Sari la conținut
    • Ce sa mai zici și tu , după ce ti-a scăpat porumbelul 🤣 Văd că ști multe despre cotețe și vaci, banui ca așa ai crescut 🤣 Trolule cu n conturi, ai primit prea multă atenție zilele , cred ca ești în extaz .
    • Vine acu Crăciunul 😂😂
    • ȘI alteori ce găsești 🤣 ? IA DE AICI 
    • O femeie frumoasa, slim si dorita de barbati nu se va uita niciodata la un barbat sarac, fara bani si muncitor necalificat pe santier (spre exemplu), oricat de bine ar arata el. Hai sa fim seriosi. Dar poate ar fi mai bine sa le lasam chiar pe ele sa spuna ce conteaza pentru ele, cu toate ca viata iti arata ca banii si satutul tau social sunt primul lucru la care se uita la un barbat. In schimb barbatii sunt fiinte mult mai atrase de aspectul fizic al unei eventuale partenere. Asta e primul lucru la care ne uitam si singurul important, intr-o prima faza. Daca nu-ti place de ea ca si aspect in mod sigur treci mai departe si cauti altceva. In lipsa de optiuni mai bune bineinteles ca iti cobori standardele intr-atat cat e necesar pentru a-ti gasi o partenera. Ca dupa pot interveni sentimentele pentru ea si aspectul ei fizic nu mai cantareste asa mult, si asta e adevarat si de inteles, dar primul lucru care te atrage la o femeie e aspectul ei. Ori femeile mai plinute nu sunt in general privite ca fiind atractive (in general am zis). De aia oriunde te uiti (in media, in reviste, la tv samd...), peste tot e dorita a fi vazuta si e promovata femeia slim si nu cele mai plinute. Cand ai vazut ultima data pe coperta unei reviste o femeie grasa ca prezentand sau facand reclama la ceva? Pana si pe etichetele articolelor lor vestimentare sau cosmetice sunt numai poze cu femei slabe. Pentru ca asta se cauta si se cere. Adevarat ca gasesc si cele grase pula daca vor asa cum spui tu, dar nu gasesc CE pula vor...aia e problema. La fel cum si un barbat daca e sarac si nu are un statut social important nu gaseste ce pz vrea el. Poate doar una grasa 🤣🤣
    • Suna mă in privat sa vedem! ❤️
    • a revenit zana noastra frumoasa🥰 noua locatie summerland .  aceeasi profesionista
    • Am vizitat-o ai eu pe Deea zilele trecute. A fost o experiență bună și plăcută în ansamblu. La oral însă nu m-a incîntat prea mult. Folosește mult mîna, se simt puțin dinții și e cam banal fără artificii, cam într-un singur mod. Comparativ cu oralul pe care îl face Cristina rusoaica al ei e cam slab rău calitativ. La NP se simte bine desi se cam ferea puțin. În concluzie am avut parte de 2 finalizări bune. De revenit? Da, dacă își îmbunătățește tehnica la oral.
    • MRRRR ai apărut m-am și excitat !! IOI IOI 💖
  • Archive Utilizatorul Lunii

• Felicitari la nellu2012 , cel mai nou utilizator al lunii pentru noiembrie - 2024. nellu2012 s-a inregistrat pe forum la 04.08.2013, 4107 in urma. Mai mult decat atat, nellu2012 a scris de 2813 ori cu o medie de 0.68 comentarii zilnic. Cel mai nou utilizator al lunii a acumulat 21455 de vizualizari la profil. nellu2012 deasemenea a primit 13937 puncte de reputatie si a strans acum 20 urmaritori. Right now nellu2012 appears offline, but was last logged in around .

• The Staff

• Creează nouă...