Membru Premium v92610 Reputație: 2936 Postat Septembrie 24, 2021 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Partajează Postat Septembrie 24, 2021 36 minutes ago, Tania__04 said: Au... îmi dai palpitații 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿 Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Acum 38 minute, il pupparo a spus: La ce cur beton are Tania , ce rost mai au cuvintele ? Mai degraba este o invitatie frumos formulata. P.S. Abia astept s-o cunosc si eu pe Tania. Te pup 😼👅 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4312 Postat Septembrie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Tania, ne-ai zapacit cu pozele, dar nu ne spui in ce zona ai acum locatia si ce program ai ? Link spre comentariu
kosmin09 Reputație: 85 Postat Septembrie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Salut, am vizitat-o ieri si a fost foarte bine. Locatia undeva pe Strada Popa Tatu. Nu am intrebat dar cred ca sta singura. Modalitate de contact Whatsapp, numarul din titlu, programare rapida si fara probleme. Cand mi-a deschis usa (bineinteles semi-ascunsa) am avut placerea sa descopar genul acela de fata pe care ti-ai dori sa o ai ca vecina de bloc. Despre ea pot sa va spun ca este o fata frumoasa, glumeata, a zis cineva ca e vorbareata, deloc deranjant pentru mine. Daca o vezi pe strada sigur o remarci. Are o privire patrunzatoare. Mi-a placut ca desi a glumit in legatura cu masajul, zicand ca nu e profi mi-a facut un masaj viguros si placut. Un lucru pe care l-am apreciat foarte mult e ca fara sa ii zic eu expres a inceput cu o repriza de sarutari de sus pana jos, foarte placut preludiu. De obicei trebuie sa zic eu. Programul de lucru am uitat sa intreb, poate data viitoare. Halatul 300/h bine investiti. Tania, ne vedem data viitoare, a fost o placere sa te cunosc! 2 1 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16278 Postat Septembrie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Acum 9 ore, Tania__04 a spus: Poza asta mă inspiră la a o revizita pentru a experimenta poziții pe care nu le-am încercat la prima vizită 😛 2 1 Link spre comentariu
Subterana Reputație: 91 Postat Septembrie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Acum 9 ore, il pupparo a spus: La ce cur beton are Tania , ce rost mai au cuvintele ? Mai degraba este o invitatie frumos formulata. P.S. Abia astept s-o cunosc si eu pe Tania. La ce preferințe am observat ca ai frate il pupparo cu siguranța o sa-ți placa Tania. Nu o sa fii dezamagit. Încă nu i-am făcut o recenzie dar urmează azi-maine, sper. 2 3 Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2021 Partajează Postat Septembrie 27, 2021 Azi e luni și mâine-i marți 🙊 Hai la pizda măi Bărbați 😹 Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Septembrie 27, 2021 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat Septembrie 27, 2021 Asteptam miercuri si joi Sa bagi curu' la batai 😅 2 Link spre comentariu
Subterana Reputație: 91 Postat Septembrie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Am fost la Tania o singura data, programare făcută pe WP respectata. Ajung la locație sunt întâmpinat de o domnișoara micuța 1,62 drăguțică, dezghețată, am simțit din prima ca o sa fie bine si aleg 1h. Are un mod misto de a te “bagă in seama” îți da impresia ca ii place de tine si ca vrea sa te agate. Flirtează misto si asta te pregătește bine de tot de preludiu. Primesc prosop si purced la dus presat de timp, deși as fi vrut sa mai continuam jocul care ma făcea sa ma simt ca in cafenea agățat de o tipa interesantă. Actiunea: Revin in camera si începe sa ma sărute un FK bun si susținut. Usor coboară spre soldățel care era deja pregătit de lupta. Il suge bine acorda atentie la 00 ii spun ca imi place si fata foarte receptivă insista si le suge bine. Trecem la normal in pat unde începem in reverse cowgirl se mișcă bine dar obosește repede, se întoarce in lot normal si pompez si eu, o trag peste mine ii sug sanii in timp ce o fut, e ok fata. Schimbam in caprita si apoi misionar unde se încolăcește te trage in ea se implica se săruta, e bine. După finalizare ne liniștim putin la o vorba dar timpul trece repede si o vad cum trage sa începem al doilea număr(alta probabil profita si trăgea de timp) mi-a plăcut mult asta si oricum eram eu obosit si nu am mai făcut al doilea nr. I-am comunicat ca e ok sa mai vb in timpul rămas si ne-am lungit puțin vorbind chiar si chestii personale din viața amândurora. Fac dus ma îmbrac si plec cu sentimentul ca trebuie sa revin. Notele Locatia: 8,5 curată, tot ce ai nevoie la dus etc… Tania: 8,5 miniona 1.62, drăguțică la fata( un pic nasoasa😂 dar nimic deranjant) sânii mici dar frumoși, cur misto, bine proporționată. Oralul: 9 lins, supt, atentie la 00, e bine. Normal: 9 se implica pare ca-i place si ca vrea s-o futi, mie chiar mi-a plăcut. Gfe: 9,5 Fk bun, preludiu f bun, m-am simtit chiar bine cu ea. Concluzia: merita si e de revenit. Un mic detaliu ca minus si e cam singurul minus. este ca la sarut se simte ca e fumătoare, ca recomandare o guma de mestecat sau spray de gura mentolat etc… in rest fata e ce trebuie. Te pup Tania si abia aștept sa te revăd. 7 3 1 Link spre comentariu
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Septembrie 29, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 29, 2021 Acum 2 ore, Subterana a spus: se simte ca e fumătoare @Tania__04 te ai apucat de fumat ? sau colegu a fost la alta Tania 😂 Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2021 Partajează Postat Septembrie 29, 2021 Acum 7 ore, Subterana a spus: Am fost la Tania o singura data, programare făcută pe WP respectata. Ajung la locație sunt întâmpinat de o domnișoara micuța 1,62 drăguțică, dezghețată, am simțit din prima ca o sa fie bine si aleg 1h. Are un mod misto de a te “bagă in seama” îți da impresia ca ii place de tine si ca vrea sa te agate. Flirtează misto si asta te pregătește bine de tot de preludiu. Primesc prosop si purced la dus presat de timp, deși as fi vrut sa mai continuam jocul care ma făcea sa ma simt ca in cafenea agățat de o tipa interesantă. Actiunea: Revin in camera si începe sa ma sărute un FK bun si susținut. Usor coboară spre soldățel care era deja pregătit de lupta. Il suge bine acorda atentie la 00 ii spun ca imi place si fata foarte receptivă insista si le suge bine. Trecem la normal in pat unde începem in reverse cowgirl se mișcă bine dar obosește repede, se întoarce in lot normal si pompez si eu, o trag peste mine ii sug sanii in timp ce o fut, e ok fata. Schimbam in caprita si apoi misionar unde se încolăcește te trage in ea se implica se săruta, e bine. După finalizare ne liniștim putin la o vorba dar timpul trece repede si o vad cum trage sa începem al doilea număr(alta probabil profita si trăgea de timp) mi-a plăcut mult asta si oricum eram eu obosit si nu am mai făcut al doilea nr. I-am comunicat ca e ok sa mai vb in timpul rămas si ne-am lungit puțin vorbind chiar si chestii personale din viața amândurora. Fac dus ma îmbrac si plec cu sentimentul ca trebuie sa revin. Notele Locatia: 8,5 curată, tot ce ai nevoie la dus etc… Tania: 8,5 miniona 1.62, drăguțică la fata( un pic nasoasa😂 dar nimic deranjant) sânii mici dar frumoși, cur misto, bine proporționată. Oralul: 9 lins, supt, atentie la 00, e bine. Normal: 9 se implica pare ca-i place si ca vrea s-o futi, mie chiar mi-a plăcut. Gfe: 9,5 Fk bun, preludiu f bun, m-am simtit chiar bine cu ea. Concluzia: merita si e de revenit. Un mic detaliu ca minus si e cam singurul minus. este ca la sarut se simte ca e fumătoare, ca recomandare o guma de mestecat sau spray de gura mentolat etc… in rest fata e ce trebuie. Te pup Tania si abia aștept sa te revăd. Eu nu fumez, și folosesc constant apa de gura înainte și după client .. îți mulțumesc oricum .🤨😹 Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2021 Partajează Postat Septembrie 29, 2021 Acum 4 ore, giancarlofis a spus: @Tania__04 te ai apucat de fumat ? sau colegu a fost la alta Tania 😂 Nu m am apucat de fumat, și folosesc constant apa de gura înainte și După client , chiar si între finalizări 😹😣 Link spre comentariu
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Septembrie 29, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 29, 2021 Acum 12 minute, Tania__04 a spus: Nu m am apucat de fumat, și folosesc constant apa de gura înainte și După client , chiar si între finalizări 😹😣 eu stiu.. nu era un repros ptr tine 😉😺 omu ori inventeaza intalniri ori a fost la alta fata Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2021 Partajează Postat Septembrie 29, 2021 Acum 8 minute, giancarlofis a spus: eu stiu.. nu era un repros ptr tine 😉😺 omu ori inventeaza intalniri ori a fost la alta fata Mda nu știu 🐒 nu mi place sa întind o vorba 🥰 ii mulțumesc si atât . Cine știe cunoaște 😹😼 Link spre comentariu
sayler89 Reputație: 27 Postat Septembrie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 29, 2021 Buna , Trebuie sa vin si eu sa ma conving cu fumatul :))))=)))) ..,.... just joking ! Iti fac o vizita saptamana aceasta sper sa mai ai locuri disponibile ! Link spre comentariu
alexazerty Reputație: 241 Postat Septembrie 29, 2021 Partajează Postat Septembrie 29, 2021 19 hours ago, giancarlofis said: @Tania__04 te ai apucat de fumat ? sau colegu a fost la alta Tania 😂 A confundat-o cu Cristina din Vulcan 🤣😂 Link spre comentariu
Subterana Reputație: 91 Postat Septembrie 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2021 Nu am confundat fata. Stiu foarte bine la cine am fost si la cine nu. Cât despre faptul ca se simte ca e fumătoare a fost o presupunere a mea ca este de la țigări dar dacă fata spune ca nu fumează o fi fost de la altceva. 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Azi e zi de sărbătoare 🤤 Hai sa mi intri între picioare 😈😹 Link spre comentariu
unadoi Reputație: 295 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:jungla Oras:jungla Partajează Postat Octombrie 2, 2021 La 24.09.2021 la 11:53, Tania__04 a spus: Lucrezi astazi? Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2021 Partajează Postat Octombrie 3, 2021 Astăzi este Duminica 😈 Hai s’o bagi in păsărica 😬🤤 Link spre comentariu
stephanos27 Reputație: 248 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Partajează Postat Octombrie 3, 2021 La 30.09.2021 la 7:58, Subterana a spus: Nu am confundat fata. Stiu foarte bine la cine am fost si la cine nu. Cât despre faptul ca se simte ca e fumătoare a fost o presupunere a mea ca este de la țigări dar dacă fata spune ca nu fumează o fi fost de la altceva. De la shogorul din fata ta 1 1 Link spre comentariu
prostamol Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2021 Partajează Postat Octombrie 3, 2021 neatra la ce nr te gasim ? Link spre comentariu
craig1 Reputație: 118 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 3, 2021 7 hours ago, prostamol said: neatra la ce nr te gasim ? Numărul din titlu, 0768759274 Link spre comentariu
unuloarecare2 Reputație: 423 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2021 Acum 11 ore, Tania__04 a spus: Astăzi este Duminica 😈 Hai s’o bagi in păsărica 😬🤤 Ce urât vorbești! Duminica se iese la plimbare! 😄😄😄😄 Link spre comentariu
nid 35 Reputație: 637 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2021 Da..trebuie sa il plimbi pe Gică..la Tania-n păsărici!!!😄😄 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum