MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 9, 2022 Imi placea mai bine daca Croatia juca azi ori cu Olanda ori cu Argentina, dar sa speram ca croatii vor merge pana la capat. Mai degraba vedeam o victorie (finala) braziliana, decat olandeza sau argentiniana (sau franceza). 1 2
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 9, 2022 Asta a fost un meci ca adevarat clasic (dupa 90 de minute). O sa-l descarc de pă net si ma voi uita inca odata (de la englezi de data asta, sa nu ma uit cu acelasi comentariu de 2 ori). Dar numai la ultimele 30 dă minute plus la prelungiri ma voi uita. 1 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 9, 2022 27 minutes ago, MacArthur said: Dar numai la ultimele 30 dă minute plus la prelungiri ma voi uita. Plus penalty-uri, I mean. 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 9, 2022 Brazilienii blambeci, că de obicei, cum îi știu din totdeauna. Conduci cu 1-0, mai ai câteva minute și ataci cu fundașii la centru? Să te prindă ăia în curu' gol pe contraatac? Își merită soarta. 6 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 9, 2022 2 minutes ago, picon said: Brazilienii blambeci, că de obicei, cum îi știu din totdeauna. Conduci cu 1-0, mai ai câteva minute și ataci cu fundașii la centru? Să te prindă ăia în curu' gol pe contraatac? Își merită soarta. Nu cred ca Pele va mai apuca sa-si vada tara castigand Campionatul Mondial. Dupa cum au jucat in meciul anterior, unde parca se miscau in pasi de samba, si au dat, cate, 6 goluri? Ma gandeam ca vor de neoprit. 2 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 9, 2022 In fine, sa trecem la urmatorul meci: aici chiar nu tin cu nimeni, Bine, mai degraba argentinienii, dar nici nu imparte, nici nu inmulteste rezultatul final (pt mine). 1
JocelynEon Reputație: 11959 Postat Decembrie 9, 2022 Postat Decembrie 9, 2022 Csf ncsf! Așa e în fotbal! Ai n-ai mingea tragi la poartă... apărăăă Ducadam.
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 9, 2022 Poate era mai bine o victorie olandeza, sa aiba treaba mai usoara croatii marti, 1 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 9, 2022 Meciul asta il intrece si pa cel anterior. Da, hai Olanda... fa viata mai usoara croatilor. 1 1
extraterestru78 Reputație: 108875 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 9, 2022 Acum 44 minute, MacArthur a spus: Meciul asta il intrece si pa cel anterior. Da, hai Olanda... fa viata mai usoara croatilor. Hai Olanda😂 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 9, 2022 Dormi, @Beton_Armat?🧐 2 1
extraterestru78 Reputație: 108875 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 9, 2022 Acum 6 minute, extraterestru78 a spus: Hai Olanda😂 Dacă nu au vrut sa ne accepte în Schengen atâția ani, acuma totul sa întors împotriva lor😂 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 9, 2022 3 minutes ago, extraterestru78 said: Dacă nu au vrut sa ne accepte în Schengen atâția ani, acuma totul sa întors împotriva lor😂 Ce dai aia primesti.😜 Noi, fara Schengen, ei fara semifinala. 1 1
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Decembrie 9, 2022 Acum 20 minute, MacArthur a spus: Dormi, @Beton_Armat?🧐 Neah, m-am enervat și mi s-a făcut foame. 🤣🤣🤣 Am vrut să ia bătaie Messi 😁 Dă-i dracu' pă țăranii ăia dă jos și pă austriecii ăia degenerați, dăgeaba îi dăm la pisică, altcineva nu ne vrea în Schengenu' pizdii. Dă atâția ani nu intrăm pt că nu vor nemțălăii. Restu' sunt doar trompetele, sateliții lor. Mă umflă rîsu' când îl aud pă penibilul ăla dă Rareș Bogdan și alții, care dau vina și se înfoaie la austrieci și la olandezi. Mai o bagă și p-aia cu Putn, că vezi Doamne, Putn ne-a blocat. Prinde la semidocții parveniți 🤷🏻. Pur și simplu nu realizează că dacă Putn dictează pă la UE, atunci te caci pă ea dă uniune. 🙆🏻 2 1
nerohardy Reputație: 31 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:spermezeu Oras:spermezeu Postat Decembrie 10, 2022 traiasca ivana knoll. croatia cu un singur sut pe poarta a dat gol. bravo marquinos.
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 10, 2022 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 10, 2022 De ce fac mutra asta dă robot arbitrii cand s-a produs ceva neregulementar pă teren?😂 1 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 10, 2022 Goooooool, Maroc. 1 1
remyLeBeau Reputație: 9 Postat Decembrie 10, 2022 Postat Decembrie 10, 2022 Acum 10 minute, MacArthur a spus: Goooooool, Maroc. 🤣🤣🤣
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Decembrie 10, 2022 Acum 22 minute, MacArthur a spus: De ce fac mutra asta dă robot arbitrii cand s-a produs ceva neregulementar pă teren?😂 Comunicare non verbală 😁 Oamenii își conștientizează importanța deosebită pă care o au în timpul meciului, sunt barosani absoluți 🤷🏻😁 Îmi place arbitrajul de la rugby, ăia nu protestează, da' și ăla le explică decizia. Acum 16 minute, MacArthur a spus: Goooooool, Maroc. Mi-au plăcut marocanii, seamănă cu croații, luptători, da' știu și cu mingea. Să vedem dacă-l bagă pă CR7 sau mai bine zis, când îl bagă. 4
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 10, 2022 1 minute ago, Beton_Armat said: Comunicare non verbală 😁 Oamenii își conștientizează importanța deosebită pă care o au în timpul meciului, sunt barosani absoluți 🤷🏻😁 Îmi place arbitrajul de la rugby, ăia nu protestează, da' și ăla le explică decizia. Mi-au plăcut marocanii, seamănă cu croații, luptători, da' știu și cu mingea. Să vedem dacă-l bagă pă CR7 sau mai bine zis, când îl bagă. Ma gandeam ca asa dau da inteles celor care se plang ca n-a actionat cum trebuia (mai pa romaneste tine cu ceilalti) ca el are inima da robot. Este aici sa-si faca treaba, nu sa tina cu vreo echipa... apoi asa e sau i s-a ingrasat contul, el stie.😂 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 10, 2022 Maroc e castigatoare.🥂⚽💪 1
22leon Reputație: 34622 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Decembrie 10, 2022 Tare mi-ar plăcea o finală Croația-Maroc 🤣🤣 Si sa câștige alea cu femeile mai frumoase (Croația ) 😂😂 1 3
the_big_man Reputație: 1431 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Decembrie 10, 2022 Franța va trece de Anglia și va juca contra Marocului. Prevăd o noua finala Franța -Croatia,Franța își va păstra titlul în premieră 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 10, 2022 32 minutes ago, the_big_man said: Franța va trece de Anglia și va juca contra Marocului. Prevăd o noua finala Franța -Croatia,Franța își va păstra titlul în premieră Cumva as vrea sa-i vad pe ei doi in finala (chiar daca tin azi cu englezii), dar sa-si ia revansa croatii. Au acele 2 echipe unfinished bussiness... dă 4 ani (jumate), 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum