. Spune și tu dacă vi mâine în Ploiești cam de la ce oră să te cautam?
florescu19 Reputație: 10 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 . Spune și tu dacă vi mâine în Ploiești cam de la ce oră să te cautam?. Vine astăzi la ora 16. Am vorbit cu ea și mi am făcut programare la 16. Nr tf 0723744504 în spate la Shaormeria Angy locația veche. Succes tuturor.
ariovist Reputație: 999 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 Ariovist: parerea mea e ca ne încurcam prea mult in detalii..dar nu ar fi mai bine sa fim bărbați și sa ii facem o oferta corecta sa ne primească pe amândoi?..asa bem si o bere împreună( fara alcool)..fără jucării.. totul natural..daca esti deschis si bianca accepta va fi o experiență unică.. te las pe tine sa negocieze cu ea..eu sunt deschis la o asemenea experienta!Ti am promis ca voi vorbi cu Bianca de propunerea ta si astazi cand am fost la ea m-am tinut de cuvant.Nu mai detaliez intalnirea care a fost de nota 10 asa cum numai Bianca stie sa le faca,ci iti dau numai raspunsul.A fost de acord dar cu parere de rau eu nu pot participa din motive absolut personale,caci propunerea era tentanta iar tu ai fi putut sa fi un tovaras de toata isprava.Am convenit cu ea sa te anunt ramanand ca daca gasesti un partener interesat de o partida in trei sa o suni ca sa va intelegeti la detalii si bineinteles la pret.Iti doresc succes si sa ai parte de o partida memorabila caci sigur Bianca va va fute excelent pe amndoi.Succes si sa ne auzim de bine.
mickeybt Reputație: 51 Postat Noiembrie 17, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 17, 2020 Ariovist: parerea mea e ca ne încurcam prea mult in detalii..dar nu ar fi mai bine sa fim bărbați și sa ii facem o oferta corecta sa ne primească pe amândoi?..asa bem si o bere împreună( fara alcool)..fără jucării.. totul natural..daca esti deschis si bianca accepta va fi o experiență unică.. te las pe tine sa negocieze cu ea..eu sunt deschis la o asemenea experienta!Salutare, babanul82. Dacă ești încă interesat, m-as bucura de o întâlnire în 3.
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 Multumesc Ariovist! Propunerea a fost doar pentru tine asta deoarece am trecut pe la câteva fete si mi.au confirmat că esti un tip foarte ok..imi pare rau de ca nu am putut face un " parteneriat"..dar iti si inteleg decizia. O voi contacta personal pe Bianca si voi opta doar pentru ceea ce am făcut cu ea..bine..mai am putina idei si vreau sa vad daca le accepta. Voi face o recenzie completa după ce se va produce întâlnirea cu Bianca. Seara buna tuturor!
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 Mickeybt..cum am spus si mai sus,dacă era sa fac asa ceva as fi facut.o dor cu Ariovist..nu ca voi ceilalți nu sunte.ti oameni ok..asa ca va rog frumos sa terminat cu aceste întrebării.. nu voi intra cu nimeni la un sex in 3. Seara buna!
biasexy01 Reputație: 87 Postat Noiembrie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2020 Bună dragilor disponibilă
biasexy01 Reputație: 87 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2020 Neața disponibilă
biasexy01 Reputație: 87 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2020 Bună futăcioșilor țin să vă anunț că nu voi m-ai sta până duminică.cum.am.zis azi în jur de ora.20 .00 voi pleca din ploiești pupici
Vizitator enzo__ Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2020 Postat Noiembrie 19, 2020 Ce destinații ai in plan ?
biasexy01 Reputație: 87 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2020 Shaormeria nagy
chev007 Reputație: 408 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Noiembrie 19, 2020 Ce destinații ai in plan ? Shaormeria nagyReconversie profesionala? 2
biasexy01 Reputație: 87 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2020 0723744504
anefsex Reputație: 793 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 19, 2020 Buna Bianca, mai faci anal?
Vizitator enzo__ Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2020 Postat Noiembrie 19, 2020 Reconversie profesionala?Ori n-a înțeles întrebarea, ori are glume în program. Oricum nu întrebasem degeaba...
chev007 Reputație: 408 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Noiembrie 19, 2020 Cred ca nu a citit bine, probabil ti-a zis locatia actuala.
biasexy01 Reputație: 87 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2020 Bună dragilor locația de luni va fi calea victoriei 134 de luni în bucurești
hedonis91 Reputație: -77 Postat Noiembrie 19, 2020 Postat Noiembrie 19, 2020 Ori n-a înțeles întrebarea, ori are glume în program. Oricum nu întrebasem degeaba...Poate tu nu ai înțeles. Ce nu ai înțeles ? Fetei îi place să mănânce și poate vrea să se îngrașe. S-au făcut și sondaje de opinie pe tema astahttps://youtu.be/M-bp4kl7seY?t=31 1
ariovist Reputație: 999 Postat Noiembrie 20, 2020 Postat Noiembrie 20, 2020 Ori n-a înțeles întrebarea, ori are glume în program. Oricum nu întrebasem degeaba.... Cred ca nici una nici alta. Nu se prea descurca cu postările și a dat reperul Shaormeria Angy loc cunoscut de foarte mulți dintre noi.
marcusaureli Reputație: 806 Postat Noiembrie 20, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Noiembrie 20, 2020 . Cred ca nici una nici alta. Nu se prea descurca cu postările și a dat reperul Shaormeria Angy loc cunoscut de foarte mulți dintre noi.Adica, în spate la Partide...
ariovist Reputație: 999 Postat Noiembrie 20, 2020 Postat Noiembrie 20, 2020 Adica, în spate la Partide.... Exact. Fosta locație a lui Oana miniona la etajul 4 .
gore82 Reputație: 27 Postat Noiembrie 25, 2020 Postat Noiembrie 25, 2020 Am vrut sa merg maine la ea in Bucuresti,am sunat si a zis ca va fi in Ploiesti de joi .Daca aveti chef de un futai ca lumea sa stiti.
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2020 Postat Noiembrie 25, 2020 Am vrut sa merg maine la ea in Bucuresti,am sunat si a zis ca va fi in Ploiesti de joi .Daca aveti chef de un futai ca lumea sa stiti.Ce veste buna ,avem de unde alege si noi,sa nu mai batem drumul pana la București. Plus ca acolo este concurența strânsă. Pe lângă efecte mari negative bine știute se pare ca acest context prezent astăzi al crizei (de sănătate și economice)avem si noi ceva de câștigat. Deci,sa nu bucurăm. 🥳🥳🥳😋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum