Sari la conținut
    • 😄 Eu cred că nu s-a întâmplat asta într-un club de la noi din țară 😄😄😄
    • 😘Mulțumesc 😘apreciez ❤️‍🔥😘
    • Da ... firul narativ e ok, legat cu primul, au bagat putin SF prin actiune si vreo 2-3 exagerari la personaje, dar nimic deranjant ... primul a fost foarte autentic, de aceea a si fost asa apreciat. A fost ok, un film normal, bun, dar nu unul de dus chiar la premiera ... merge si intr-o miercuri seara la orange film 😅😂
    • Salutare, da am fost eu aseară  Ca descriere ceva de genul reinterpretarea primei părți cu alți actori și un alt fel de acțiune dar se aseamănă foarte mult!   
    • Mă duc să-mi i-au bere și popcorn 😅!
    • Salutare, tuturor! Dupa o incercare nereusita de a o vizita pe Bety, nu avea apa calda, pana la urma am ajuns azi la ea. Programare - 10. Am contactat-o pe WA, primit raspuns dupa 20 min, am discutat apoi toate detaliile pentru care am primit raspunsuri prompte si la obiect si am stabilit ora vizitei. Locatie - 10. Pe bd Unirii in apropiere de Zepter, zona bine stiuta de majoritatea colegilor, locuri de parcare cu plata la bulevard mai mult decat suficiente. Un apartament cu 2 camere spatios si curat, se fumeaza in sufragerie dar nu avea scrumiera, i-am promis ca aduc scrumiera data viitoare 😊. La intrare in hol ai un cuier unde poti sa lasi geaca, dar nu erau papuci, a trebuit sa cer eu ulterior. E o si masuta in hol unde am lasat cadoul si am apreciat ca banii nu s-au miscat de acolo pana am plecat. La baie ai geluri de dus, apa de gura, primesti prosop curat, totul in regula. Putina dezordine si niste prosoape pe jos, dar pentru mine cat timp am conditii decente sa fac dus nu conteaza prea mult. Din pacate nu are caldura asa ca foloseste o aeroterma in dormitor, dar asta nu e vina ei, asa ca nu depunctez. Bety - 9,5. M-a intampinat pe niste tocuri foarte inalte si un body pe care il purta partial, adica era cu sanii aia minunati la vedere. Ce sa mai, mi-a iesit in cale cu plin, ceea ce aduce noroc. Are undeva la 1,65m apreciez eu, o femeie cu forme frumoase, un fund care ar face braziliencele invidioase, pielea fina si bronzata la solar presupun, sanii nu foarte mari dar suficient si sunt tari, numai buni de infruptat si niste sfarcuri superbe in genul Shalina Devine pentru cunoscatori, diferenta ca la Bety sunt naturali, sper sa nu ma insel. Din punctul meu de vedere arata ca in pozele de pe aici, poate chiar mai bine in realitate. La chip e draguta, buzele putin cam mult augmentate pentru gustul meu iar genele ii cam ascund ochii, dar nimic deranjant. Atitudinea ei mi s-a parut vesela si joviala, a fost amabila si mi-a oferit atat suc cat si apa, este o fata comunicativa si in felul asta am reusit sa discutam si sa legam o conversatie interesanta din care mi-am dat seama ca e o persoana inteligenta si cu planuri clare de viitor. Dupa tigara si igienizare am mers in dormitor unde aeroterma si Bety au incalzit atmosfera. Saruturile cu ea sunt oarecum soft, dar cred ca se poate numi FK si m-a excitat foarte tare, dupa care am coborat si la sanii aia superbi de care nu ma mai puteam satura, apoi coborand si mai jos unde am descoperit o piersicuta perfect curata si tocmai buna de pupat. La schimbarea rolurilor m-a atentionat ca daca face ceva nu e ok, sa ii spun. Doamne fereste, nu cred ca e ceva ce ar putea face ea si sa nu iti placa sau sa vrei sa se opreasca. A inceput cu saruturi pe corp, niste pupaceli sa le spunem, dupa care a coborat direct la sateliti ocolind racheta, ceea ce mie imi place, mi se pare un mic tease incitant. Oralul foarte bun si excitant atat cat a fost pentru ca nu am rezistat prea mult din pacate. La proba 2 am inceput cu saruturi pe canapeaua din sufragerie unde am profitat de ocazie si am pupat din nou piersicuta. Am mers amandoi in dormitor unde s-a asezat caprita, am pus cauciucul si am pompat asa bucurandu-ma de privelistea fundului ei, apoi ne-am schimbat in misionar pentru ca imi doream sa o mai sarut si sa ma bucur de sanii ei. Terminat in cauciuc, facut dusul de final, fumat inca o tigara, pupat domnisoara si plecat fericit spre casa. Amenda 400 targaryeni, 60 min dtd. Concluzia e ca Bety mi-a depasit asteptarile, pe toata durata vizitei m-am simtit foarte bine cu/si datorita ei, mi-a acordat toata atentia si a fost zambitoare si draguta, asa ca vreau sa iti multumesc, Bety, pentru experienta de azi. Te pup si cu siguranta ne vom revedea curand. Succes tuturor mereu!
    • I-auzi @pisicuts, sa ma pui pe statul de plata de la 1 decembrie. 
  • Archive Utilizatorul Lunii

• Felicitari la nellu2012 , cel mai nou utilizator al lunii pentru noiembrie - 2024. nellu2012 s-a inregistrat pe forum la 04.08.2013, 4123 in urma. Mai mult decat atat, nellu2012 a scris de 2834 ori cu o medie de 0.69 comentarii zilnic. Cel mai nou utilizator al lunii a acumulat 21711 de vizualizari la profil. nellu2012 deasemenea a primit 14067 puncte de reputatie si a strans acum 21 urmaritori. Right now nellu2012 appears offline, but was last logged in around .

• The Staff

• Creează nouă...